Láska se ukrást nedá
kniha od: Petra Lázničková
KoupitKoupit eknihu
Zuzka má po maturitě, úspěšně složila přijímací zkoušky na vysokou školu, a tak má dobré předpoklady, aby si mohla užívat prázdnin – alespoň v mezích, které ji vytyčili starostliví rodiče. Jenže chvíle volna se jí hned na úvod zkomplikují, a shodou okolností se zároveň seznámí se skupinkou mladých lidí, do jejichž středu se snaží začlenit. Postupně ovšem zjišťuje, že s touto partou není všechno, jak má být. Čím se to zabývají při svých tajných akcích? A jakou roli při nich hraje sympatický Radek? A jakou roli bude hrát v Zuzčině životě?...celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/4620/laska-se-ukrast-neda.jpg 3.922Žánr | Pro děti a mládež, Dívčí romány |
Vydáno | 2008, Petra (ČR) |
více informací... |
Komentáře (6)
Kniha Láska se ukrást nedá

Opravdu dobrá oddychovka. Děj byl zajímavý. Ta Barbora mi tam vadila, ještě že odjela! Konec také dobrý! ❤️

Dobrá kniha, děj mě docela překvapil, ze začátku jsem si myslela že je to jen nějaká obyčejná parta. A už na začátku knížky mi tam nesedla Barbora.

Byla to taková oddechová kniha, když si chcete přečíst něco jednoduchého, krátkého a dobrého. Jinak mě kniha bavila a četla se velmi dobře. Jsem ráda, že jsem si ji přečetla.

příběh mě opravdu dostal, byl neuvěřitelný! V Zuzaniných rodičích jsem viděla ty moje, tak jsem se mohla naprosto vžít do její role
Autor a jeho další knihy
- Osudová 2013
- Silnější než láska 2009
- Pod kůží 2007
- Hra o Milana 2006
- Láska se ukrást nedá 2008
Kniha Láska se ukrást nedá je v
Právě čtených | 1x |
Přečtených | 40x |