Cítit znovu

Cítit znovu https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/429873/bmid_citit-znovu-Pqd-429873.jpg 5 1431 271

Začít znovu / Znova série

< 3. díl >

Měl to být jen společný projekt – ale srdce jí říká něco jiného. Sawyer Dixonová je mladá, docela drsná – a sama. Od smrti rodičů si k sobě nikoho nepustí blíž. To se ale změní, když se seznámí s Isaacem Grantem. Nerdovské brýle s tlustou obroučkou, dost divně oblečený, vlastně je úplný opak jejího obvyklého typu. Isaac, kterého už nebaví být single, jednoho dne poprosí Sawyer o pomoc. Uzavřou spolu dohodu: Sawyer z Isaaca udělá drsňáka, aby měl větší úspěch nejen u holek, za to si nechá fotky z jeho přeměny, které použije pro svůj studijní projekt. S čím ale Sawyer nepočítá, jsou intenzivní city, které se mezi ní a Isaacem rozhoří...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Omega
Originální název:

Feel Again , 2017


více info...

Přidat komentář

Majulle
22.03.2024 4 z 5

perfektní, miluji tu knihu :)

Zuzíček77
15.03.2024 5 z 5

(SPOILER) Sawyer i Issac mi také okamžitě přirostli k srdci. Sawyer se mi líbila jsou tvrdou povahou i když se postupem času mění. Ovšem mění se nám i Issac. Děj je opravdu krásně vymyšlený, romantický ale i smutný. Chvílemi jsem se musela držet abych nebulela jako želva. Opravdu jsem si přála aby to všechno dobře dopadlo. Kniha se četla dobře, a je jasným příkladem, že opaky se přitahují a na vzhledu nezáleží.


zamilov.do.knih
08.02.2024 4 z 5

3,5/5

s touhle sérii mám zvláštní vztah. všude na ni totiž slyším chválu, ale já pořád nechápu, co na ní lidi tak milujou. nechtěla jsem to ale vzdávat, a tak jsem největší naděje vkládala do třetího dílu. myslela jsem, doufala jsem!, že mi ukáže důvod, proč se do téhle série zamilovat. a ano, tento díl byl z prvních tří nejlepší, ale... na zadek si z něj nesedám.
vlastně ale ani nevím, co se mi na tom nelíbilo. postavy byly totiž úžasný (sawyer mi připadala jak moje dvojče a isaaca jsme si při čtení zamilovali úplně všichni žejo ), děj i romantická linka se mi taky líbily, prostředí a popis vysokoškolního života taky, ale něco mi tam prostě chybělo. louskala jsem se tím přes dva měsíce a popravdě trochu mě to ke konci začalo i nudit... božee tahle recenze je strašně zmatená a vůbec nedavá smysl!
pokud jste moje myšlenky někdo pochopil, tak gratuluju. kdybych to měla nějak ale shrnout, tak ano, zatím je cítít znovu nejlepší díl série, ale čekala jsem prostě víc.

Silvisek
15.12.2023 5 z 5

Dalsi uzasny pokracovani. Kniha se mi libila jako ostatni dily. Kniha u konce byla az dojemna a skoro furt se mi chtelo brecet. Opravsu opet super dej a tesim se na dalsi cteni dalsiho dilu

Pauvka
10.12.2023 5 z 5

Krasne romanticke cteni.

cukrovka
21.11.2023 5 z 5

V rámci žánru opravdu příjemné čtení. I když nejsem cílovka, příběh mě zaujal. Zajímavá hlavní dvojice a stále se setkáváme se známými postavami z předešlých dílů. Asi by se mi víc líbilo, kdyby byl příběh vyprávěn z pohledu obou hlavních postav, ale i takhle jsem si čtení užila.

