Podezřelý

Podezřelý https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/430450/bmid_podezrely-USe-430450.jpg 4 461 108

Prokurátor série

< 3. díl

V roce 2014 byl Daniel Wyrwa ještě vojákem u 6. výsadkářského praporu v Glivicích, zatímco Maria Zimnická slibnou advokátní koncipientkou. Daniel neměl – jemně řečeno – zrovna nejlepší pověst. O jeho problémech se zákonem a drogami, o násilnických sklonech a také o tom, že byl namočený do nelegálních akcí, věděli všichni, tedy kromě Marie. Ale láska si přece nevybírá Marii se narodila holčička, Daniel skončil na odvykací léčbě a Maria se vdala za kamaráda z dětství a pak Pak to všechno začalo být rychlé, tvrdé, děsivé, bravurní a překvapivé, zkrátka takové, že vás to úplně pohltí. Fanoušci Pauliny Świst dostanou více, než čekali, zatímco její noví čtenáři si nepochybně záhy pořídí i její předchozí knihy! Tato spisovatelská hvězda září stále jasněji!... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Erotika

Vydáno: , Kontrast
Originální název:

Podejrzany , 2018


více info...

Přidat komentář

Cucy
28.03.2024 3 z 5

Poslední díl se mi bohužel líbil asi nejméně. Dočetla jsem jen abych uzavřela sérii.

Áža707
29.12.2023 3 z 5

Knihu jsem začala číst v podstatě hned po Komisařovi, ale mělo to za mě dvě velká zklamaní, takže jsem ji odložila a vrátila jsem se k ní později.
První problém byl, že mě nijak zvlášť nezajímal osud těchto dvou postav a hlavně, že už jsou to postavy, které spolu byly. No a druhý a ten asi hlavní problém byl, že mě strašně moc vadily části, kdy se vracíme do minulosti - nechci znát ani Radkovo ani Chladného minulost, chci je tam kde jsou po předchozích dvou dílech.

Příběh se čte stejně dobře jako v předchozích dvou dílech. Nechybí tam napětí, které vás drží až do konce knihy. Musím říct, že zápletka byla velmi dobrá a příběh krásně gradoval. A v neposlední řadě zde naleznete i brilantní humor, který nás provází celou sérii. Miluju jejich špičkování a odpovědi. Samozřejmě přidejte i špetku erotiky.

Byla jsem ráda, že jsme se zde potkávali se starými postavami, ale bylo fajn, že se objevili i nějaké nové. Rozhodně musím říct, že se mi s touhle partou nechce loučit a někdy si možná sérii znovu přečtu a připomenu.

I když tento díl hodnotím jako nejslabší z celé série, tak přesto knihy mohu jen a jen doporučit, pokud hledáte něco vtipného, odlehčeného s lehkou kriminální zápletkou.

3,5/5


Kskaja
15.12.2023 5 z 5

Tento díl se mi líbil nejvíce. Super změna číst drsné, vtipné řeči. Povedená trilogie. Odpočinkové čtení.

indyka
25.09.2023 3 z 5

Za mě nejslabší díl série. Postavy sympatické a zápletka zajímavá, ale těch náhod a nelogičností, kterými autorka tlačí děj vpřed, už bylo příliš.

kopeceli
18.09.2023 3 z 5

Slabší, než skvělé dva předchozí díly. Méně děje a více erotiky, Świst se přizpůsobila komerčním požadavkům. Škoda pro mne, já šla po ději, ale kdo to má opačně, bude nadšený. V každém případě je kniha velmi čtivá, za jeden volný den se dá přelouskat.

MAU256
26.08.2023 4 z 5

"Jedinej člověk, kterýho jsem ve svym podělanym životě miloval, jsi byla ty. Pokud se na tom něco změní, dám ti vědět. Už nikdy se mi kurva neopovažuj vykládat takovýhle věci, rozumíš?"

Tentokrát je to příběh vyprávěný o Danielovi a jeho životě, a to formou minulosti a přítomnosti. Nechybí tu samozřejmě ani jeho bratr Radek a jeho přítelkyně, taky Chladnej a Kinga, se kterými jsme měli to potěšení z předchozích dílů. I tento díl má krimi zápletku, romantickou linku a naštěstí ten správný konec. Určitě všechny díly mohu jen doporučit.

smrčci
08.08.2023 3 z 5

Tuto knihu chci hodnotit dvojmo. První rovina je samotný příběh, který se mi opravdu moc líbil. Spojení erotiky a napětí bylo stejně jako v minulých dílech parádní.
Druhá rovina, za kterou nemůže autorka, je překlad a redakce/korektura. Nevím, jestli třeba v některých věcech neudělala paseku ekniha, např. v mezerách uprostřed slov nebo chybějících čárkách a tečkách (celkově to tam s tou interpunkcí nebylo úplně top strop). Uvozovky v přímé řeči byly jednou tak a jednou tak. Některé věty byly přeloženy dost kostrbatě a s použitím ne úplně vhodných slov. Opravdu by někdo řekl, že se dvouleté holčičce klíží zraky?
Ať jsem se snažila sebevíc, při čtení jsem nedokázala tyhle dvě roviny oddělit a dojem ze čtení se mi tak dost kazil.

marekB78
31.07.2023 5 z 5

Kniha mě překvapila. Napínavá a hodně čtivá. Možná se odhodlám k další od autorky.

