MT23 MT23 komentáře u knih

☰ menu

Vlaštovka v bublině Vlaštovka v bublině Markéta Lukášková

Moc hezká kniha. Mnohokrát jsem se zastavila nad autorčinou představivostí co se týče budoucnosti.. Četla se opravdu moc hezky a jelikož tohle byla první kniha, kterou jsem od autorky četla, nemůžu se dočkat, až se dozvím něco víc z Bářiné minulosti v Lososovi :))

30.08.2020 5 z 5


Poslední číslo Poslední číslo Hayley Barker

Tyyyyyjo, to bylo! Napínavý a k zamyšlení příběh od první stránky. Vždy ráda čtu knihu, u které už v první půlce vím, že se nebudu moct dočkat dalšího dílu. Super!

30.08.2020 5 z 5


Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Na Hartla jsem se, nevím proč, odhodlávala hrozně dlouho, ale musím říct, že teda vůbec nezklamal. Kniha byla boží. Vtipná, nikdy jsem se při ní nenudila a četla se sama.. Pecka..

10.05.2020 5 z 5


Není co ztratit Není co ztratit Rowan Coleman

Roztomilá a odpočinková kniha.

10.05.2020 4 z 5


Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Četla se parádně - jako každá kniha od Roberta Bryndzy. Byla jsem ráda za nové postavy v příběhu a detailnější popis činů.. :)) Těším se na další díl s Kate..

14.01.2020 5 z 5


Co je tvoje, je i moje Co je tvoje, je i moje Tess Stimson

Roztomilá knížka, děj byl i napínavý a bylo v něm i několik nečekaných zvratů.. Za mě fajn odpočinkovka.. :))

21.11.2019 4 z 5


Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

Ke knize jsem se několikrát vracela, protože jsem ji vždy pro její nezáživnost po pár stránkách odložila.. Každopádně když už jsem zatla zuby, tak to pak začalo stát za to a konečně jsem v ní našla tu skvělou vyprávěcí schopnost Rowlingové.. Musím přiznat, že hlavní postavy jsem si velmi oblíbila a právě díky nim, jsem při zjištění, že právě vyšla Smrtící bílá neváhala a knihu si hned koupila..

10.09.2019


Kdo miluje nejvíc Kdo miluje nejvíc Tess Stimson

Kniha byla příjemnou letní oddychovkou, ačkoli osudy postav nebyly zrovna šťastné.. Moc příjemně se četla, určitě si od autorky ráda ještě nějakou knihu přečtu..

07.07.2019 4 z 5


Hon na mrtvého Hon na mrtvého Tim Weaver

Chvílema mi kniha přišla až sci-fi, ale četla se hezky..

25.06.2019 4 z 5


Ana Ana Roberto Santiago

Kniha mě v knihkupectví na první pohled zaujala.. Taková bichle, tu si musím přečíst! Zaujala mě opravdu od první strany.. Miluju její zvraty.. Několikrát jsem si pomyslela: Tak teď už to musí vyjít! A vždy se přihodilo něco, co jsem absolutně nečekala.. Byla čtivá od začátku až do konce..

16.04.2019 5 z 5


My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane Vera Felscherinow

Čtení této knihy jsem celkem dlouho odkládala. Proč? Ani nevím, možná jsem tak nějak tušila, že to bude hodně drsné.. A ono to bylo ještě drsnější.. Pro mě až neuvěřitelný příběh.. Určitě stojí za přečtení a až jednou budu mít děti, 100% jim doporučím si knihu přečíst.. :)

11.04.2019 5 z 5


Nedej se Nedej se Rainbow Rowell

To byla taaaak roztomilá kniha.. Nejradši bych tady popsala vše, co mě totálně dostalo, ale byl by to neskutečný spoiler :D Každopádně bylo to sem tam takové sci-fi puberťácké čtení, ale bylo to fakt skvělé O:-) Těžko se mi s postavami loučí..

25.02.2019 5 z 5


Úsměvy smutných mužů Úsměvy smutných mužů Josef Formánek

Velmi čtivě napsaná kniha.. Vyprávění o tom, kolik je člověk schopen vypít alkoholu mi mnohdy přišla až jako sci-fi - jak je tohle vůbec možné?! Myslím, že by si tuto knihu měli přečíst lidé, kteří alkohol požívají pravidelně a ve velkém množství - jen jako takovou výstrahu, že je opravdu možnost, že se dostanou do situace, která pro ně opravdu nebude jednoduchá a nebude se jim líbit.. Určitě si přečtu i další knihy.. DOPORUČUJU..

20.02.2019 5 z 5


Sama sebou Sama sebou Jojo Moyes

Upřímně jsem po nic moc druhém dílu čekala tak trochu "tragédii". Musím ale říct, že mě kniha moc mile překvapila. Příběh se opravdu hezky četl.. Jen mě trochu mrzí, že byl zase tak lehce předvídatelný konec.. Ale to už tak u těchhle slaďáren asi bývá :))

29.01.2019 5 z 5


Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Má nejrychleji přečtená kniha za několik posledních let.. Musím říct, že byl příběh strašně chytlavý a napínavý.. Jsem nadšená.. :)

06.01.2019 5 z 5


Slepá mapa Slepá mapa Alena Mornštajnová

Myslela jsem, že Hanu už žádná knížka od Mornštajnové nepřekoná.. Překonala :) Slepá mapa byla naprosto úchvatná.. Miluju její příběhy..

03.01.2019 5 z 5


Prošel jsem peklem Osvětimi Prošel jsem peklem Osvětimi Kazimierz Tymiński

Co k tomu dodat, prostě neuvěřitelný příběh.. Pořád nemůžu pochopit, jak se podobná zvěrstva mohla dít skoro 80 let zpátky.. Děkuju za takové knihy..

17.12.2018 5 z 5


My proti vám My proti vám Fredrik Backman

Opět neskutečně čtivá kniha.. Nemohla jsem se jí dočkat, Medvědín jsem totiž dočetla v sobotu a ten moment, kdy jsem si pro knihu mohla v pondělí zajít byl skoro nekonečný :D :) Musím říct, že byla o dost negativnější než první díl, nebyl tam takový ten moc "hezký příběh", ale i tak byla kniha krásná a její postavy prostě žeru..

17.12.2018 5 z 5


Medvědín Medvědín Fredrik Backman

Dlouho jsem se této knize bránila, ačkoliv mi hodně lidí řeklo, že opravdu stojí za to.. Když jsem si totiž přečetla popis o čem má kniha být, říkala jsem si, co na ní jen může být tak dobré.. Popis mě nikterak nezaujal.. Ovšem již prvních několik stran mě přesvědčilo o opaku.. Byla jsem z každé další strany nadšená až dojatá.. Medvědín je napsaný opravdu neskutečně, postavy a jejich příběh miluju.. Nemůžu se dočkat, až zítra zajedu do knihkupectví a koupím si pokračování My proti Vám.. Nádhera..

21.10.2018 5 z 5


Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Já jsem od paní Mornštajnové ani nečekala, že by tahle kniha stála za starou bačkoru.. Jasně, že jsem měla pravdu.. Hotýlek (ačkoli děj v této knize nebyl nějak napínavý nebo zajímavý) byl zase úžasňákový.. Neskutečně příjemná knížka, se kterou se mi těžce loučilo. Mám doma ještě Slepé mapy, ale ty si budu šetřit.. :))

20.09.2018 5 z 5