Nikkinike87 Nikkinike87 komentáře u knih

☰ menu

Sexy mlékař Sexy mlékař Alice Clayton

Asi nejhorší kniha mé oblíbené autorky. Líbil se mi víc porn food ohledně popisu jedení sýrů a jiných dobrot, které v knize jsou, než samotné erotické chvilky hlavních hrdinů - mlékaře Oscara a Natalie - pracující v reklamní agentuře. Oscar - málomluvný alfa samec s buranskými návyky a Natalie - nemá křivky modelky, ale ví jak a na co sbalit chlapa. Ovšem když potká Oscara, najednou je všechna její sebejistota ta tam. Přes to se oba protipóly přitahují natolik, že je spojují neskutečně živočišná erotická vášeň. Přiběh byl místy nudný a u Alice už víte co, jak a kdy zhruba v knize přijde, ale i tak jsem chtěla vědět, jak to dopadne...

05.07.2020


Podezřelý Podezřelý Paulina Świst

Za mne nejpodařenější knížka od této autorky. Daniel - výbušný voják mající problémy s drogami i se zákonem, jednoho dne potká přitažlivou dívku, ktera je sestrou nejlepšího kamaráda jeho bratra. I po všech varováních, aby ji nechal být, si nedá říct a i přes to, se jí nevzdá, i když se jí snažil ignorovat. Daniela však dohání během příběhu jeho minulost a ohrozí tak život nejen jemu, ale i Márii a jejich dceři Nině. Mária - advokátní koncipientka mající slibnou kariéru, kterou jí však neplánovaně přerušilo těhotenství. Je zaslepená láskou k Danielovi, který však má problém s drogami. Prozří až ve chvíli, kdy vypije jeho namýchaný džus s perníkem. Naštve se na něj a během jeho pobytu na odvykačce se provdá za svého kamaráda Kamila. Chtě nechtě je osud dá znovu dohromady, i když za velmi nebezpečné situace. Kniha má napínavý děj až do konce, nechybí barvitý popis erotických scén, kterého je dost a nechybí ani dřívější postavy z předchozích dílů Lukaśz, Kinga a Radek. Kniha rozhodně stojí za přečtení.

05.07.2020


Komisař Komisař Paulina Świst

Další knížka - erotická detektivka od polské autorky Pauliny Świst. Zuzana - naivní tatínkova holčička, která nemá nouzi o peníze, pracuje s autisticķými dětmi, potká neskutečně laskavého a pozorného muže svých snů. Z něho se však vyklube komisař Radosław, který pracoval v utajení, aby se dostal k informacím ohledně obchodu "s bílým masem", ve kterém figuroval Zuzanin otec. Zuzana je pak zklamaná, že on všechno doposud jen hrál, přestože ona se do něj bezhlavě zamilovala. To, že se z Radosława pak stal její osobní strážce v Zuzaně probudilo hašteřivou, sebejistější a pro Radosława přitažlivou ženu, pro kterou měl slabost. Opět nechybí napětí, sex, dominance, ochranitelský pud. Líbilo se mi prolínání postav z Prokurátora. Sice víc detektivky, než erotiky, ale za mne palec k přečtení, přečetla jsem knihu za dva dny.

14.06.2020 5 z 5


Prokurátor Prokurátor Paulina Świst

Kinga - rozvádějící se advokátka, která pod nátlakem zastupuje svého bratra Šediváka - proradného a zákeřného zločince. Łukasz - prokurátor pracující na největším a důležitém případu ve své kariéře, málem ohrozí svou kariéru milostnou avantýrou s Kingou. Pak se ale Kinga stane důležitou osobou pro jeho probíhající případ a tak sesnaží Kingu ochránit před nebezpečím. Erotický detektivní román, aneb jak vytvořit ze sexu na jednu noc mezi Łukazsem a Kingou příběh plný napětí, záporných postav, přitažlivosti, dominance, milostných scén, porušování zákona, ochranitelského pudu a bouřlivého vášnivého vztahu. Za mě super příběh, který netrpělivě a s napětím čtete až do konce.

14.06.2020 5 z 5


Nesnáším tě Nesnáším tě Vi Keeland

(SPOILER) Charlotte - zvědavá žena, která chce znát muže, který nechal tak hezký vzkaz jiné ženě ve svatebních šatech, jednou se opije a vyplní dotazník ohledně prohlídky bytu a naštve tím sebestředného a arogantního Reeda, který jí to dá pěkně "sežrat", že zbytečně plýtvala jeho časem na prohlídku bytu, který si Charlotte ani nemohla dovolit. To však ještě sama Charlotte netuší, že Reed se stane jejím budoucím šéfem. Reed - sebestředný, arogantní, cynický a velmi dominantní muž trpící roztroušenou sklerózou, i když se někdy chová jak hovado, tak mu nevzdávající se Charlotte přiroste k srdci. V románu nechybí vtipné pasáže i chvilky napětí a hlavního mužskeho hrdinu prostě chvíli milujete a taky nesnášíte zároveň - nedivím se proto názvu kniby. Oddechové čtení pro útěk do fantazie.