Eva_Skala99
25.06.2023 5 z 5

Třetí díl nezklamal, krásně završil celou sérii. Určitě doporučuji!

ErčaV.
01.05.2023 5 z 5

A je to pravda jak se říká nejlepší na konec.

U tohoto dílu knihy se mi hodně líbí proplétání a tím pádem i vysvětlení vztahu mezi Danielem a Marii. Tenhle díl je nejvíc napínavý ze všech, autorka ví kdy má utnout přítomnost a psát chvíli o minulosti.
Opět se mi líbí že jsou tu postavy ze všech dílů a navazuje se stále na jednu věc ohledně zločinů. Je to pěkně propletené se všemi díly. Celá série se čte hodně dobře a není to nějak náročné čtení.

Gracinka
28.04.2023 4 z 5

Nejlepší díl z celé série.

Juici
02.04.2023 3 z 5

.. Jste poslední z velkých romantiků, pane prokurátore ..

Poslední díl série a další bych pravděpodobně již nečetla. Každopádně musím uznat, že mě poslední díl vtáhnul podobně, jako první.
Daniel mě k mému překvapení bavil a s Marií mi byly sympatičtí.
Podezřelý mě sice vtáhnul do děje až déle, ale poté to byla opět a zase jednoduchá a rychlá jízda.

miloslava3256
31.03.2023 4 z 5

Opravdu od všeho něco, tuto sérii jsem si užila. Jediné co mi trochu vadilo bylo, že epilogy všech tří knih byly o prokurátorovi a ne o hlavních postavách knihy. Dej měl postupný nástup, a u všech byl na konci náhlý zvrat na závěr, ale zároveň i rychle vyřešen, možná až moc rychle. Chuťovka na odpoledne.

čef
27.03.2023 5 z 5

Pro každého něco. Pro romantiky láska, pro bouchače zápasy na život a na smrt, pro feťáky pervitin, pro detektivkáře zajímavá zápletka, pro intelektuály vtipné hlášky a pro všechny žhavý sex a roztomilá holčička. Padouši jsou patřičně zvrácení a hlavně není jasné, co vlastně chtějí. Vcelku tedy dobře napsáno nemám problém knihu doporučit.

sssimkova
16.03.2023 3 z 5

Nejslibnější a nejzajímavější anotace pro mě, ze všech tří dílů, ale příběh těch dvou mě až tak za srdce nechytil Mám pocit, že z nich autorka mohla vytřískat víc. Nejslabší díl ze série. Palec hore za to, že autorka ukončila sérii třetím dílem, občas to knihám prospěje.

nela3812
07.02.2023 5 z 5

V posledním díle se opět vracíme do mého oblíbeného prostředí. Opět máme možnost nahlédnout na zločin z té “dobré” strany, což je stále velmi osvěžující. Poslední pár tento série nám přináší zpět tolik chybějící nebezpečí a erotické napětí, kterého bylo v předchozím dílu pomalu. Nechybí ani originální humor plný sarkamusmu i hloupých narážek, který nemusí sednout každému, ale v tomto příběhu byl naprosto tom a skvěle dokresluje atmosféru.

Tento díl vnímám jak skvěle zakončení série a troufám si říct, ze série si po celou dobu udržela nastavenou laťku a končí v tom nejlepším. A tak je to dobře.

knihomolka525
08.12.2022 1 z 5

nechala jsem se zlákat recenzemi a využila příležitosti za pár peněz zakoupit 5 (slovy pět!!!)knih spisovatelky.Jsem zvyklá na jiný žánr mafiánek.Jednoduchost psaní Swist mi nesedla.

Tynyton
01.11.2022 3 z 5

Předchozí dva díly jsem celkem dost zkritizovala, protože byly dost přitažené za vlasy. Třetí díl mě příjemně překvapil. Surovost a drsnost seděla k oběma hlavním charakterům, což jsme mohli poznat již z předchozích dvou dílů. Pozitivně též vnímám vsuvky z minulosti, které vysvětlují společnou minulost hlavních hrdinů.

Jita160
29.10.2022 5 z 5

3. Díl Podezřelý byl fičák...
Drsný ,vulgární ,vzrušující ,sexy a napínavý příběh.
Tentokrát o Danielovi vojákovi, feťákovi ,rvači a potížistovi,který měl se zákonem docela problém.
Marie, drsňačka, rebelka ,která si musela zařídit život tak aby ochránila své bolavé srdce a svoji dceru.
Za mě skvělé zakončení bylo to akční ale i zábavné prostě takový knižní balíček vše
v jednom ...super doporučuji.

Arsi007
27.08.2022 5 z 5

Poslední díl série byl pro mě nejlepší. Daniel mi přirostl k srdci, příběh na pozadí všech dílů vygradoval a byla to jízda od začátku do konce. Narozdíl od předchozích dílů se zde střídá minulost a přítomnost, což bylo příjemné osvěžení. Erotické scény byly také perfektní

IG: @hanybooks