Léto s kovbojem přehled
Jaromíra Kolárová
Úsměvný prázdninový příběh studentky psychologie, která po setkání s vesnickým mladíkem nachází nové životní hodnoty a smysl existence. Uvědomuje si plochost vztahu se svým snoubencem a se svým novým přítelem se učí jednoduššímu pohledu na svět.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Léto s kovbojem. Přihlašte se a napište ho.
Ešteže som videla viackrát film pred knihou, takže som si pri každom dialógu predstavila konkrétnu osobu, ktorú hral konkrétny herec. Bez stotožnenia knižného Honzu so skvelým Hanzlikom s jeho typickým úsmevom a hlasom ako aj postáv Dorkinych babičiek, perfektne zahraných skvelými herečkami taktiež s osobitným prejavom a hlasom by kniha nestála za veľa. A súhlasím s jedným z nižšie uvedených názorov , že kniha postrádala ten citový náboj a ľahkosť z filmu.
Kniha Léto s kovbojem v seznamech
láska humor zfilmováno léto milostný trojúhelník české novely
1979 | Léto s kovbojem |
1983 | Veronika, prostě Nika |
1976 | Holky z porcelánu |
1986 | Chtěla bych ten strom |
1981 | Cizí děti |
Jejda tak to bylo boží. Film je jeden z mých oblíbených, ale nikdy jsem moc nechápala jak to vlastně měla Doubravka s tím Bobou nastavené a tak. Díky knize jsem pochopila ty vztahy a připomněla si tento krásný příběh.