Ochránce

Ochránce https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/420943/bmid_ochrance-isK-420943.jpg 4 422 103

Lidé si myslí, že mají Camille Loganovou přečtenou: tatínkova holčička; krásná, rozmazlená mladá žena, které tatínek financuje její životní styl. Ale Camille je zvyklá mít život ve vlastních rukou. Jednou udělala chybu, která se jí krutě vymstila. Nyní se snaží být nezávislá, ovšem kvůli obchodním aktivitám svého otce je v ohrožení. Jake Sharp také v minulosti udělal chybu a následky byly zničující – a to jak osobně, tak profesionálně. Přísahal, že už nikdy nedopustí, aby se to opakovalo. Proto přijme práci bodyguarda Camille Loganové. S její pověstí v tom nevidí žádný problém. Ona je ale ve skutečnosti jiná. Je soucitná, vřelá a zábavná, a povinnost ji chránit se brzy začne prolínat s potěšením. Ale Jake ví, že ji nemůže mít…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Erotika

Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

The Protector , 2016


více info...

Přidat komentář

adela2230
20.04.2023 4 z 5

Kniha se čte dobře, je zde zápletka díky které jsem knihu dočetla. V některých případech to bylo takové zvláštní, ale vysloveně to od přečtení neodradí.

Leído
02.11.2022 1 z 5

I když jsem byla k této autorce skeptická a dvě předchozí knížky mě moc nebavily, znovu jsem šáhla po její knížce a to jen díky anotaci, která mě zaujala. Jak by to mohla být skvělá knížka, kdyby ji napsal někdo jiný. Přišlo mi to jako pokus o román třináctileté školačky.

Spoiler: hrdina s temnou minulostí, bývalý elitní voják, nejlepší bodyguard se nechová ani minimálně profesionálně. V hlavě roztěkaný, nedokáže se soustředit, zamiluje se na první pohled jako puberťák. Sice pěstmi rozbije pět chlapů (kteří asi stojí ve frontě, protože na něj z pětice útočí vždy jen jeden a po první ráně lehne a nastoupí druhý), ale hned třetí den ztratí hlídanou osobu. Ač do té doby střídal v posteli jednu ženu za druhou, co se vyspí s NÍ (hned druhý den), pozná nepoznané. Nejdřív si o ní myslí, že je rozmazlená bohatá holčička, ale po prvních deseti minutách rozpozná její skutečný charakter. V podstatě od prvního dne ji za tento charakter hluboce obdivuje. Od druhého dne to už pro něj není jen práce, protože ji co? Ano, hluboce miluje. Ona je skvělá terapeutka, protože dokáže odhalovat krok po kroku jeho tajemství jen svou empatií a láskou a on drsný tajemný muž jí všechno třetí den vyslepičí, protože když to nechce udělat, ona se urazí. Toť jejich první tři společné dny. Co se dělo dál, nevím, nechala jsem si ujít.

Já vím, že je potřeba se nad toto všechno povznést, ale já to bohužel neumím. Mám radši když drsný muž je drsný, když jsou tajemství odhalována postupně a logicky a to i čtenářem, když mají postavy nějaký charakter, příběh nějakou gradaci a posloupnost a spoustu dalších věcí, které tady chybí.

Omlouvám se za negativní komentář, ale třeba mně tu podobné varování chybělo.


dooky
18.07.2022 4 z 5

Popravdě jsem podle anotace čekala trochu větší pecku, ale zklamaná nejsem. Na můj vkus se dali dohromady až příliš rychle, mohlo se to trochu natahovat. Zápletka byla dobrá, nemohu říct, že bych se nudila.

cukrovka
13.06.2022 5 z 5

Čtivý erotický příběh. I když je děj předvídatelný, je zajímavý a napínavý. Skvělé oddechové čtení.

Michaela1234
10.06.2022 2 z 5

Neutrální kniha na oddechové čtení. Četlo se to samo. Příběh romantický, trochu předvídatelný, trocha zvratů. Ale něco mi v té knize chybělo. Možná více napětí,větší zápletky. Kniha má předvídatelný konec, což moc ráda nemám, když při pár stranách mi je jasné jak to skončí.

0197
10.04.2022 4 z 5

Na knihy této autorky jsem narážela docela často. Co jsem si tak pročítala anotace, tak mě nejvíce oslovila tato. Přeci jenom bodyguard a jeho klientka. To zní skvěle. A vlastně je to první kniha s tímto tématem, kterou jsem přečetla.

Jake má hodně špatnou minulost. Věřím, přesně jak to bylo v jeho případě, že trvá několik let, než si to člověk v hlavě srovná. Každou další stránkou jsem doufala, že se dozvím více z jeho minulosti.

Camille byla sympatická na rozdíl od tatíčka, nepůsobila rozmazleně a snažila si vybudovat vlastní byznys s kamarádkou. S Jakem se k sobě překvapivě hodili. Jen mi přišlo, jak kdyby to bylo poprvé, co viděla pěknýho chlapa. Přitom v takovém velkoměstě jich musí být :-). Od prvního setkání nemohla z Jake spustit oči, červenala se a tak dále, známe to :-).