Ála1968
16.10.2023 5 z 5

Každý další příběh je lepší a lepší.Jsem úplně nadšená,ubrečena a romanticky nadmíru spokojená.Bylo to senzační

PetraBery
26.09.2023 3 z 5

Pěkný příběh, dvojice Sawyer a Isaac, jeden školní projekt a postupné sbližování. Četlo se to svižně, za mě asi ze tří již od autorky přečtených knih nejlepší.

klarinka9974
30.08.2023 4 z 5

Tento díl hodnotím jako nejvíc zdařilý. Kniha se skvěle čte a nejvíc super na tom je, že tam kde kniha končí, další začíná a i když si oblíbíte nějakou postavu, nadále svámi bude v dalším díle. Líbilo se mi, jak se Isaac postupně měnil v toho skvělého kluka a jak i sama Sawyer zahodila svoji masku tvrďačky. A ten krásný a sladký konec... Rozhodně už musím dočíst poslední dva díly.

E.T.007
26.08.2023 3 z 5

3,5 *
Tento diel sa mi páčil zo všetkých troch najviac. Sawyer som si obľúbila už v predošlej časti, kde dostala viac priestoru ako v prvej, a teraz moje sympatie ešte vzrástli - skrátka postava podľa môjho gusta. A to isté platí aj pri Isaacovi - konečne milý a citlivý chalan, nie poondený mačo, čo strčí vtáka do každej diery.

Dejová linka bola fajn, páčilo sa mi, ako sa tí dvaja postupne zbližovali. Žiaľ, ani tu sa to nezaobišlo bez hlúpych klišé, ktoré môj celkový dojem z príbehu znížili, takže na štyri hviezdičky to u mňa nakoniec nie je, hoci to tak asi do polovice knihy vyzeralo.

Lucyeinstory
15.08.2023 5 z 5

3. Dil ze serie Znovu byl za me tim nejlepsim. Milovala jsem hlavni hrdiny, jejich pratele, ten jejich humor. Hlavni hrdinka mi od prvnich stranek prirostla k srdci a ten napad, ze zmeni nudneho kluka v playboye Proste skvely. Tahle kniha byla pohlazenim po dusi.
Davam 5, protoze si je bezkonkurencne zaslouzi.

Pokud shanite nejakou knihu od Mony, na Knihy Dobrovsky je ted maji ve sleve. Sama jsem neodolala a objednala Doufat znovu

Ann98
03.08.2023 3 z 5

Hezký, romantický a čtivý příběh. Nenáročné a oddechové čtení právě na ty dny, kdy neustále prší.
Nicméně.. za mě zatím nejslabší díl. Chybělo tam to něco, co měly předchozí dva díly.
Isaaca jsem si oblíbila. Zato Sawyer mi občas silně brnkala na nervy. Není záporná hrdinka, ale její chování mě hodně vytáčelo. Asi k tomu přispělo i její chování v předchozích dílech, kdy jsem si ji "zaškatulkovala". I když je pravda, že teď chápu proč byla taková jaká byla. Naopak, romantická linka byla úplně úžasná a úplně jsem se rozplývala. Bylo krásné sledovat, jak se mezi Sawyer a Isaacem postupně vyvíjel vztah.
I přes velký počet stran přečteno rychle, děj nikterak nepřekvapí, ale ani nenudí. Za mě takový průměr. Asi jsem od toho čekala víc.

Viky007
25.07.2023 3 z 5

Vím, že je tenhle díl u hodně čtenářů (no dobře, spíš čtenářek) nejoblíbenější, ale mě to až tak nenadchlo. Jak je u Mony zvykem, četlo se to skvěle a příběh obsahuje zajímavé postavy i dějovou linku. Jenže já měla problém Isaacovi a Sawyer tu romantiku uvěřit. Nemyslím si, že by ti dva doopravdy zůstali spolu. Celkově i Isaacova proměna mi přišla nereálná. Hlavně Isaac měl určitý styl, ale naráz se začne oblékat úplně jinak a je s tím v pohodě. Nevím no.

Moc se mi však líbilo vykreslení Sawyer. Její chování bylo ukázkovým příkladem psychického týrání a nedostatečné lásky a podpory v dětství. Moc jsem nechápala, že na svatbě její sestry z ní všichni udělali obyčejnou hysterku a nezastali se jí.

Celkově to byl takový průměr, ale vyloženě špatné to nebylo. Těším se na další díl ze série.

Ewe291
01.07.2023 4 z 5

Tu uberam jednu hviezdu ale len preto ze bola Sawyer niekedy fakt odporna a nechapava a tiez za to, ze mi tam chybalo viac ostastnych hrdinou. Inak to bola doslova citova bomba a ja idem na dalsiu cast

Niu
30.06.2023 5 z 5

To bylo tak zatraceně čtivé! Řadím k nejlepším romantickým příběhům, jaké jsem četla. Sedlo mi to do vkusu. Jojo, Grant, Isaac Grant byl prostě dokonalý, ale... stejně super. Sawyer jsem si oblíbila už od minulého příběhu a teď se to pěkně dokreslilo. Líbí se mi přetrvávající a nová přátelství party. Je pravda, že to závěrečné jo-ne-jo-ne jsem považovala za trochu otravné a ohrané, ale budiž, odpouštím. Tady se mi líbila i ta erotická část příběhu. Jen v závěru mi chyběla Riley s Morganem, přece jen to byla událost ne. No teda, asi se vrhnu na čtvrtý díl. Tento byl za mne zatím nej.

Tracyenka
18.06.2023 4 z 5

Po knize jsem sáhla, abych si odpočinula od všech vrahů a psychopatů, o kterých v poslední době čtu, a dostala jsem přesně to, co jsem očekávala.
Zápletka i její vyvrcholení celkem předvídatelné, ale to mezi knihu dost vylepšilo. Baví mě konkrétní popis pocitů a strachů.

hanka1580
27.05.2023 5 z 5

Myslela jsem, že už mne další příběh z této série nedokáže "uspokojit" jako dva předchozí díly. No opět tomu bylo jinak. Přesto jsem u tohoto dílu byla nejvíce emocionálně zasažena. Pocity Sawyer, když se její sestra má vdát, vzpomínky na tetu, závěr? V těchto chvílích jsem prostě nedokázala mít suché oči. Hltala jsem jednu stránku za druhou a přála všem dobrý konec.

Čtenářka368
28.04.2023 3 z 5

Knihu jsem četla podruhé a opět mi moc nesedla. Přesto že je snad nejlépe hodnocenou knihou Mony Kasten, já si k ní nějak nemůžu najít cestu. Asi za to můžou hlavní postavy. Sawyer je hodně zraněná a má za sebou těžkou minulost, proto je naprosto pochopitelné její chování i bolest, autorka ji bezvadně a i uvěřitelně vystihla. Jenže já ji z minulých autorčiných knih moc nemusela a nedokázala jsem se od toho zcela odprostit. Isaac byl bezva chlap, ale na mě moc jemný, tomu jsem tu proměnu nějak neuvěřila. Navíc mě strašně iritovalo jeho jméno. Přišlo mi archaické. Do příběhu jsem se nějak nedokázala dostat a dva hlavní hrdinové mi k sobě prostě ladit nezačali. Kniha je ale velmi dobře napsaná jako všechny autorčiny knihy, jen mně nesedla ústřední dvojice.

1259
18.04.2023 5 z 5

Drsná mrcha, která není ani moc drsná a ani mrcha a super sexy sladký student farmář. Jo dobrý love story.

Lucika002
17.04.2023 5 z 5

Za mě jednoznačně nejlepší kniha z celé série. Klobouk dolů a velké díky autorce.

Štítky knihy

přátelství láska romantika vyrovnání se s minulostí

Autorovy další knížky

Mona Kasten
německá, 1992
2019  86%Věřit znovu
2020  90%Cítit znovu
2021  83%Zachraň mě
2019  86%Začít znovu
2020  81%Doufat znovu

Kniha Cítit znovu je v

Právě čtených22x
Přečtených2 022x
Čtenářské výzvě181x
Doporučených138x
Knihotéce778x
Chystám se číst430x
Chci si koupit135x
dalších seznamech13x