13.06.2020 5 z 5


Alfa samec Alfa samec Vi Keeland

Drew - přesně ten typ románových hrdinů, které miluju - arogantní, sebevědomý, dominantní, s prořízlou pusou - to co si myslí, to řekne, a ještě k tomu velmi přitažlivý rozvodový právník - kvůli tomu jsem se dala na čtení erotických románů, zbožnuju chlapy, co naprosto odrovnají ženu svými mužskými přednostmi a dominancí jí dokonale ovládají. Emerie - důvěřivá a trochu bláznivá psycholožka se zaměřením na vztahy, na ženu používá velmi sprostý slovník, ale mě to nevadí, protože taky jsem tak prostořeká ohledně svého slovníku, takže mi tak trochu připomínala mě. Jejich vzájemné hašteření přerostlo ve vzájemnou a neskutečnou sexuální přitažlivost a pak ve vážný vztah, i když si to Drew nehodlal připustit, ale není divu, po tom všem, co si do té doby prožil. Mě se knížka líbila moc a četla se velmi dobře = prostě oddechové čtení.

13.06.2020 5 z 5


Neprofesionál Neprofesionál J. D. Hawkins

Owen pracuje se svou dlouholetou kamarádkou Margo u stejné společnosti. Oba si rozumí natolik, že ostatní přemýšlí, jestli ti dva spolu něco nemají. Na svatého Patricka si spolu vyjdou na drink, oba se dost opijí, poddají se vzájemné přitažlivosti a poruší tak pravidlo nevyspat se se svým kamarádem/kamarádkou. Ačkoliv se oba snaží, aby k tomu již znova nedošlo, jejich šéfka je zapojí do společného projektu - vlogu o seznamování a jak Owen tak Margo začnou žárlit na jejich partnery ze schůzek. Owen to na jedné ze schůzek nemůže vydržet, překvapí Margo na záchodcích, donutí ji, aby rande ukončila a zastavila se pak u něj v bytě. Margo ho poslechne, rande co nejdřív ukončí, přijde k Owenovi a čeká ji další vášnivá noc plná sexu. Chtě nechtě se oba oddají možnostem využití kamaráda/kamarádky s výhodami, ani jeden z nich si nepřipouští, že mezi nimi bude něco víc než sex, Owen není na dlouhodobý vztah a Margo to moc dobře ví, přes to se jeden do druhého opravdu zamilují.

Hodnotím jako velmi vtipně a povedeně napsaný erotický román, i když postrádám víc detailních erotických popisů, na které jsem od jiných autorů zvyklá. Palec nahoru za to, že tenhle román napsal muž. Příběh mne vtáhl a nemohla jsem se od čtení odtrhnout. Vím čím to bude, prostě zbožňuju tyhle dominantní hlavní hrdimy, co donutí ženu poslechnout na slovo. Takže doporučuji jako oddechové čtení pro ty, kteří mají rádi "alfa samce", kteří dostanou to, po čem touží!

26.05.2020 4 z 5


Sexy farmář Sexy farmář Alice Clayton

Alice opět nezklamala, velmi vtipný příběh o Roxie, která se nenechává unést city a nehrne se do vztahu se vším všudy, spíše vyhledává sexuální vztah bez jakýchkoliv závazků. Po tom co "matce vytrhne trn z paty" a zastoupí ji v bistru ve městě, ve kterém vyrůstala, aby se její matka mohla účastnit Úžasného závodu, střetne se s okouzlujícím sexy farmářem Leem, se kterým si začne románek na léto a ten se najednou promění v něco víc.... Knížka se čte dobře, akorát já jí musela několikrát odložit, a to hlavně díky neustálému probouzení chuťových pohárků z dortového a koláčového food pornu (miluju sladké), o kterém se v knížce neustále píše a pak z důvodu mé velmi bujné fantazie, která nepřestávala snít o farmáři (jeho těle, očích, rukou...), zelenině a ovoci. Doporučuji k přečtení, pokud milujete dezerty a sexy muže!