Kniha se četla dobře, jen na plný počet to úplně není. Občas mi to přišlo lehce zdlouhavé, ovšem hlavní problém byl, že ta jejich láska přišla hodně rychle. Jindy s tím většinou nemám problém, ale tady mi to malinko vadilo. Přeci jenom znal ji teprve pár dní a najednou láska až za hrob a ještě dál. Neřeknu, kdyby jí hlídal pár týdnů, ale v tomto případě to bylo za mě trochu méně uvěřitelné. Detektivní zápletka příběh příjemně oživila. Na závěr: pěkná kniha, ale stačilo přečíst jednou.

mich_krat
05.04.2022 3 z 5

Čtivý, hezky napsaný romantický příběh se sympatickými postavami. Děj byl až na pár zvratů dost předvídatelný, ale pokud hledáte oddechovou romantiku, je to to pravé. Ke konci mi trochu vadilo zbytečné protahování - raději bych uvítala delší to vzájemné sbližování, které proběhlo dost šupem. Jakeova minulost a záležitost se Charlotte příběhu dodaly zajímavou zápletku, ale přesto kniha úplně má očekávání nesplnila. Hezká a čtivá, ale dost jednoduchá.

Hatshepsut
08.02.2022 4 z 5

Romantický příběh, kde muž ochrání ženu a ona mu pomůže překonat své osobní problémy, které si sebou nosí z minulosti. Přestože předvídatelné, tak je to čtivé. Trochu natahováné a občas na mě trochu moc vyhrocené. Autorka umí psát erotické pasáže, to zase jo!

Ralemo
29.01.2022 5 z 5

Nádherně napsaný příběh. Za mě si zaslouží všechny hvězdičky. Příběhu nic nechybělo, romantika, drama, zápletka a šťastný konec. Líbilo se mi pošťuchování ze začátku knihy. A ten konec s Charllote byl nádherný, skoro mi aj slzička ukápla.

Ešína
15.01.2022 5 z 5

I když to byl přeslazený a předvídatelný děj, kniha se mi opravdu líbila. Přišel zvrat, který mě překvapil což se často u tohoto typu knih nestává. Oceňuji, že to není další klišé ve stylu bohatý týpek a chudá dívka.

Nicolka77
15.11.2021 4 z 5

Docela fajn kniha, konečně to nebyli bohaty chlápek a chudá holka, to musím fakt ocenít :) ale také musím říct, že mě více ba ila první polovina kiny..kdy se hlavní postavy tak nějak "poznavali"..pak mě to nějak prestavalo bavit, a konec mi přišel takový "uspechany"..nebo jinak nevím jak to říct :)

Knižnítoulky
13.10.2021 4 z 5

Příběh je protkán sexuálním chtíčem, touhou, i erotickými scénami. Kdo má rád testosteron, muskulaturu, krásu, přepych a bohatství, tak ten si do sytosti přijde na své. Děj je ovšem velmi předvídatelný.

Samii
01.08.2021 4 z 5

Když od toho očekáváte sladký čtení na zlepšení dne, tak přesně to dostanete.

KikušBr
21.06.2021 1 z 5

Až moc předvídatelný děj a přeslazený konec. Od knihy jsem teda čekala víc.

Bess.h
09.06.2021 3 z 5

Typické letní čtení na dva dny. Počet stran sice může zarazit, ale díky velkým mezerám mezi řádky to zas tak dlouhý není. Camille je docela fajn na svých pětadvacet, ale tím že jsme o ní všechno věděli hned od začátku (díky jakože „složce“), tak mě nedokázala v knížce překvapit. Zato Jake byl samé překvapení. Přišlo mi, že autorka několikrát za knihu změnila důvod, proč má Jake posttraumatický syndrom a neustálý zkazky na Abbie to jen zamotávali. Na závěr knihy, kdy přišlo odhalení, jsem byla docela překvapená. Trochu mě mrzí, že pátrání po hrozbě bylo hrozně moc upozaděný a vše pak jen rychle vmáčknutý na konec. Škoda, kdyby pátrání bylo víc rozepsaný namísto pár hluchých míst, knížka by hned byla zajímavější.
Závěrem: závěr knížky až moc přeslazený. Trochu mi přišlo nereálný co si na sebe Camille v pětadvaceti ušila společným žitím s Jakem. A chyběl nějaký epilog. Erotický scény fajn, ale taky žádný zázrak to nebyl.
Když si všechno shrnu tak kniha jako celek vychází jako zlatá střední cesta. Prostě odpočinkové čtení bez přílišného přemýšlení.

Liduka
28.05.2021 4 z 5

Byla to velice čtivá kniha a Jake k sežrání. SPOILER: Sice mám ráda červenou knihovnu a přeslazené konce, ale tenhle byl na mě až moc cukrový. Myslím si, že ta svatba se mohla vynechat.

Nika30
17.05.2021 4 z 5

(SPOILER) Happyend se dal samozřejmě očekávat. Osobní příběh Jacka b zamotaný a upřímně jsem si byla skoro jistá že Abie je jeho žena i když možná bývalá. Takže mě rozuzlení opravdu překvapilo. A musím říct že mi Abie byla dost sympatická. Co se týče Camille tam mě ani moc nepřekvapilo nic. Vše bylo lehce předvídatelné. Rozhodně však stojí za to přežít určité nudné části knihy a dočíst ji.

blackdarkness
13.04.2021 2 z 5

Zpočátku mě kniha zaujala příběhem, když už pominete ten otřesný "pražský" překlad. V polovině už se děj zbytečně protahoval a můj zájem opadl. Stěží jsem dočetla do přeslazeného konce.

knihomolkajesie
29.03.2021 5 z 5

Romantická zápletka se dala v podstatě předvídat. Nicméně osobní příběhy Jacka a Camilly tomu dodali to správné. V závěru mi ukápla slza, byť jsem happy end očekávala.

diana1217
29.03.2021 3 z 5

Romantická zápletka se mi líbila, i když byla dost předpovídatelná. Kniha se četla moc hezky, a rozhodně mě nenudila.