Vinice ve Francii přehled

Vinice ve Francii
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518068/bmid_vinice-ve-francii-65689c0625169.jpg 4 704 704

Vychutnejte si pravé šampaňské a máslové croissanty podávané s proslulým francouzským šarmem Hattie má zlomené srdce a cítí se mizerně. Když se jí naskytne příležitost pracovat dva měsíce na krásném sídle v oblasti Champagne, neváhá ani vteřinu a koupí letenky rychleji, než vyletí zátka z lahve šampaňského. Příprava velkolepého obřadu její sestřenice Gabby pro ni představuje šanci vypracovat se z pouhé asistentky na vyhledávanou organizátorku svateb. Proto se rozhodne zapomenout na trable s láskou a napnout všechny síly k uspořádání pohádkového dne. Nepočítala ovšem s jednou maličkostí… S úžasným Lucem, který neustále rozptyluje její pozornost. Podnikají spolu výlety po okolí, navštěvují místní trhy s delikatesami a užívají si pikniky mezi řádky vinné révy. Možná za to můžou bublinky, možná Lucovo kouzlo, ale Hattie začne přemýšlet, jestli jde jen o chvilkové poblouznění, nebo snad o něco víc.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

The French Chateau Dream , 2023


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vinice ve Francii. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (159)

KatnissLavender
včera 5 z 5

Tohle je přesně ten typ knihy u kterého mi nevadí, že od začátku vím, jaký bude mít konec. Knihy od Julie se nečtou proto, že očekáváte strhující a nepředvídatelný konec, ale proto, že si s klidem a láskou v naprosté pohodě užíváte lehoučký příběh, který vás hladí po duši a baví vás od první až po poslední stranu. Nejsem milovnicí vína, ani šampaňského a tudíž nemohu ocenit barvité popisy jejich chutí, ale ani tento můj hendikep neubral v mých očích příběhu na kráse. Už teď se těším, až si od této autorky přečtu další příběh!

Lucinka007
včera 4 z 5

Za mě další parádní kníža od autorky. :-) Od začátku je sice jasné, jak knížka dopadne, ale i tak mě nezklamala. Super oddychovka na plaž k vodě. :-)


Tebby
17.07.2024 3 z 5

(SPOILER) Pořád je to Caplinová, ale tenhle díl byl prostě slabší. Bohužel mi Hattie nesedla už když se objevila v předchozím díle. Nečekala jsem, že hlavního mužského odpálí hned na druhé stránce.
Dost mi vadilo, jak byli oba hrozně nerozhodní. Chvíli spolu chtěli být, aby o stránku později zase chtěli přibrzdit. Nejdřív házela autorka hlavní postavě klacky pod nohy, ale pak šlo najednou všechno růžovoučce. To, že se nakonec na scéně objeví Chris a Luc bude nešťastný bylo jasné už od začátku. Je taky sranda, že byl Luc popsaný jako vytesaný týpek, který rád chodí do posilovny, přestože se v knížce ani jednou nedozvíme, že tam opravdu alespoň jednou šel...
Na druhou stranu to ale autorka vyvážila svým úžasně čtivým stylem psaní, krásnými popisy míst a spoustou jídla... Jsem zvědavá, o čem bude další díl. A jen tak btw, u tohoto dílu jsem si začala říkat, že si musím sepsat, kdo se vyskytoval ve které knize, protože v tom začínám mít řádný guláš. 3* a za mě podobná kvalita jako Čajovna.

všechny komentáře

Související novinky (14)

10 nejprodávanějších eknih (prosinec)

19.01.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (49. týden)

20.12.2023


Žebříček 10 nejčtenějších knih (prosinec)

15.12.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Vinice ve Francii v seznamech

v Právě čtených26x
v Přečtených986x
ve Čtenářské výzvě271x
v Doporučených21x
v Knihotéce396x
v Chystám se číst351x
v Chci si koupit137x
v dalších seznamech6x