Komisař
kniha od: Paulina Świst
KoupitKoupit eknihu
Zuzanna Kadziewiczová žije jako ve slonovinové věži. Milující otec – byznysmen – svou jedinou dcerušku finančně zajistil. Zuzanna sice pracuje jako pedagožka, ale nedělá to kvůli penězům. Prostě jen velmi ráda pomáhá dětem. V jejím světě odtrženém od skutečnosti se jednoho dne objevuje muž. Radosław je vzdělaný, mužný, atraktivní, dobře vychovaný a bohatý. Dokáže trávit večery v divadle stejně jako trpělivě radit při nákupech v buticích. Navíc se po pěti týdnech známosti ukáže, že je to džentlmen i v posteli. Jednoduše ideální chlap. Tento vysněný muž však bohužel pracuje u policie. Je to komisař Radosław Wyrwa – specialista na tajné akce. Zuzanna je pro něj pouhou loutkou, která má posloužit jako prostředník k tomu, aby pronikl do nekalých kšeftů jejího otce. Antoni Kadziewicz totiž sice budí dojem uznávaného byznysmena, ale ve skutečnosti dováží z Ukrajiny dívky na práci ve veřejných domech. Je zadlužený a vydíraný ukrajinskými mafiány a nedokáže se z té špíny vyhrabat....celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/415297/big_komisar-bOj-415297.jpg 4.2498Prokurátor 2.
Žánr:
Literatura světová, Romány, Erotika
Vydáno: 2019, Kontrast
Komisarz, 2017
Komentáře (123)
Kniha Komisař

Kniha byla v druhé polovině hodně napínavá, ta první byla takový oťukávačka s Radkem a Zuzannou. líbí se mi že autorka do knihy zahrnuje stál hlavní postavy z prvního dílu.

Jsou zde sice napínavé scény a nějaké ty přestřelky připomínající třeba našeho p. Niedla, ale převážně je to o vztazích, erotice, žárlivosti, lásce a nenávisti tak, jak to už v románech napsaných spisovatelkami už ponejvíce bývá. Kriminální linka je naštěstí alespoň trošinku atraktivní a také není na škodu se přesvědčit, že i u sousedů v Polsku mají smůlu na hajzly a zločince. Styl je jednoduchý, ale to je jenom dobře.

.. Se Šedivákem je konec ..
Hned po pár stránkách jsem měla radost, že Kinga a Łukazs neskončily prvním dílem. Moc pěkně je spisovatelka propletla s příběhem i v druhé knize - palec nahoru.
Tím můj optimismus pomalu klesá. Upřímně mě to do půlky knihy moc nebavilo. Radek docela zajímavý týpek, Zuzana otravná pulina. Druhá část knihy už byla akčnější a trochu mě probrala z myšlenek, jestli vůbec sérii dočtu.
Souhlasím s názory, že je to velmi jednoduchá a nenáročná série.

Oproti prvnímu dílu to tady autorka rozjela a příběh se mi opravdu líbil. V rovnováze je příběh hrdinů vs Šedivákova story, s*xualních scén přiměřeně A opravdu poutavá knižní rychlovka na jeden večer, kde krom jmen a přezdívek není nad čím přemýšlet.

Uberam hviezdu uz len za to ako mi sla Zuza na nervy. Tiež sa mi nepáčil ten jej vyvoj dcerusky, bolo to nejako pritiahnuté za vlasy. Samotne prostredie, prepletenost pribehu z predošlej knihy kvitujem. Radek bol super a aj ked ďalšia kniha je o Danielovi, potešila by aj kniha o Sztreleckom :)

Druhý díl stejně čtivý jako první. Je zde více akce oproti prvnímu dílu. Hlavní postavy mě oslovily méně oproti předchozím dvoum, ale za to příběh měl větší grády. Rozhodně doporučuji!

z pěti knih ,které jsem si od Swist pořídila , tahle sice není žádné veledílo ale byla nejakčnější.Tím se spisovatelkou končím.Jsem čtenářka severských příběhů.Kde se tolik nesexuje ale za to akčně jsou na vyšší úrovni.
Štítky
kriminální podsvětí podvody prostituce organizovaný zločin erotika kriminální thrillery
Autor a jeho další knihy
2023 | ![]() |
2019 | ![]() |