09.05.2020 5 z 5


Ochránce Ochránce Jodi Ellen Malpas

Zpočátku jsem měla problém s vtáhnutím do děje, protože se dost stránek nic erotického nedělo, pak se to zlomilo a od té doby jsem se nemohla od knížky odtrhnout. Nechybí napínavý děj, velmi barvitý popis vzájemných toků myšlenek a citů obou hlavních postav, hezky popsané erotické scény. Na konci příběhu mi dokonce i tekly slzy jako hrachy, jak vše dobře dopadlo. JAKE je vysněný muž snad každé ženy (a to i přes to, že jeho minulost není uplně čistá jak lilie), která by chtěla mít po boku opravdového ochránce, který se nestydí za to dát na jevo své city. Doporučuji přečíst, pokud ve své fantazii sníte o princi na bílém koni, který Vás ochrání před veškerým zlem, které číhá všude kolem.

02.05.2020 5 z 5


Sextenze Sextenze Jan Krůta

Snažila jsem se donutit k dočtení této knihy, bohužel se mi to nepodařilo. Skončila jsem 10. kapitolou. Na mne se v knize vyskytuje příliš rušivých elementů pro plynulé čtení a vtáhnutí do děje - mnoho postav, takže vlastně za chvíli nevíte kdo je kdo, dále text psaný kurzívou - příspěvky v deníku Kebule plus vyprávění o Máškovi a Barušce, to mi asi vadilo nejvíc spolu s měněním velikostí písma. Možná kdybych se dokopala k dočtení knihy, hodnotila bych jinak, ale opravdu jsem se donutit nedokázala. Asi muži nenadchnou psaním erotických románů tak jako ženy, prorože ženy přesně ví, jak zaútočit na fantazii a co všechno si ženy přejí a po čem ve skutečnosti touží. Hodnotím pozitivně obal, stejně jako jiní hodnotící tuto knihu, ten je na celé knize asi nejzajímavější.

14.04.2020 1 z 5


50 odstínů dominance - Můj skutečný příběh 50 odstínů dominance - Můj skutečný příběh Lady Miranda (p)

Skutečný příběh ženy, která nevyrůstala v ideálním dětství a tím, že se postavila ve svém relativně nízkém věku na vlastní nohy a chtěla sama sobě dokázat, že dodělá vysokou školu, bude potřebovat i finance. Tak se rozhodla, že bude poskytovat služby dominy a uspokojovat tak potřeby nejen mužů, ale i žen a párů. Později se vypracovala na úplně nejvyšší vrchol své kariéry a od té doby jí celý svět erotického byznysu leží u nohou a někteří ji dokonce žádají o rady. Velmi zajímavý příběh o všech možných BDSM praktikách....

27.03.2020 3 z 5


Calendar Girl 1 - Leden, únor, březen Calendar Girl 1 - Leden, únor, březen Audrey Carlan

Opět hodnotím celou sérii. První dva díly se mi líbily příběhem hlavní hrdinky Mii díky tomu, co byla ochotná udělat, aby ochránila sebe, svou sestru a otce, i když jí do této situace vlastně dostal on. A také se mi líbilo, že Mia nemá konfekční velikost modelky, jako většina hlavních hrdinek erotických románů. Další dva díly už jsem s tak velkým nadšením nečetla, i když jsem je chtěla dočíst, protože jsem chtěla vědět, jak to dopadne a jaké budou Miiny příběhy. Popis erotických scén byl velmi výstižný, přes to, že se pak kapitoly se sexem s Wesem, jejím prvním klientem, do kterého se zamilovala, dost často opakovaly. Proto celou sérii hodnotím 4*. I přes to si myslím, že série stojí za přečtení a hodnotím ho jako oddychové čtení.

27.03.2020 4 z 5


Šéf Šéf Vi Keeland

Další knížka, u které mne příběh vtáhl do děje hned od začátku, hltala jsem každá slova až do konce a po dočtení jsem potlačila slzu. Líbilo se mi uspořádání kapitol a oba pohledy hlavních hrdinů, i přes to, že kapitoly byly převážně věnované hlavní hrdince Reese. Její šéf Chase je samozřejmě jako u většiny hlavních hrdinů v erotických románech neodolatelný muž s vypracovaným božským tělem, velkým mužstvím a samozřejmě má ty nejkrásnější oříškové oči. Rozumím moc dobře aurotkám, které tyto knihy píší, protože jejich romány útočí na konkrétní představy a fantazii většiny žen. Oceňuji vylíčení ženského pohledu na to, jak je opravdu těžké pracovat se sexy šéfem, když Vás fyzicky přitahuje a i Vy mu nejste tak úplně lhostejná. Určitě tato kniha stojí za přečtení.

