Věřit znovu přehled
Začít znovu série
Ona se vzdala lásky. On se ale nikdy nevzdá jí. Ve chvíli, kdy Dawn potká Spencera, ví, že je ztracená. Spencer je sexy, vtipný a okouzlující – zkrátka její typ. Přesněji, byl by její typ, kdyby se Dawn nerozhodla držet se dál od všech kluků a pochybných vztahů.
Originální název: Trust Again, 2017
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha přináší příběh o dvou mladých lidech, Dawn a Spencerovi, kteří se snaží najít cestu k sobě. I když příběh oslovil mnohé čtenáře, někteří se necítili jako cílová skupina. Hlavní postavy procházejí emocemi, které jsou pro mladou generaci typické. Příběh je čtivý, ale místy se zdá být rozvláčný a předvídatelný. Některé pasáže byly hodnoceny jako zbytečně natahované, což mohlo ovlivnit celkový dojem z knihy. Přesto se najdou i ti, kteří příběh vnímají jako silný a emotivní zážitek, který je vtáhne do děje. Více v komentářích.
Komu by se kniha Věřit znovu mohla líbit?
- Čtenáři romantických příběhů
- Fanoušci mladistvých dramat
- Milovníci sérií s opakujícími se postavami
- Čtenáři hledající oddechové čtení
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Věřit znovu. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 322 komentářůSouvisející novinky - Věřit znovu (2)
Knižní novinky (31. týden)
01.08.2021
Knižní novinky (35. týden)
25.08.2019
„Obavy z budoucnosti jsou to nejděsivější, co existuje.“
„Mou oblíbenou barvou byla růžová. Bylo to tak vždycky a bylo mi jedno, že se totálně tluče s barvou mých vlasů. Ještě dnes jsem oblepovala všechno samolepkami svoje školní potřeby. Všechny bloky jsem měla oblepené různobarevnými fóliemi, v mém penálu se nacházely tužky ve všech odstínech růžové, jaké si lze představit, mnohé na sobě dokonce měly víly, třpytky, či dokonce jednorožce. Vždy když jsem po svých barvičkách sáhla, dostala jsem dobrou náladu. To mi oslazovalo všední den studentky.“
všech 7 citátů najdete u autoraKniha Věřit znovu v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 34x |
| v Přečtených | 2 517x |
| ve Čtenářské výzvě | 263x |
| v Doporučených | 144x |
| v Mé knihovně | 922x |
| v Chystám se číst | 447x |
| v Chci si koupit | 138x |
| v dalších seznamech | 13x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Mona Kasten také napsal(a)
| 2019 | Věřit znovu |
| 2021 | Zachraň mě |
| 2020 | Cítit znovu |
| 2019 | Začít znovu |
| 2020 | Doufat znovu |

84 %
79 %
Věřit znovu
Neškodný romantický příběh se špetkou jiskřivých scén přesně podle šablony prvního dílu této série. Opět si zde dvě zlomené duše k sobě hledají cestu.
Hlavní roli v tomto příběhu hraje zrada, následovaná strachem, nedůvěrou na jedné straně. Vyvážit se to dá pouze velkou dávkou trpělivosti, tolerance a lásky.
Ale pozor
Vše musí být v rovnováze. Jinak hrozí kolaps.
Upřímně. Příběh mě doslova do svého děje vcucnul. Bohužel ke konci se do něj vplížila nuda.
Mně na tento příběh chyběla trpělivost.
Přesto jsem dočetla.
Jenom nevím, zda této autorce mohu věřit znovu...?
P.S.: ,,Skvělá budoucnost nevyžaduje skvělou minulost.“ — Ralph Smart