Cítit znovu přehled
Začít znovu série
Měl to být jen společný projekt – ale srdce jí říká něco jiného. Sawyer Dixonová je mladá, docela drsná – a sama. Od smrti rodičů si k sobě nikoho nepustí blíž. To se ale změní, když se seznámí s Isaacem Grantem. Nerdovské brýle s tlustou obroučkou, dost divně oblečený, vlastně je úplný opak jejího obvyklého typu. Isaac, kterého už nebaví být single, jednoho dne poprosí Sawyer o pomoc. Uzavřou spolu dohodu: Sawyer z Isaaca udělá drsňáka, aby měl větší úspěch nejen u holek, za to si nechá fotky z jeho přeměny, které použije pro svůj studijní projekt. S čím ale Sawyer nepočítá, jsou intenzivní city, které se mezi ní a Isaacem rozhoří...... celý text
Originální název: Feel Again, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cítit znovu. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 286 komentářůSouvisející novinky - Cítit znovu (3)
Knižní novinky do konce roku
12.12.2021
Kniha roku 2020 je vyhlášena!
15.10.2020
Knižní novinky (11. týden)
08.03.2020
„Nikdo nikdy nevyslovil moje jméno jako Isaac. - Sawyer“
„Jeho slova zněla krásněji než jakákoli moje oblíbená píseň. - Sawyer“
všech 11 citátů najdete u autoraOcenění knihy (1)
2020 -
Kniha roku - Čtení tě mění
(Young Adult)
Kniha Cítit znovu v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 23x |
| v Přečtených | 2 236x |
| ve Čtenářské výzvě | 191x |
| v Doporučených | 156x |
| v Mé knihovně | 867x |
| v Chystám se číst | 427x |
| v Chci si koupit | 146x |
| v dalších seznamech | 11x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Mona Kasten také napsal(a)
| 2019 | Věřit znovu |
| 2021 | Zachraň mě |
| 2020 | Cítit znovu |
| 2019 | Začít znovu |
| 2020 | Doufat znovu |

84 %
77 %

Můj nejoblíbenější díl. První ani druhý díl mě tak nechytil postavami jako právě třetí díl. Možná za tím bude i fakt, že osudy hrdinů nejsou tak dramatické. Ruku na srdce- jaká je šance, že se potká tolik lidí s takovou minulostí jako v předchozích dílech?
Prvních 200 stran jsem byla taková na vážkách, ale po farmě jsem se naprosto nemohla odtrhnout. Oba hlavní hrdinové byli naprosto senzační a hltala jsem je. Co mi vadilo, tak snad událost na svatbě, kdy jsem stála plně na straně Sawyer.
Měla jsem dilema, zda sérii dokončit, ale určitě mě tento díl nalákal na další.