Michaellla Michaellla komentáře u knih

☰ menu

Za zamčenými dveřmi Za zamčenými dveřmi Freida McFadden

Příběh má dvě časové linky a obě jsou zajímavé. Krátké kapitoly se velmi dobře četly. Příběh krásně plynul, žádné nudné pasáže. Nenáročné čtení na pár večerů. :)

16.04.2024 5 z 5


Děsy Leigh Harkerové Děsy Leigh Harkerové Darcy Coates

Zatím nejlepší kniha, co jsem od autorky četla. Prvních 100 stran se četlo docela těžce, ale vydržela jsem a pak to stálo za to. Zbytek knihy jsem přečetla za 2 dny :).

06.04.2024 5 z 5


Déjà vu Déjà vu David Urban

Autora znám a jeho styl psaní miluju. Krásná oddechovka na pár dní :).

28.12.2023 5 z 5


Prodloužený víkend Prodloužený víkend Gilly Macmillan

Kniha se nečetla moc dobře. V postavách, ikdyž jich bylo jen pár, jsem se nemohla vůbec zorientovat. Těšila jsem se na napínavý víkend v krásném anglickém prostředí, ale vše bylo tak překombinované a chaotické, že to zkazilo dojem nad celým příběhem. Zajímavé byly odstavce s Imogen. Na ty jsem se těšila. A zjistila jsem, že kniha bez kapitol mně nevyhovuje :/ . Potenciál knížka měla, ale nebyl naplněn...

11.12.2023 3 z 5


Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Zatím nejlepší díl! Velmi dobře se četl. Ty krátké kapitoly mi opravdu vyhovovaly. Nemohla jsem ji odložit :)).

27.08.2023 5 z 5


Mrtvé od Tichého jezera Mrtvé od Tichého jezera Leslie Wolfe

Obal knihy nic moc, ale čtení je to skvělé! Připomíná mi to Mlčení jehňátek. Kniha mě bavila od první až do poslední strany. Žádné hluché místa, žádné přeskákané odstavce. Doporučuji! :)

23.12.2022 5 z 5


Pokojská Pokojská Nita Prose

Myslím, že anotace knihy úplně neodpovídá obsahu knihy. Čtení je ale příjemné a lehké, bez potřeby přemýšlet, závěr byl takový, jaký jsem čekala. Knihu doporučuji :)

24.11.2022 4 z 5


Šepot z lesa Šepot z lesa Kateřina Surmanová

Skvělá kniha. Krásně se četla, naprosto uvěřitelné postavy s racionálním chováním. Autorka má neuvěřitelnou slovní zásobu. To fakt obdivuji. Miluju hory a lesy, jsou tak mystické. Takže děj zasazen opravdu trefně. Tuto knihu bych nazvala "podzimní lahůdka". :)) Doporučuji!

12.10.2022 5 z 5


Tchyně Tchyně Sally Hepworth

Od knihy jsem neočekávala nic a nakonec jsem byla mile překvapena. Příjemné čtení na dva večery. Bavily mne všechny časové linky. Možná si od této autorky ještě něco přečtu :)

22.05.2022 5 z 5


Zamilovaná hypnotizérka Zamilovaná hypnotizérka Liane Moriarty

Kniha se četla moc dobře. Klidný, ničím nerušený děj mi vyhovoval. Je to taková psychologická sonda do mysli stalkera a obětí. Občas je příjemné si od těch vražd a krváků odpočinout :)). Opravdu moc hezká knížka. Doporučuji jako pohodovou oddychovku.

19.05.2022 5 z 5


Píseň přežití Píseň přežití Paul Tremblay

Většinou když dočtu knihu, jdu hned na další, ale někdy se stane, že potřebuju pár dní na vstřebání emocí...a stejně tak to bylo i s tímhle příběhem. Kniha je napsaná skvěle, příběh je kompaktní a přehledný, dobře se v něm orientuje. V podstatě víte na čem jste a jen čekáte jak to dopadne. A dopadlo to přesně tak, jak jsem nechtěla. A bylo mi strašně líto kluků....
Knížka mě bavila od první až do poslední stránky, neměla žádné hluché místa. Tak v půlce knížky jsem zjistila, že to vlastně napsal muž, což bylo velké překvapení, vzhledem k tomu, jak krásně popsal těhotenství, a přátelství dvou žen :). Při čtení jsem měla stále před očima březen 2020.

20.04.2022 5 z 5


Dokonalé děti Dokonalé děti Sophie Hannah

Četlo se to docela dobře, hlavně proto, že jsem co nejdřív chtěla být už na konci knihy. Strašně moc opakujících se stránek....domněnek, otázek, spekulací. Na konci jsem čekala nějakou pecku, např. o klonování dětí nebo něco podobného, ale to se nekonalo. Že to je dost neuvěřitelný příběh ani tak nevadí, o tom knihy a filmy jsou, ale taková blbost co z toho na konci vylezla... A těch pár stránek s tou učitelkou??? To asi autorka potřebovala nějak natáhnout příběh a přidat stránky, ne? Jediné co se mi líbilo, tak vztah Beth s manželem a dětmi, to bylo fajn, to se hezky četlo. :)

08.04.2022 3 z 5


Nevlastní dcera Nevlastní dcera Georgina Cross

Strašná blbost. Dlouho jsem nečetla něco tak nezáživného. Musela jsem přeskakovat odstavce, zdlouhavé, nudné... Taková oddychovka, nic na přemýšlení.

12.01.2022 2 z 5


Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Dobré to bylo. Bála jsem se doma jít pak v noci na záchod. :D

28.09.2020 5 z 5


Fáma Fáma Lesley Kara

V podstatě je to kniha o ničem, nebo vlastně jen o tom jednom... Ale přesto mě to nutilo číst dál a dál. Nešla vůbec odložit. Po dlouhé době jsem se tak vžila do děje, že jsem si připadala jako jedna z obyvatelek :D, fakt :). Autorka mě nutila podezřívat kde koho. No a nakonec....jsem zůstala čumět.

29.05.2020 4 z 5


Na velikosti záleží Na velikosti záleží Alison Bliss

Nebavilo.

11.09.2019 1 z 5


V temnotě V temnotě Cara Hunter

Hmmm...velmi povedené!

29.07.2019 5 z 5


Volný pád Volný pád Jessica Barry

Baví mě číst si o neúprosných horách pěkně v pohodlí postele :).

26.07.2019 4 z 5


Tatérka Tatérka Alison Belsham

Jeee to bylo pěkné čtení :)

19.07.2019 5 z 5


Špína za nehty Špína za nehty Miloš Čermák

No já nevím. Moje první česká krimi. Dalo se to číst, ale žádná hitparáda to nebyla. Furt se létalo z New Yorku do Prahy, z Prahy do New Yorku. Souložil každý s každým. Všechno šlo tak hladce. Žádné komplikace. Zamilovanost je cit, který se vyvíjí nějakou dobu. To, co je tady popisované, je spíš nadrženost...řekla bych. A ta fotka na obalu? Tak to je děs.

10.06.2019 2 z 5