KnihomolkaPája KnihomolkaPája komentáře u knih

☰ menu

Doufat znovu Doufat znovu Mona Kasten

(SPOILER) Wow!
Přečteno za 2 dny jedním dechem. Nemohla jsem knihu pustit z ruky a to vážně. A teď je mi to i celkem líto, že příběh Everly a Nolana tak rychle skončil.
Tento příběh byl pohodový, krásný...
Everly byla milá, jen mě docela štvalo, že kolem sebe měla tolik přátel a nikomu z nich se nevěřila s ničím. Chápu, že to není lehké, ale kolem sebe má dobré lidi, kteří by ji nijak neodsuzovali atp.
Nolan byl super člověk, který dokázal svými slovy ostatní uklidnit. Každého vyslechl a dal mu prostor. Taky bych si přála takového učitele, který je tak super. Jeho minulost je opravdu bolestivá a chápu, že se bál si začít s Everly.
Sice, musím přiznat, že tento díl byl o něco slabší, ale i tak jsem si ho zamilovala a určitě se k němu vrátím.
Jinak pochvala autorce za dobře napsanou knihu. (Taky bych někdy chtěla mít takový talent na psaní.)

14.08.2022 4 z 5


Cítit znovu Cítit znovu Mona Kasten

(SPOILER) Na příběh Sawyer jsem se velmi těšila, neboť jsem byla zvědavá, co se skrývá za její "chladnou" tváří. Byla mi sympatická, akorát mě štvalo, že ve vzteku vpálila komukoliv nějakou urážku, i když si to vůbec nezasloužil.
Isaac byl takový stydlivý Mimoň, ze kterého se kupodivu stal "celkem normální" kluk, který dokáže flirtovat atd... Překvapilo mě, že měl takové zkušenosti ve všech ohledech, když tvrdil, že měl jen jednu ženu, se kterou to nebylo nic vážného. Kde vzal tolik zkušeností??? Myslela jsem, že na konci příběhu se to nějak dozvím nebo tak něco, ale stále je to pro mě záhadou. Jeho proměna byla až k neuvěření. A má u mě velké plus za to, jak se staral o rodinu.

Její sestra Riley mě opravdu naštvala, že na svoji svatbu pozvala někoho, kdo jí i Sawyer zkazil dětství. I přesto že Melissa měla rozpory s jejich matkou, nic to nemění na tom, co jim prováděla.
Jinak opět si knížku chválím a věřím, že se k ní zase jednou vrátím. Tento příběh byl lepší než ty ostatní.

11.08.2022 5 z 5


Věřit znovu Věřit znovu Mona Kasten

(SPOILER) Opět pohodová, letní oddychovka.
Dawn se neustále ohlížela za svoji minulostí, která ji neustále stahovala dolů.
Dawn měla snad nejlepšího otce! Takový hezký, zdravý vztah mezi nimi, přála bych to všem.
Spencera jsem si velmi oblíbila, jeho zábavnost, optimistickou náladu, opravdu mě rozesmál, vůbec bych ani já do něj neřekla, že i on skrývá pod maskou bolest.
Tento příběh byl o něco lepší než příběh Kadena a Allie. Jinak pochvala autorce za hezky čtivě napsanou knihu.

11.08.2022 5 z 5


Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Krásná letní oddychovka.
Sice ze začátku jsem se nemohla do příběhu "vžít", ale po pár kapitolách to šlo jako po másle a nemohla jsem knihu pustit z ruky.
Příběh zajímavý, napínavý a romantický.

03.08.2022 5 z 5


Víš, že mi chybíš? Víš, že mi chybíš? Estelle Maskame

(SPOILER) To byl odpočinkový díl po těch předchozích 2 dílech. I když, i já jsem s Eden soucítila a na Tylera byla opravdu naštvaná, že si odjel a pak si přijede a čeká, že se mu vrhne kolem krku...Jako vážně??
Ale pak to ustoupilo a moc jsem Tylerovi držela palce, aby Eden získal zpět.
Jsem ráda, jak si v tomto díle spolu rozuměli a že jí Tyler vše ukázal a konečně oba byli rozhodnutí, opravdu rozhodnutí, že budou spolu, i přesto co si ostatní myslí.
Knížku mám strašně moc ráda, celou tuhle sérii a doufám, že se zase po čase k ní vrátím. Tato série patří a bude patřit mezi mé nejoblíbenější, na tento příběh nikdy nezapomenu.

06.07.2022 5 z 5


Zrazená Zrazená Kiera Cass

(SPOILER) Druhý díl byl o něco lepší, zajímavější a víc mě bavil, což jsem po prvním díle nečekala.
Děj byl více poutavý. Hollis jsem si více oblíbila, už mi nepřidala tak jako předtím. Během pár dnů dospěla.
Akorát ten konec byl fakt moc pohádkovým, jak jim každý ustoupil, aby mohli být spolu. Ne, že bych jim to nepřála, to ne. Já jsem naopak ráda, že to tak dopadlo, ale prostě bylo to fakt takový...divný. Prostě se mi to hodně zdálo jako pohádka.
Ale Etana jsem si hodně oblíbila, líbilo se mi hodně jeho popichování Hollis.