27.03.2020 5 z 5


Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

Hodnotím celou sérii z pohledu Anastázie jako romantický příběh s velmi krásným popisem erotických scén z holčičího pohledu. Padesát odstínů byla má první přečtená série erotických románů, od té doby nevyhledávám jinou literaturu. Padesát odstínů buď lidi milují a nebo nenávidí. Já patřím mezi lidi, kteři je milují. I přesto, že se plno scén dost opakuje, příběh je velmi poutavý, po přelouskání prvního dílu víte, že chcete přečíst druhý a pak třetí. Dějové lince nechybí vtipné, místy trapné situace, ale ani napínavé pasáže. Za mne doporučuji přečíst, a to kompletní sérii z pohledu Anastázie - nenapravitelné romantičky.

23.03.2020 5 z 5


Hřebec Hřebec Alice Clayton

Další vtipný příběh, který jsem přečetla rychle. Líbí se mi pohled hrdinky, která si představuje, jako by žila příběh z románu. Ona - chytrá a úspěšná, život jí změní nemovist, kterou zdědila po tetě, touží po románku jako z románu, když zjistí, že o koně a zvířata se jí stará sexy kovboj, avšak do cesty se jí zároveň dostane on - knihovník, kterého ze začátku nemůže vystát a i on nemůže vystát jí. Určitě doporučuji.

23.03.2020 5 z 5


Poslední výkřik Poslední výkřik Alice Clayton

Pokračování dějové linky Carolin a Simona. Čte se jedním dechem, příběh je sice krátký, ale určitě stojí za přečtení. Nechybí vtipné momenty a napínavá situace, kdy jde Simonovi o život. Doporučuji.

23.03.2020 5 z 5


Samec Samec Alice Clayton

Kniha se čte jedním dechem. Nechybí vtipné situace. Ona - odešla ještě před tím, než měla dojít k oltáři (tuhle věc se snaží ututlat, i když tím dost ublíží své nové lásce, když on zjistí co udělala), uvědomila si, že potřebuje změnu a miluje psy. On - sexy veterinář, jeho býválá partnerka mu utekla od oltáře, pomáhá své nové lásce se zařízením útulku pro pitbuly, když se dozví pravdu o tom, co opravdu udělala, potřebuje si dát pauzu a vyčistit si hlavu. I když už si myslíte, že to neskončí dobře, tak se vše obrátí k dobrému a potlačíte nakonci knihy slzu. Určitě doporučuji přečíst.

23.03.2020 5 z 5


Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Alice Clayton patří meti mé oblíbené autorky. Její knihy jsou vtipné, erotické scény hezky popsané. Nabíječ je prostě nabíječ.... Ona - žije s kocourem, má zálibu v pečení a delší dobu nezažila orgasmus, nenávidí svého souseda, protože jí nebaví poslouchat zvuky bušící postele o zeď a orgasmy, které poskytuje ženám. On - její soused se zálibou v sexu, který má ložnici situovanou stejně jako ona, jen je dělí zeď. Oba se nejdřív nemusí, ale nakonec jeden bez druhého nedokáží být. Hezky napsaný děj a často Vás příběh rozesměje. Doporučuji přečíst, i když dopředu tušíte, jak to dopadne.

23.03.2020 5 z 5


Turbulence Turbulence Whitney G. (p)

Za mne příběh s velkým "P". Hltala jsem každé slovo, každý řádek... popis erotických scén velmi výstižný, člověk by možná některá místa ani nečekal. Kniha Vás vtáhne do děje, pohled obou hrdinů naprosto fenomenálně napsaný. Fandům erotických románů určitě doporučuji přečíst, jen na konci knihy budete smutní, že nemáte už co číst.
PS: Je škoda, že není víc knížek této autorky v češtině.

23.03.2020 5 z 5


Rovnice lásky Rovnice lásky Helen Hoang

Tuto knihu jsem si přečetla na doporučení kolegyňky z práce, která o ní tvrdí, že by ji spíše zařadila do erotických románů, než do romantických. Vzhledem k tomu, že většina erotických románů je v naší knihovně rozpučovaná, tak jsem po této knize šáhla. Erotický román to rozhodně není, je to opravdu romanťárna se šťastným koncem, jak se dá u těchto knížek očekávat. Knihu jsem přelouskala za 3 dny a víceméně jsem předpokládala, jak tento příběh skončí. Obdivuji autorku, že se zaměřila na lidi s autismem, jak dokáží vnímat lásku, city, sex a další podněty. Hodnotím 3* z důvodu, že se zaměřuji na jiný žánr a tento styl není úplně můj šálek kávy, ale oceňuji příběh z pohledu autistické dívky.

23.03.2020 3 z 5