Drzý kravaťák

Drzý kravaťák https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460516/bmid_drzy-kravatak-Zd5-460516.jpg 4 682 103

Drzý bastard série

< 2. díl >

Vypadalo to jako každé jiné ráno cestou metrem do práce. Dokud si Soraya nevšimla muže, sedícího přes uličku. Štěkal na někoho do telefonu, jako by byl pánem světa. Co si o sobě myslí, že snad je bůh? Rozhodně božsky vypadal. Při vystupování ztratil telefon, Soraya mu ho přinesla – a tak to všechno začalo. Ti dva nemohli být odlišnější, ale opaky se prostě přitahují… Přežije jejich neobvyklý vztah událost, kterou si nepřáli, a kterou nemohli ani ovlivnit? Všechno dobré přece musí někdy skončit…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Stuck-Up Suit , 2016


více info...

Přidat komentář

hlavajda93
08.04.2024 4 z 5

Od spojení těchto dvou autorek jsem čekala trochu víc. Ne že by to nebyl pěkný příběh s dobrým koncem a úžasným chlapem, ale něco mi tam prostě chybělo.

LenkaStr
09.03.2024 5 z 5

Milá Ido,
bojím se, že mám problém se závislostí. No vážně, hltám jednu knihu od Penenelope a Vi za druhu a nedokážu přestat. Tudlevá jsem si říkala, že by to chtělo na čas voraz a sáhnout po jiném žánru, ale stejně si nemůžu pomoct. Poradíš, jak na to?

Akorát že já si stejně nedám říct, nemůžu si zkrátka pomoct. Některé knihy mi sednou víc, některé míň, tahle zrovna byla ten první případ. A i když některé situace byly dost nereálné (hlavně to její rozhodnutí jak a proč ho od sebe odehnat), z nějakého nevysvětlitelného důvodu mi to nijak nepřekáželo a tuhle jízdu jsem si užila od prvního písmene po poslední.


Books_by_Dee
23.01.2024 4 z 5

Tahle série mě sedla jak prdel na hrnec. A tenhle díl jsem si zamilovala od první kapitoly. Přijde mi ta série tak správně fresh, krásná odpočinková knížka se špetkou dramatu. Přestože je knížka úplně jiná než její předchozí díl, naprosto mě svým zlomovým bodem dostala a já měla otevřenou pusu dokořán, a to přesně chcete.

V tomhle díle má hlavní roli Soraya, která pracuje v magazínu, pro který rozdává ve sloupku rady. Má špatný vztah se svým otcem, který ji v dětství opustil. V New Yorském metru potkává sexy Grahama, který ve vagonu zapomene mobil a kdy ji odmítá ve své kanceláři přijmout zanechá mu v telefonu 3 své sexy fotky. Takhle začíná jejich lovestory, ale na cestě je nečeká rozkvetlý sad, ale tajemství, které může změnit naprosto všechno.
Zápletka se mi hodně líbila, bylo to pro mě docela šok (jako zpětně asi nemuselo, ale mě to prostě nenapadlo ). Tenhle díl byl také o dost žhavější než Drzý bastard. Bylo to vtipný, romantický a děsně sexy.

Těším se na další díly.

Rapeh
12.01.2024 3 z 5

Skvělé oddechové čtení. Skvělá kniha na jedno odpoledne.

LivN
13.12.2023 3 z 5

Za mě takový průměr. Celkem jsem se i nasmála, ale žádný trhák to teda nebyl. Doporučuji jako oddychovku.

petraj30
11.12.2023 4 z 5

Začátek byl pěkný, rychle to ubíhalo a hodně jsem se nasmála. Pak přišlo menší drama ( ale bylo to takový klišé, až to bolelo), a pak zase krásný konec se vším všudy. Trochu mi to připomnělo Alfa samce s lepší zápletkou.
Pěkné, užila jsem si to.

Literabook
09.12.2023 3 z 5

Milý průměr. Knížku jsem si i tak užila a půjdu do dalších.

Ála1968
31.08.2023 5 z 5

Tak tohle nemělo chybu. Na začátku jsem umírala smíchy, celkově to byl krásný příběh nabitý dějem

Domkar9116
19.04.2023 4 z 5

Opět další milá romantika z pera těchto dvou spisovatelek. Určitě nezklame, hezký příběh, trochu zápletka, četlo se samo. Já už mám přeci jen něco načteno z tohoto žánru takže 5 hvězdiček dávám jen když si z něčeho úplně sednu na zadek. To se tady nestalo, ale to vůbec nevadí, protože podobné knihy mohu číst pořád doporučuji.

Aracely
02.04.2023 5 z 5

Tak tohle bylo luxusní počteníčko! Chvílemi jsem zírala nad Sorayou a jejím slovníkem a co všechno si k němu dovolila. Grahamovi se to ale líbilo, konečně někdo, kdo se mu postaví.
Vskutku originální. Tohle Duo autorek je boží a nikdy nezklame.

