Marta_P Marta_P komentáře u knih

☰ menu

Mizející dívky Mizející dívky Lisa Regan

Napínavé, zajímavé, hlavní vyšetřovatelka mě někdy trošku štvala, ale pak jsem si na ni zvykla. Kniha byla napsaná čtivě, příběh jako takový byl promyšlený. Druhý díl si nenechám ujít.

19.04.2021 5 z 5


Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Roberta řadím mezi své oblíbené vyšetřovatele a nechápu, že jsem se knize tak dlouho vyhýbala. Někdy trošku brutálnější, ale proč ne, nevadilo mi to. Za mě zaslouženě plný počet hvězd.

19.04.2021 5 z 5


Unesená Unesená T. R. Ragan (p)

Tak tenhle případ mě opravdu bavil. Svižný, zamotaný, ne tolik brutální, jak jsem si ze začátku myslela, že bude. Po dlouhé době hlavní hrdinka, která si na nic nehraje a je čtenáři sympatická, linka s Jaredem mě taktéž bavila, přišlo mi to uvěřitelné a chápala jsem pocity, které se tam odehrávaly. Byla to velice příjemná kombinace napětí, vyšetřování, emocí a zvratů. Krátké kapitoly stupňovaly děj, konec jsem vyloženě zhltla.

19.04.2021 5 z 5


Dárek Dárek Sebastian Fitzek

Tento autor mě nikdy nezklame. Skvělé příběhy vždy se zvratem, který absolutně nečekám. U této knihy snad žádná kapitola nekončila tak, že by mě nezajímalo, jak kniha bude pokračovat dál. Výborné čtení.

21.01.2021 5 z 5


V zajetí klamu V zajetí klamu Suzy K. Quinn

Tak u této knihy se opravdu konal wow efekt. Svižný příběh, postavy sympatické, člověk se s Lizzy velmi lehce sžil a v knize jí fandil. Vnímala jsem její pocity a bezradnost, jako bych je sama prožívala. Autorce se příběh opravdu povedl na výbornou, kombinace se sociální pracovnící tomu dodala úhel pohledu navíc a to se mi líbilo.

21.01.2021 5 z 5


Mráz pod kůží Mráz pod kůží Allie Reynolds

Skvělá, čtivá, příběh velmi dobrý. Za dva večery bylo přečteno a věřím, že si i po nějaké době na příběh vzpomenu. Takové knihy mám ráda.

12.01.2021 4 z 5


Pozvala mě dál Pozvala mě dál Lucy Clarke

Protože mám autorku a její příběhy ráda, ani tento jsem si nemohla nechat ujít a opět jsem nebyla zklamaná. Zajímavý příběh i zápletka, kniha měla tempo, žádná hluchá a zbytečná místa, která by nudily. Za mě velmi dobré, příběh nepředvídatelný - a tak to má být.

12.01.2021 5 z 5


Dokonalí sousedé Dokonalí sousedé Rachel Sargeant

Zajímavý a originální příběh, ačkoliv rozuzlení - no, řekněme že bylo tzv. své :) Čekala jsem úplně něco jiného, ale proč ne. Já jsem byla s knihou spokojená i když malé výhrady by se našly.

08.01.2021 4 z 5


Kruh Kruh Rona Halsall

Velmi čtivý a zamotaný psychothriller, jehož konec mě dostal a musím říct, že jsem byla "mile" překvapena, že k tomu došlo. Postavy jsou věrohodné, charaktery dobře popsané. Příběh jako takový měl spád a nenudil.

08.01.2021 5 z 5


Komu hlava sejde Komu hlava sejde Jari Järvelä

Kniha mi od začátku sedla a za jeden den sem měla přečteno. Ano, nějaké situace byly lehce přitažené za vlasy, ale mě to nevadilo. Zajímavé prostředí, dobré dialogy a rozličné charaktery postav to vykompenzovali. Za mě velice dobrý a zajímavý příběh, jsem ráda, že sem na knihu narazila a nenechala se odradit hodnocením.

08.01.2021 5 z 5


Mlha nad Shadow Sands Mlha nad Shadow Sands Robert Bryndza

Další skvělý příběh z pera Roberta Bryndzy. Ačkoliv mi ze začátku postava Kate nebyla až tam sympatická, musím říct, že pomalu se mi začíná dostávat pod kůži. Děj knihy byl zajímavý, napínavý, ani stránku jsem se nenudila a vše mi nakonec do sebe pěkně zapadlo. Knihy si drží svůj standard již od začátku a vždy po nich ráda sáhnu.

08.01.2021 5 z 5


Smrtící útes Smrtící útes Gregg Dunnett

Tak tohle byla opravdu jízda. Kniha vyprávěná velmi netradičně z pohledu malého chlapce, který vnímá svět po svém a nachomýtne se k vyšetřovaní vraždy. Velmi věrohodné charaktery postav, dobře vykresleslený příběh a velmi zajímavé zvraty v průběhu příběhu. Obě linie - jak vyšetřovatelů, tak Billyho se mi velmi líbily a měla jsem přečteno za víkend.

08.01.2021 5 z 5


Pacient Pacient Sebastian Fitzek

Jak už autor předvedl u ostatních knih, prostě umí. Výborný příběh, zvraty jak se patří a konec, že člověku spadne brada.

08.01.2021 5 z 5


Království Království Jo Nesbø

První kniha od autora a musím říct, že jsem byla nadšená. Barvité popisy, velice zajímavý děj a prostředí, kde by se napětí ve vesnici dalo krájet. Každý něco ví, něco viděl a teď se to tam mele. Za mě jedna z nej knih, co jsem četla v poslední době.

08.01.2021 5 z 5


Úplně cizí lidé Úplně cizí lidé Liane Moriarty

Ačkoliv byla kniha specificky napsaná a příběh zvláštní, tak mi sedla a byla jsem ráda, že sem si ji nakonec pořídila. Příjemné čtení u kterého jsem se kolikrát musela zasmát i nahlas. Tuto autorku mám prostě ráda.

16.01.2020 4 z 5


Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Jak seriál tak kniha jsou moje srdeční záležitost. Za mě naprosto super!

16.01.2020 5 z 5


Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Za mě rozhodně nejlepší kniha z celé série, případ mě hodně bavil a rozuzlení pro mě bylo překvapivé. Styl autora se mi líbí, je to příjemná detektivka.

16.01.2020 5 z 5


Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Kniha se mi líbila, ale nebyla pro mě úplně strhující. Příběh hezky plynul, líbila se mi osobní linka Kate, ale pořád jakoby mi něco chybělo, co by mě donutilo neodložit knihu z ruky. Rozhodně ale za přečtení stojí a další díl si zase přečtu.

16.01.2020 4 z 5


Pššt Pššt Mel Sherratt

Knihu jsem přečetla jedním dechem! Grace mi byla od začátku sympatická a propojenost příběhu mě mile překvapila. Líbilo se mi, že kniha neměla žádná hluchá místa, ani zbytečně zdlouhavé popisy. Za mě velmi slibně vypadající nová série.

16.01.2020 5 z 5


Má ji rád, nemá ji rád Má ji rád, nemá ji rád Sharon J. Bolton

Za mě top top top kniha, kterou jsem přečetla za jeden den, aji jíst jsem zapomněla :-D tohle byla fakt pecka a dlouho ještě budu na příběh vzpomínat :)

18.12.2019 5 z 5