Pacient
kniha od: Sebastian Fitzek
KoupitKoupit eknihu
Pred rokom zmizol malý Max Berkhoff. Iba únosca vie, čo sa s ním stalo. Ten je však hospitalizovaný na uzavretom psychiatrickom oddelení so zvýšenou ochranou a mlčí. Maxovmu otcovi zostáva jediná cesta, aby sa dozvedel pravdu. Sám sa stane pacientom na psychiatrii.
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404274/pacient-PCR-404274.jpg 4.5272Žánr | Literatura světová, Romány, Thrillery |
Vydáno | 2019, Tatran (Bratislava) |
Orig. název | Der Insasse, 2018 |
více informací... |
Komentáře (100)
Kniha Pacient

Kniha se četla celkem dobře, jen ten konec se mi moc nelíbil. Bylo to až moc překombinované.

Knihu som si vybral do Čtenářské výzvy a musím povedať, že to bol výborný výber. Knihu som mal prečítanú za 2 dni a čítala sa mi veľmi ľahko vďaka skvelému prekladu do slovenčiny od pani Mlynarčíkovej a samozrejme aj vďaka skvelo prepracovanému deju, ktorý ma držal v napätí až do poslednej strany knihy. Autor knihy, pán Fitzek, sa s vami pekne hrá, postupne vas spracováva aby vás potom niekoľkokrát prekvapil (šokoval) zvratom ktorý ste nečakali. Osobne sa mi kniha veľmi páčila a určite ju odporúčam na prečítanie.

Má první kniha od tohoto autora a hned si musím pořídit další jeho počin =)
Čeho bylo v knize příliš, tak to byla agresivita a násilí, nedoporučuji citlivým osobám =)
Co mě dostalo byl závěr. Před samotným čtením jsem měla přečtené komentáře ke knize, takže jsem věděla že to nebude jen tak, ale tohle mně vážně nenapadlo =)
Zajímavé a originální dílo 5*

Knížka má spád a čtivost zvyšuje členění do krátkých kapitol. Skvělá pro dny, kdy se mi zrovna nechtělo přemýšlet a jen jsem se nechala unášet napínavým příběhem. Konec je překvapivý - vlastně jsem se na konci ztratila (ale pak se našla a pochopila), jen mi to přišlo až moc.

Knihu jsem přečetla jedním dechem a jsem nadšená. Přesně tohle je můj šálek kávy, knihy s překvapivým zvratem, které vás "posadí na zadek". Nemám co vytknout a uděluji plný počet hvězd.

Jak už autor předvedl u ostatních knih, prostě umí. Výborný příběh, zvraty jak se patří a konec, že člověku spadne brada.

Knížka mě chytla od první stránky a nemohla jsem přestat a to je to, co od knížky očekávám! Naprostá pecka, doporučuji!

Pacient...
Jedná se o samostatný psychothriller, takže se nemusíte obávat, že byste před čtením už o něco přišli...
Před rokem zmizel malý Max Berkhoff.
Pouze viník ví, co se s ním stalo.
Problém je, že je zavřený na přísně střeženém oddělení psychiatrie a mlčí.
Maxův otec zná jen jeden způsob jak konečně získat jistotu - musí se stát sám pacientem.
Všechno v životě je otázkou motivace. Zabíjím, protože jen díky extrémním vzruchům mohu vůbec cítit, že jsem naživu. Miluji slzy, nejen v očích obětí, ale také v očích příbuzných. Proto jsem se k činům doznal. Protože jsem chtěl cítit bolest rodičů, když se na mě v soudní síni dívali plni nenávisti...
Od Sebastiana Fitzeka jsem již četl knihy Izolovaný, Sběratel očí, Lovec očí... Jeho knihám jsem naprosto propadl... V závěru vždy rozseká veškerou mou teorii na malé kousíčky... ;-)
Štítky
Autor a jeho další knihy
- Dárek 2020
- Sběratel očí 2014