A i když už je to hodně dlouho od přečtení, stačilo mi si připomenout anotaci a hned se mi vybavila i celá kniha, což nemůžu říct, že bych měla u všech knih...
Spíš jen výjimečně...

A taková kniha je správná, něco ve Vás i zanechá...

Surikatka2308
16.02.2023 2 z 5

Asi jsem čekala něco jiného... Jako těšila jsem se, že zase kniha od autorek, které mě většinou baví... Možná do toho bude zasahovat moje averze k Italkám, ale ty dvě hlavní postavy mi k sobě neseděli... Představa holky s piercingem v jazyku, tetováními a barvenými vlasy mi prostě neseděla k chlapovi v obleku... Je mi jasné, že tohle bylo hlavní téma (dva odlišné světy, ale to neznamená, že se nemohou mít rádi), ale tady to bylo příliš daleko od sebe.

MAU256
18.01.2023 5 z 5

Krásně čtivá romantická knížka. Moc se mi líbila povaha Sorayy, nenechala si nic líbit. Ale její pochybnosti a její láska, kterou sama od svého otce neměla, a chtěla jí dopřát Chloe od Grahama, jí málem zničila. Graham, ač byl v práci takový jaký byl, měl srdce na tom správném místě, ovšem schované před světem. Bylo super, že se tam objevil i Chance s malou poznámkou o Aubrey a jejich domácím "mazlíčkovi".

Ke stolu přistoupila servírka a zeptala se nás: "Je všechno v pořádku?" Chloe hrdě prohlásila: "Ano. Bude ze mě starší sestra a mám dva taťky. Jsem gay!"

Graham poznamenal: "Víš, Chloe, to slovo gay znamená šťastný." Chloe se s hlavou stále položenou na mém bříšku široce usmála: "Tak to já jsem hrozně, hrozně moc gay!"

Gabriela143
12.11.2022 5 z 5

Pekná oddychovka...

ardeas
01.11.2022 3 z 5

(SPOILER) Toto je základný typ knihy pre "standby mód". Nemusíte rozmýšľať... a za par dni si ani nespomeniete. Konkrétne táto je to u mna na hrane 2*/3*.
Drza Soraya mi zo začiatku velmi sadla, ale cim dalej, stalo sa z nej knižné klišé o veľkej láske a obetavosti. Deto aj sam kravaťák.
Nápad dobrý, aj vyrovananie s minulosťou s jej otcom, dokonca aj drama s určením otcovstva ale mna zabila ta sladkosť, nad ktorou by som sa asi rozplývala a achkala, ak by som asi mala MPS :DD
Ak sa ku knihe vratim, tak len k začiatku a tomu peknému špičkovaniu vo vagone, inak je to na moj vkus malo.

Damonka12
10.10.2022 3 z 5

3, 5 klasika od mých milovaných autorek. Tato ovšem o chlup slabší. Knihu jsem si i tak ale maximálně užila.

trynitrix
21.09.2022 5 z 5

Až neuvěřitelné,příběh se mi líbil hezky se četl a navíc byl vtipný . Zajímavá zápletka s bejvalkou na zpestření děje ,to musí být .

Michelleee
20.09.2022 5 z 5

Tohle bylo super! Vtipné a hezké, jejich knihy se opravdu čtou jedním dechem.
Originální Soraya mě bavila, s ničím se nepárala a prostě řekla přesně to co chce a jak to je. Její barvení konečků mi přijde bláznivé, ale budiž. Graham "Méďa" byl akorát zklamaný životem, takže jeho povaha se dala pochopit. Zápletka knihu zpestřila. Milá připomínka kozy a Chance z Bastarda byla jen třešničkou na dortu.

Fidibus
23.08.2022 5 z 5

(SPOILER) Normální hezká holka s netradičním jménem potká v metru nepříjemného kravaťáka, co ztratí mobil. Jde mu ho vrátit, ale nestojí mu za pozornost a stírá ho. Pozná ji podle tetování a postupně se sblíží. Ona pracuje v novinách v poradně, on je bohatý. Když už je vše skoro ok, přijde zápletka s dítětem a vyvolává její komplex z dětství. Neměla by ho radši opustit?
Celkem jasný děj, ale dobře napsané a čtivé.

Marci_Vaj
19.08.2022 5 z 5

Tak to bylo luxusní, myslela jsem, že není nic lepšího než historické romány, které byly do nedávna moje nej, ale tyhle současné příběhy tohoto typu, jsou prostě super oddechovka a ty vtípky nemají chybu…. jen tak dál :)

Kiwicatko
22.07.2022 4 z 5

Vzdycky, vzdycky kdyz chce hlavni hrdinka/hrdina udelat nejaky nesobecky cin, tak je z toho pruser. Tak jako tady. Vim, ze ti Soraya myslela dobre, navic ji to muselo neskutecne bolet, ale tohle snad normalni clovek neudela ne?