Petra-Nela
První knížka co jsem četla od této spisovatelky a moc se mě líbila, jěšte na mě čeká Knihovna malých zázraků
Četla jsem mnoho knížek od téro spisovatelky, a tahle knížka se mě moc líbila, bylo to zajímavé čtení. Mám doma ještě nepřečtenou knihu Velké trápení, a už se nani těším
Knížku jsem si koupila na doporučení v knihobot, a moc se mě líbila
Knížku jsem četla v angličtině, a moc se mě líbila, svým spůsobem mě připoměla knížku Jídla s chutí vzpomínek
Knížku jsem našla na nádraží, velice mě překvaoil styl psaní, bylo to napínavé až do konce. Krásně popsaný život v rybářské vesničce.
Další k kniha z knihobudky od pro mě neznámeho autora, moc se mě líbila
Další kniha od této spisovatelky, moc se mě líbila, mam rada její tvorbu
Už třetí knížka co jsem četla od této spisovatelky, a moc se mě líbila.
Knížku jsem scháněla dlouho, nebyla k dostaní, a ted vìm proč, je to nádherná povídka, a dobře a snadno se četla,
První díl o slavném lupiči jmenem Arsen Lupin se mě líbil, už čtu pokračování.
Volné pokračování prvnìho dìlu, moc se mě to lìbilo.
Knížku jsem četla.až teď, v dětství mě nějak unikla, moc se mě líbila.
Tak jsem dočetla ten první díl o Magdě, četla jsem jako nejdřív už jsem velká jolka, a netušila, že to má i předešlé díly. Mám triologii přečtenou
Knížku jsem našla v knihobudce, měla krásný ilustrovaný obal, krásna poezie, Autor čerpá námět ze svého rodného kraje Jižní čechy.
Pan fořt už nese celou srnu.
Mlynář zas pytel. Ten si dal!
To bude buchen! - Já jen trnu,
aby se pod ním neutral.
Porybný kapra. - A co z fary?
Sud piva k němu dal pan starý.
Ukázka z básně pro Josefa Ladu
Moc krásná sbírka básní
Za mě velmi povedená detektivka, moc se mě líbil námět i styl psaní, hezky se to četlo a bylo napìnavé.
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK: