_Lucie_97 _Lucie_97 komentáře u knih

☰ menu

Červená, bílá a královsky modrá Červená, bílá a královsky modrá Casey McQuiston

Naprosto jsem se do toho příběhu zamilovala! Knížku znám už velmi dlouho, ale nějak jsem ji odkládala a nevěnovala ji moc pozornosti, protože jsem si myslela, že mě nebude bavit. A jak jsem se spletla. Knížka je plná něhy, hlubokých myšlenek a velkých uvědomění a po dlouhé době mě knížka pohltila natolik, že jsem zapominala na starosti běžných dni. Takže jestli váháte - jdete do ni

30.08.2023 5 z 5


Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih Matthew Perry

Neskutečně silná knížka, která je zároveň i neskutečně čtivá. Hned několikrát mě chytla za srdce tolik, že jsem potřebovala od čtení pauzu. Mnohokrát jsem se musela zastavit a srovnat si v hlavně, co to čtu a jak šíleně náročný to muselo být! Za mě opravdu silný příběh, který má v sobě hromadu zajímavých myšlenek, poselství, utrpení ale i nalezení životního smyslu.

30.08.2023 5 z 5


Rebelské srdce Rebelské srdce Vi Keeland

Stejně jako první díl jsem knížku přečetla jedním dechem! Cely příběh jsem si zamilovala a neskutečně jsem ho prožívala přímo s Giou a Rushem. Jen bych klidne vynechala hromadu zmínek o těhofilii.

04.08.2023 4 z 5


Rebelský dědic Rebelský dědic Vi Keeland

Tak todle byla jídla! Knížku jsem si neskutečně užila a už teď začínám druhy díl, protože nutně potřebuju pokračování. Hlavní zápletku jsem poznala téměř okamžitě, ale co jsem teda rozhodne neodhadla byl průběh celého příběhu. Za mě skvěle zpracovány děj a za mě jedna z nejlepších knizek od autorek

03.08.2023 5 z 5


Eragon Eragon Christopher Paolini

Skvělý příběh, který mě chytil a nepustil! Není to typově knížka, kterou bych si běžně přečetla, ale rozhodně jsem nesáhla vedle a neskutečně jsem si celý příběh užila. Celý svět je tak dobře popsaný, že moje představivost byla nadšená a postavy mají hloubku, což v knížka rozhodně potřebuju

02.08.2023 4 z 5


Ex na koštěti Ex na koštěti Erin Sterling (p)

Hezká knížka, ale za mě velmi tuctový příběh zasazeny do kouzelnického prostředí.

19.07.2023 2 z 5


Není úniku Není úniku Taylor Adams

Knížku jsem přečetla jedním dechem! Děj mě několikrát velmi překvapil, ale můžu říct, že těch zvratu bylo maličko moc a o pár miň by rozhodne stačilo. Zároveň jsem si ale čtení užila a mohu doporučit jen si nejsem jistá, jestli dobře chápu konec, takže pokud si někdo víte, tak mi prosím napište!

24.06.2023 4 z 5


Bezchybní Bezchybní J. D. Hawkins

Už jsem přečetla několikátou knihu od autorky a a čistým svědomím mužů říct, že mi nesedí její styl. Na můj vkus jsou knížky moc rychle a specificky velmi povrchní. Nedokázala jsem se při čtení vžít do postav a celkově mě příběh nebavil. Neříkám, že je to špatná kniha, přečetla jsem ji celou, což znamená, že zajímavé to bylo, ale byla to rozhodne moje poslední kniha od autorky.

18.06.2023 1 z 5


Tajná přísada láska Tajná přísada láska Poppy J. Anderson

Příběh jsem si neskutečně užila! Ale dlouho nechci slyšet slovo restaurant. V polovině knížky jsem měla chuť to slovo začít počítat.

