Odhalení přehled
Vítejte ve smyslném světě plném lásky a vášně.... Ava O’Sheaová dostane novou zakázku na úpravu interiérů v luxusním Panském sídle. Očekává, že ji přijme postarší rezervovaný pán, ale Jesse Ward je pravý opak. Tenhle neuvěřitelně pohledný muž ji na první pohled okouzlí a ona se nechá strhnout jeho šarmem a sebejistotou. Zároveň si uvědomí, že mu nemůže podlehnout úplně, a snaží se proto alespoň částečně vymanit z jeho vlivu, jak jí velí intuice. Jenže Jesse ji nechce pustit. Posílá jí do práce bílé kaly, brání ji před bývalým milencem i před zuřivým řidičem a její spolubydlící koupí nové auto, aby už z něj Ava neměla modřiny. Ubrání se mu, nebo tomuto rozporuplnému muži podlehne? A co odhalí v Panském sídle? Erotický román This Man: Odhalení je prvním dílem This Man trilogie. Od samého začátku Vám nedovolí vydechnout: budete se zmítat ve vlnách citů, propadat se do hlubin vášně i stoupat do výšin romantické lásky.... celý text
Originální název: This Man, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odhalení. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 94 komentářůSouvisející novinky - Odhalení (1)
Královna, Dům na konci ulice a další knižní novinky (24. týden)
09.06.2024
Kniha Odhalení v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 14x |
| v Přečtených | 1 001x |
| ve Čtenářské výzvě | 34x |
| v Doporučených | 30x |
| v Mé knihovně | 413x |
| v Chystám se číst | 304x |
| v Chci si koupit | 60x |
| v dalších seznamech | 9x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Jodi Ellen Malpas také napsal(a)
| 2014 | Odhalení |
| 2016 | Zaslíbená |
| 2019 | Ochránce |
| 2015 | Odpuštění |
| 2020 | Kontroverzní princezna |

82 %
60 %
Odhalení
Po hodně dlouhé době jsem se opět vrátila k této erotické sérii. Proč? Protože letos konečně vyšlo pokračování, která mě naprosto donutila ponořit se znovu do příběhu Avy a Jesseho – a všechno s nimi prožít od začátku.
Musím přiznat, že mám slabost pro dominantní muže, kteří potřebují mít vše pod kontrolou, a pro ženy, které sice bojují, ale stejně je k nim něco až nebezpečně silného táhne. A přesně tohle mezi Avou a Jessem funguje od prvních stran. Jejich vztah je jako jízda na horské dráze – neustále balancují mezi vášní, kontrolou, důvěrou a šílenstvím. Je to vztah, který není zdravý... a přesto si ho nedokážu nevychutnat.
Příběh je naprosto nasáklý sexem, napětím a podprahovým pocitem, že něco zkrátka není v pořádku. A co bychom to byly za ženy, kdyby nás náš šestý smysl nevaroval, že? Jenže chemie mezi nimi je tak silná, že všechno ostatní jde stranou. Jesse je pan kontrola v každém směru a Ava se v tom snaží najít samu sebe. A právě tahle dynamika mě držela přilepenou ke stránkám.
Pro mě je tahle série perfektní kombinací vášně, dominance, tajemství a až nezdravé přitažlivosti. Jodi Ellen Malpas má dar vytvořit atmosféru, která je nabitá emocemi a elektrizující energií. I když občas kroutím hlavou nad tím, co postavy dělají, stejně mě to baví. A vlastně možná právě proto – protože nejsou dokonalí.
Skvělé čtení pro všechny, kdo milují silné emoce, erotické napětí a vztahy, které nejsou černobílé.