Sexy profesor

Sexy profesor https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/408881/bmid_sexy-profesor-djM-408881.jpg 4 922 179

Poprvé jsem Caina Westa uviděla v baru. Všimnul si, že koukám jeho směrem, a vyložil si to tak, že mám zájem. To byl samozřejmě nesmysl. Moc dobře jsem věděla, co je zač, a chystala jsem se mu to pěkně od plic povědět. Tenhle podrazák svedl moji nejlepší kámošku a zapomněl se přitom zmínit, že je ženatý. Zasloužil si každou jednu nadávku, kterou jsem mu plánovala věnovat. Když jsem se do něj pustila, nepřestával se usmívat. Vytáčelo mě to k smrti. Jenže pak se ukázalo, že k tomu má dobrý důvod. To já jsem byla mimo. Kluk, na kterého jsem právě vyjela, nebyl tím, kým jsem myslela. Spletla jsem si ho. Styděla jsem se tolik, že jsem raději zmizela bez omluvy. Nepočítala jsem, že ho ještě někdy potkám…¬ dokud jsem ráno nevešla do třídy. Dobré ráno, profesore Weste, jsem vaše nová asistentka…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Beautiful Mistake , 2017


více info...

LenkaStr
LenkaStr
03.03.2024 3 z 5

Tak si říkám, proč sakra jsou tyhle knihy označovány jako erotické romány. Taky si říkám, čím to je, že ta explicitní mluva, ať už v erotických scénách, nebo jen v debatách na to téma, mi zní ve slovenštině výrazně míň vulgárně než v češtině. Tak si říkám, že když po přečtení knihy dumám nad tímhle a ne nad příběhem, tak buď je něco špatně se mnou nebo s příběhem. No nic. Cením, že se tu řeší víc, než jen běžné klišé nadřízený – podřízená, i když, kam zhruba to povede, bylo celkem jasné už po prvním Cainově flashbacku. Trochu problém jsem měla s Cainem. Vysokoškolský profesor s rebelskou minulostí, proč ne, ale ta aura sexy arogantního blba mi k němu stejně neseděla. Čili abych to shrnula: i když jsem knihu přečetla na jeden zátah a nenudila jsem se, nečekám, že ve mně zůstane nějak dlouho rezonovat. Spíš tak jako vůbec.

Knihotyna
Knihotyna
15.01.2024 3 z 5

Příběh Caina a Rachel, příběh dvou dospělých lidí, které pojí společná minulost, aniž by to tušili. Příběh s akademického prostředí, kde se vztahy netolerují. Nebo snad ano?
Příběh se mi líbil, akademické prostředí mám ráda, v tomhle konkrétním případě nezabíhá autorka nijak do hloubky, ale přesto se dozvídáme něco málo z oboru, kterému se naši hlavní hrdinové věnují a to je hudba :).
Musím opět podotknout, že mi nesedl český překlad :D a hlavně během erotických scén.
Velmi se mi líbila vedlejší linka - téma diplomové práce Rachel - vztah Umberta a jeho ženy byl zkrátka kouzelný!
Příběh samotný mi v mnohém přišel už trošku přitažený za vlasy, nicméně knihu jsem přečetla během dvou dnů! :)
Určitě však vím, že to nebude má TOP kniha autorky :).


thessi98
thessi98
08.11.2023 3 z 5

Jedna z knih, kde jsem si reálně užila i tu hlavní zápletku. Už to nebylo jen ohledně postavení v práci, finančních problémů anebo snad vzájemným hádkám a sporům.
Jinak příjemný oddech, přečteno cca za 3h (v kuse).

Ladeline
Ladeline
08.11.2023 4 z 5

Na této knize mě nejvíce zaujal samotný příběh. Caine byl jako chlap moc fajn. Rachel mi byla sympatická pouze na začátku a na konci, v průběhu děje mi přišla hysterická a labilní a na můj vkus se zamilovala nějak moc rychle. Líbila se mi postava Charlieho. Je to má druhá kniha od Vi, a přijde mi to víc jako romantika než erotika. Erotiky je na můj vkus v knize pomálu, rychle odbytá a popsaná ne moc do detailů, ale asi jsem se už "zkazila" jinými autorkami.
Ale jo, příjemný a čtivý příběh na jedno odpoledne.

Senza Jenka
Senza Jenka
28.09.2023 3 z 5

Bylo to... sentimentální. Pan profesor byl vlastně dost nezralý a zmítán pocity viny, i když za nic nemohl. Na jednu stranu to chápu, na druhou stranu je potřeba se na všechno dívat z více úhlů - kdyby mi někdo něco podobného svěřil, obvinila bych ho? A pokud ne, proč obviňuji za stejnou věc sebe?
Erotickým románem bych to také nenazvala. Až na pár oplzlostí v konverzaci a několik popisů postelových hrátek v tom nebyla ani žádná zvláštní chemie. Spíš takový povinný prvek, když už to má být jakože erotické.

Gaabii
Gaabii
15.05.2023 5 z 5

Kniha se mi moc líbila, příjemně plynula, žádné extra drama, víceméně klidný příběh. Do knihy jsem se zacetla od prvního řádku. V budoucnu si přečtu určitě znovu.

_Lucie_97
_Lucie_97
30.04.2023 4 z 5

Tak todle bylo něco! Neměla jsem velké očekávání, ale jsem velmi mile překvapena a knížka se mi neskutečně líbila příběh Rachel a Caina je silný a neotřelý a hlavně závěrečná myšlenka o andělech mě dojala.

Dizzy3
Dizzy3
01.04.2023 5 z 5

Teda člověk by podle anotace, názvu i přebalu čekal nějakou povrchní záležitost a ono se z toho vyklubal super krásný příběh co chytí za srdce :)

preny
preny
22.03.2023 5 z 5

Super oddechovka,kniha mě vtáhla a musela jsem ji doslova zhltnout, protože se nedala odložit,zamilovala jsem si jak pana profesora,tak jeho asistentku,pěkný příběh.

mich_krat
mich_krat
26.02.2023 4 z 5

Od knihy jsem moc velké očekávání neměla, a možná právě proto mě tak překvapila. Ono už jen ten český překlad názvu je zklamáním. Ale co se týče příběhu, krásně plynul, postavy sice jak kdyby měli rozdvojenou osobnost, ale i přesto jsem si je oblíbila. Upřímně jsem se u knihy zasmála, místy se i dojala. Kniha sama o sobě byla příjemnou oddechovkou na jeden večer, její čtení jsem si užila.

Laf
Laf
10.02.2023 4 z 5

Milá oddechovka, která se čte skoro sama. Hned jsem byla vtažena do děje a netrpělivě jsem očekávala, jak se to celé vyvrbí, i když zvrat a zápletka se dali předvídat už od poloviny knihy díky náznakům, které se v příběhu objevili. I tak jsem si knihu užila. Líbila se mi. Vřele doporučuji :)

zp87
zp87
21.11.2022 3 z 5

Tak prozatím se mi potvrzuje teorie, že knihy samotné Vi Keeland jsou slabší, než když je píše ve dvojici s Penelope Ward.
Jako oddechovka ok, ale něco tomu fakt chybí.

Romantika ok... Ale už mě opravdu štval ten jakoby konflikt. Nemám ráda, když autor staví za každou cenu zápletku na tom, že spolu ti dva nemůžou být, protože jeden z nich udělal 'něco strašného' a místo toho, aby si o tom popovídali, vznikají úplně zbytečné situace.

No a erotika zde - ač čtu kde co (a nevadí mi mnohem peprnější knihy), tady mi docela vadil překlad a eufemismy jako 'číča a klacek'... I když musím uznat, že sexem zde autorka až tak nešetřila (na romantickou knihu) - což ovšem slíbila i na obálce, takže v pořádku, to kvituji - jen ty popisy mi tady úplně nesedly.

Shrnutí - oddechovka na víkend nebo jeden den nicnedělání, něco tomu chybí, ovšem sex to určitě není, citlivější jedinci si možná i lehce popláčou. Bohatě stačí vypůjčit v knihovně, do sbírky bych si knihu nezařadila. Pořád je to ale lepší čtení než nějaký bezduchý seriál v tv.

ElInWonderland
ElInWonderland
06.11.2022 2 z 5

(SPOILER) No jak začít, kdy by bylo stěžejní téma (teda mimo ten sex) více rozvinuté a autorka se do toho víc ponořila byla bych nadšenější. U děje jsem byla několikrát zmatená nebo vytočená, stále nevím co z toho to lépe vystihuje, ale prostě mi to připadalo, že se charakter hlavních postav mění z kapitoly na kapitolu. Nebylo to vyloženě špatné, ale něco se mi na té knížce nelíbilo. Konec se mi nezamlouval, čekala jsem že si to nějak sedne a bude romantické zakončení, ale ne. Po "hlubokém psychickém výlevu" na to skočí jako by se nechumelilo. No možná jsem to brala až příliš vážne, co já vím, ale konec bych chtěla zapomenout a vymyslet si jíný.

Sarkak94
Sarkak94
24.10.2022 4 z 5

Celé to začíná jedním velkým trapasem, kdy si Rachel splete muže v baru. A jak moc se spletla, se dozvídá další den, když toho samého muže potkává na univerzitě. Není to nikdo jiný než profesor West..... Rachel, mi teda někdy lezla na nervy svým chováním, působila jako nevyspělá puberťačka, což mi k ní moc nešlo na to jak byla samostatná. Caine je sice sexy, ale taky není úplně dokonalej. Chová se jako arogantní blb, který za žádnou cenu nechce vztah a taky to je celkem srab.
Kniha je taková sexy jednohubka, na jedno odpoledne. Je to čtivé, vtipné, prostě taková oddechová romantika. I když to mezi hrdiny jiskří tak zas až tak moc erotických scén tu neočekávejte.
Knížka je fajn, ale už jsem od této autorky četla lepší. Na to jaký měla nadějný začátek, jsem doufala v něco lepšího.

daza.dt
daza.dt
03.10.2022 3 z 5

Moje druhé setkání s autorkou, trošku zajímavější než kniha Pan Pracháč, mile mě překvapilo, že to chvílemi mělo i děj.

zaandulee
zaandulee
20.09.2022 4 z 5

Od autorky se jedná o mou 2. knihu (1. jsem četla Šéfa, ke kterému jsem přišla docela náhodou). Musím říct, že autorka píše velmi čtivě a její romantické linky jsou povedené. Hlavní postavy mi přirostl k srdci, knihu jsem slupla jako malinu, což se mi poslední dobou bohužel nestává.

Kdybych měla srovnat Šéfa a Sexy profesora, tak se mi trochu více líbil Šéf, ale jen proto, že v Sexy profesorovi mi částmi vadilo, jak jsou chvíli hlavní postavy v pohodě, pak se zase něco pokazí a tak.

Celkově knihu ale hodnotím velmi pozitivně, doporučuji všem, kteří si rádi užívají v knihách romantiku a erotiku.

Marci_Vaj
Marci_Vaj
25.08.2022 5 z 5

Každý další příběh je skoro lepší než předchozí…všechny co jsem zatím četla jsou hezké, procítěné, k zamyšlení…žádná těžká literatura :) ale mají ty příběhy něco do sebe, něho ze života, i když ne většinou reálného, v některých situacích vidím sama sebe, pocity, myšlenky, něco co mě tak nějak oslovuje :)

MAU256
MAU256
20.07.2022 5 z 5

Najdi minci, podrž ji v hrsti, a budeš mít celý den štěstí.

Cainovy oči přelétly podlahu, kde ležely mince, a pak se mi zkoumavě podíval do obličeje. "Cos to, sakra, teď udělala?"

Krásný romantický příběh sexy profesora Caina a Rachel, která se stane jeho asistentkou. Jak si osud s námi dokáže pohrát.

moudivlacek
moudivlacek
30.06.2022 4 z 5

Z názvu by člověk mohl očekávat pouze erotiku a jen tak se pobavit. Ale i tento příběh má v sobě mnohem víc. Hlavní hrdina profesor Caine a jeho asistentka a studentka Rachel jsou k sobě fyzicky přitahováni, ale Caine má pocit, že je mu Rachel povědomá. Příběh líčí jejich vztah nevztah - nahoru a dolů jako na houpačce, skvělý sex, ale oba dva si něco schovávají. Caine je první, který pozná, kdo je skutečně Rachel, a neumí se s tím vnitřně poprat. Rachel i Caine si nakonec musí uvědomit, co pro ně znamená minulost, kdo jsou, kým se stali, a s kým vlastně chtějí vkročit do budoucnosti. Příběh hravý, veselý, ale s velmi závažným podtextem, mi říká, že mě autorka zas dostala do kolen a já věřila každé slovo. Díky.

Andrejka91
Andrejka91
05.05.2022 5 z 5

Paní Vi opět nezklamala, krásný a dojemný příběh, nabitý děj a knížka přečtená za chvilku, protože ji nešlo dát z ruky.
Opravdu klobouk dolů nad autorkou, že vždy dokáže vymyslet příběh, který tu ještě nebyl a podat ho takovým stylem, že se vám na dlouho vryje do paměti.