LivN LivN komentáře u knih

☰ menu

Pomocnice Pomocnice Freida McFadden

(SPOILER) Tak tohle bylo něco! Kniha se četla sama. Krátké kapitoly. První část mě teda bavila víc, ale bez té druhé by to nešlo. Líbila se mi Millie jak řekla, mám pokoj v místnosti pro smetáky nebo ty jeden spratku aspoň bude chvíli klid. Dá se říct, že jsem se u knihy i celkem pobavila, ale to jen díky tomu jak to bylo dobře napsané a ich forma tomu rozhodně pomohla.

11.02.2024 5 z 5


Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Příběh byl zajímavý a každá stránka mě nutila číst dál. Ovšem ubírám jednu hvězdu, protože do 90 strany to byla celkem nuda a knížku jsem chtěla odložit. Rozjelo se to až později. Líbil se mi konec dodalo to knize to pravé.

03.02.2024 4 z 5


Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Myslím, že napsat detektivku je náročné. Četla jsem jich už dost a jen málo jich bylo dobrých. Tahle knim bohužel nepatří. Nemohla jsem se držet tématu a myšlenky mi utíkal jinam, to se u dobré knihy nestane.
Postavy ani prostředí nebylo dost dobře popsané a tudíž si to nemůžete pořádně představit. Dej skákal jako na houpačce jednou jste v autě a hned už někde ve vyšetřovací místnosti. Bohužel jsem knihu nedočetla byla by to ztráta času raději dám přednost lepším knihám.

31.01.2024 2 z 5


Nepříliš šťastná rodina Nepříliš šťastná rodina Shari Lapena

Kniha byla čtivá, ale chybělo mi tam více napětí jako bylo u předchozích knih. Štvalo mě jak se všechno pořád opakovalo a děj se nikam nehnul. Pokaždé se všichni sešli u Catherine a vlastně nic nevyřešili. Nebylo tam takové to WAW, co vás nutí otáčet každou stránku. A ten konec mohl být lepší.

30.01.2024 4 z 5


Záhady experimentální psychologie Záhady experimentální psychologie Denise Dellarosa Cummins

Celkem náročné čtení u kterého si jistě neodpocinete. Ale super knížka.

30.01.2024 5 z 5


Martinka a oslík Ušáček Martinka a oslík Ušáček Gilbert Delahaye

Krásná dětská knížka

30.01.2024 5 z 5


Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Přečteno za dva dny a bylo to napínavé čtení. Neustále jsem tipovala kdo je vrah a s každým dalším mrtvým se můj typ měnil, ale tohle jsem nečekala. Je to moje druhá kniha od Lapeny a zatím vede NĚKDO CIZÍ V DOMĚ, ta se mi zdála malinko víc propracovaná, ale to nemění nic na tom, že téhle knize dávám plných 5 hvězd a doporučuji.

28.01.2024 5 z 5


Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

(SPOILER) Moje první kniha od Lapeny, přečteno za dva dny. Příběh se mi moc líbil každou chvíli nová zápletka a konec mě překvapil. Trochu mě odrazovalo nízké hodnocení, ale pro mě byla kniha úžasná. Líbila se mi Bridged, jak pozoruje sousedy přes okono. Těším se na další knížku od spisovatelky.

25.01.2024 5 z 5


Hawking Hawking Joel Levy

Kniha byla úžasná a zaujala mě od první stránky. Dozvěděla jsem se o Howkingově životě a zároveň zajímavé poznatky ze světa hvězd nad námi. Bylo to celkem náročné čtení, ale kdo se aspoň trochu pohybuje kolem osobností tohoto typu, tak myslím, že ho nic nezaskočí.

23.01.2024 5 z 5


Nejsem jako vy Nejsem jako vy Jodi Picoult

(SPOILER) To bylo teda čtení. Mám ráda když čtu knížku, která mi něco dá. A tahle mi dala dost od Aspergerového syndromu po soudní přelíčení. Není to moje první knížka od Jodi, takže jsem defakto věděla, co mě asi čeká. Dávám plný počet hvězd a doporučuji přečíst. Téměř do konce jsem nevěděla jak to dopadne. Měla jsem své typy, ale tohle jsem nečekala.

22.01.2024 5 z 5


Hrůza na Šibeničním vrchu Hrůza na Šibeničním vrchu Darcy Coates

Další povedený díl od Darcy. Knihu jsem si užila. Byl to dobrý nápad a já se těším s čím přijde spisovatelka příště. Miluju tuhle sérii a nedám na ni dopustit. Tento díl řadím k těm lepším.

21.12.2023 5 z 5


Drzý kravaťák Drzý kravaťák Vi Keeland

Za mě takový průměr. Celkem jsem se i nasmála, ale žádný trhák to teda nebyl. Doporučuji jako oddychovku.

13.12.2023 3 z 5


Ďáblova cesta Ďáblova cesta Robert Bryndza

Další díl úžasné série. Moc jsem se na knížku těšila a splnila mé očekávání.

05.12.2023 5 z 5


Neohlížej se Neohlížej se Ben Cheetham

Ze začátku mě kniha bavila, ale pořád jsem čekala na to WOW, které nepřišlo. Taková průměrná kniha.

06.10.2023 3 z 5


Sídlo hrůzy Sídlo hrůzy Lee Mountford

Wow! Tohle bylo masterpiece! Mám ráda když čtu knížku a něco mi dá a tahle mi dala hodně. Přečteno za dva dny. Děj na sebe krásně navazuje skoro jako bych četla Darcy. Napínavé stránky ubíhaly samy. Občas jsem se i pěkně bála. Některé scény jsou dost detailně popsané. Hned se vrhám na další díl o domu Peronových!

25.09.2023 5 z 5


Na druhý pokus Na druhý pokus T. L. Swan

Beru to trochu od konce. První Eliot a teď Tristan. A tenhle díl mi prostě nesedl. Jsem ráda, že jsem ho necetla jako prvni. Odsoudila bych pak celou serii za špatnou. A to vím, že není. Něco mi tam chybělo. Začatek super, ale pak jsem se musela nutit do čtení a příběh si neužívala.

16.09.2023 3 z 5


Dům tisíce šepotů Dům tisíce šepotů Graham Masterton

Bylo to spíše fantasy jak horor, ale postavy byly dobře popsané, tak se do toho nedalo zamotat. Pro mě průměrná kniha, ale jsem ráda, že jsem ji přečetla.

09.09.2023 3 z 5


Chata ve Švýcarsku Chata ve Švýcarsku Julie Caplin

Cítím ten horský vzduch Alp a mám chuť si vzít lyže a vyrazit na svah. Po náročném lyžování si vychutnám horkou čokoládu v kavárně a večer se setkám se všemi hosty v chatě ve společenské místnosti a vychutnám si dort u hořícího krbu.

01.09.2023 5 z 5


Bez zábran Bez zábran T. L. Swan

Bavila jsem se od začátku do konce. Tohle byla knížka, kterou jsem si právě potřebovala přečíst. Kate a Elliot byli perfektní pár. A ty jejich hry se mi libily. Kate schválně štvala Elliota, u tychto scén jsem se hodně nasmála. A on byl tak okouzlující a dokonalý. Doporučuji! Je to zážitek.

26.08.2023 5 z 5


Propast smrti Propast smrti Robert Bryndza

Tento díl byl velmi zajímavý. Joanna zmizela a všechny důkazy ukazuji na stále stejnou skupinku lidí z jedné komunity, tak který z nich to je? Měla jsem svuj tip, ale nic není, tak jak se zdá. Ovšem druhý díl byl zatím z této série TOP!

19.08.2023 5 z 5