09.06.2023 3 z 5


Podlý král Podlý král Holly Black

Za mě byl druhy díl průměrný. První mě bavil daleko víc, tady jsem asi čekala něco maličko jiného. Řešení primárně politických věci není úplně můj šálek kávy. Ale dočkala jsem se par scén, kdy jsem byla překvapena a hlavně konec se mi líbil! Takže se těším na další díl a trochu doufám, že autorka upustí od politických problemu a zaměří se spis na vývoj postav.

27.05.2023 3 z 5


Krutý princ Krutý princ Holly Black

Tak to mě vážně bavilo! Ze začátku jsem se potřebovala chvíli, abych se zorientovala ve světě, ale pak uz jsem se od knížky nemohla odtrhnout

16.05.2023


Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Další pokračování série, které jsem přečetla jedním dechem. Jsem moc ráda, že autor trochu změnil běžný styl vyprávění příběh, takže jsem si užila ten aha moment, kdo je vrahem a co se doopravdy stalo. Už teď se těším na další díl

10.05.2023 5 z 5


Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Jsem z cele knížky mírně rozpolcená. Sice jsem ji přečetla jedním dechem a užila jsem si to, ale když se zpětně zamyslím, tak je příběh dost předvídatelný a přetažený za vlasy. Líbila se mi celá ta mírně strašidelná atmosféra, ale osobně nemám rada typ konce, který je zde zvoleny. Takže za mě průměrná ale velmi čtivá knížka, která má možná až zbytečně velký humbuk okolo sebe.

05.05.2023 3 z 5


Neprofesionál Neprofesionál J. D. Hawkins

Hezky příběh od přátelství k lásce. Sice je plný klišé a dej je mírně naivní a předvídatelný, čtení jsem si užila a jako knížka na pláž to bylo skvělý

03.05.2023 3 z 5


Šéf Šéf Vi Keeland

Úžasný příběh! Postavy máji hloubku a snadno jsem si je oblíbila. Zároveň jsem se smála od první stránky, což je velký plus

01.05.2023 5 z 5


Sexy profesor Sexy profesor Vi Keeland

Tak todle bylo něco! Neměla jsem velké očekávání, ale jsem velmi mile překvapena a knížka se mi neskutečně líbila příběh Rachel a Caina je silný a neotřelý a hlavně závěrečná myšlenka o andělech mě dojala.

30.04.2023 4 z 5


Hvězdný šéf Hvězdný šéf J. D. Hawkins

Knížka z kulinářské prostředí a není zo žádný zázrak, ale bylo to dobré :) Příběh plný klišé, ale to nemění nic na tom, ze jsem si knížku užila a bavila mě :) na můj vkus to cele bylo trochu moc rychle a nevěřila jsem postavam jejích silné emoce.

28.04.2023 3 z 5


Bitva o Hex Hall Bitva o Hex Hall Rachel Hawkins

Závěrečný díl série a mně se líbil úplně nejvíc. Líbilo se mi, jak některá klišé ala Tean hrdina vyřeši problém naprosto všech a zachrání cely svět, byly v této knížce více uvěřitelné. Hlavní hrdinka si nesla s sebou šrámy na duši, které by si rozhodne odnesla! A tadle uvěřitelnost si mě získala asi nejvíc ano, opravdu jsem u série o čarodejnicích, upírech, démonech a vlkodlacích použila svoji uvěřitelné! Skvělá série a jsem moc rada, že jsem si ji přečetla.

23.04.2023 4 z 5


Démon z Hex Hall Démon z Hex Hall Rachel Hawkins

Druhy díl série mě bavil ještě víc jak ten první! Chemie mezi postavami byla naprosto skvělá, skvěle konverzace a zajímavý vývoj děje. Jsem zvědavá na poslední díl!

17.04.2023 5 z 5


Čarodějnice z Hex Hall Čarodějnice z Hex Hall Rachel Hawkins

Skvělý příběh! Řekla bych, že mírně předvídatelný, ale přes to jsem si čtení užila a těším se na další dily

15.04.2023 4 z 5