06.07.2022 3 z 5


Víš, že tě potřebuju? Víš, že tě potřebuju? Estelle Maskame

Druhý díl byl snad nejlepší, hlavní postavy jsem si ještě více zamilovala. Hodně jsem jim to přála, aby se konečně v tomto díle dali dohromady. Akorát ten konec, to mě naštvalo a už bych Tylera nechtěla ani vidět :D.

06.07.2022


Víš, že tě miluju? Víš, že tě miluju? Estelle Maskame

(SPOILER) Krásné oddechové čtení. Autorka mě úplně vtáhla do děje, nedokázala jsem knížku upustit z ruky. Opravdu, knížka se mi líbila, hlavní postava mi je sympatická, akorát mě někdy opravdu štvalo, jak si klidně s Taylorem někam utekli z rodinné večeře, když byla nějaká rodinná akce, vždycky něco provedli. Zdálo se mi, že Eden nemá z nich žádný respekt.
Ale nestěžuju si, jsem spokojená, knížku jsem si oblíbila hned po pár stránkách.
P.S.: Jo, a já to tušila, že Tiffany bude potvora :))

03.06.2022 5 z 5


Zaslíbená Zaslíbená Kiera Cass

(SPOILER) Velké zklamání... Čekala jsem od této autorky více. Do hlavní hrdinky jsem se nemohla vžít, knížka se nedala číst, popravdě jsem se do četby nutila a doufala, že to bude lepší. Popravdě, posledních čtyřicet stránek mě zaujalo a už se to číst dalo. Konec byl smutný, škoda, že jsem Silasa nemohla poznat více... Ano, přiznávám, konec mě dojal. Snad druhý díl bude lepší...

15.05.2022 3 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Wow, opravdu překrásná knížka, přečteno jedním dechem. Nemohla jsem od knížky odtrhnout oči, čili jsem ji měla přečtenou za 3 dny. Děj velice zajímavý, napínavý. Opravdu doporučuji přečíst!

28.09.2020 5 z 5


Přiznání Přiznání Anna Todd

Tohle se opravdu nedá číst...Ne, fakt ne.
Vůbec mě to nebavilo, bylo by lepší, kdyby tam nebyly ty hádky. Kniha má zbytečně moc stránek. Děj se pořád opakuje: hádka, usmíření, sex. Musela jsem přeskakovat stránky, abych se dostala na konec, nebavily mě ty hádky.
V tomhle díle mi strašně vadila Tessa. Pořád mu nevěřila...
Nevím, děj se mi nelíbil. Další dva díly číst nebudu, neboť předpokládám, že to zase bude: hádka, usmíření, sex. Na to už nemám nervy. Možná se k této sérii vrátím, ale bude to trvat.
Asi to bude znít krutě, ale tohle mělo zůstat na Wattpadu. Neříkám, že tahle kniha je odpad, to ne, ale sem to nepatří.

Tohle je čistě můj názor.

07.04.2020 2 z 5


Čtyřka: Divergentní povídky Čtyřka: Divergentní povídky Veronica Roth

Už jsem tohle nechtěla číst, kvůli tomu, co se stalo Tris... Nakonec jsem si to přečetla a opravdu se mi to líbilo!!!! Doporučuji přečíst.

22.03.2020 5 z 5


Rezistence Rezistence Veronica Roth

Hezké, ale lepší byl první díl.

22.03.2020 5 z 5


Divergence Divergence Veronica Roth

Úžasný!! Příběh byl poutavý. Knížka se četla opravdu skvěle! Vše bylo skvěle popsané. Tris mi byla sympatická, takže nebyl problém. Knížku jsem začala číst jen proto, že mě zaujaly frakce. A jsem ráda, že jsem si ji přečetla. Knížka je rozhodně lepší než film.

22.03.2020 5 z 5


Láska se ukrást nedá Láska se ukrást nedá Petra Lázničková

Opravdu dobrá oddychovka. Děj byl zajímavý. Ta Barbora mi tam vadila, ještě že odjela! Konec také dobrý! ❤️

21.03.2020 5 z 5


Polibek Polibek Anna Todd

SPOILER - komentář obsahuje informace, které prozrazují část děje.
Děj mě zaujal. Akorát mi vadily hádky Tess a Hardina. Pořád se hádali! Bylo to pořád dokola: Usmíření, hádka. Tessa byla trochu naivní. Jinak dobrý. Doufám, že druhý díl bude lepší!
Film jsem ještě neviděla, ale podle traileru se mi zdá lepší ta knížka.

21.03.2020 5 z 5


Schody do nebe Schody do nebe Lenka Lanczová

Dobrá knížka! Konec se mi líbil!!

21.03.2020 5 z 5


Je mi čtrnáct! Je mi čtrnáct! Helena Longinová

Fajn kniha, přečteno jedním dechem.

21.03.2020 4 z 5


Siréna Siréna Kiera Cass

Moc hezká knížka. Konec se mi líbil. Tohle se autorce povedlo!!

21.03.2020 5 z 5


Koruna Koruna Kiera Cass

Tato kniha je o hodně lepší než Dcera!! Ale Selekce je nejlepší, o tom není pochyb. Konec byl jako vždy nečekaný. Zdá se mi, že Eadlyn se trochu zlepšila, ale i tak jsem si ji neoblíbila.

21.03.2020 4 z 5