KateiBookLover KateiBookLover komentáře u knih

☰ menu

Winter Winter Marissa Meyer

Jednoduše nejlepší série na světě!!!! Užila jsem si každý řádek a každé slovo. Úžasné zakončení série. Miluju úplně všechny postavy a totálně jsem se zamilovala do kapitána Thorna. Obecně jsem scény s Cress a Thornem měla asi nejradši (hlavně tu jednu). Bylo to naprosto super a bude se mi stýskat, protože i když si to přečtu znovu, už nikdy to nebude takové jako poprvé. DOPORUČUJU!!!!!!!!!!!!!!!

06.10.2018 5 z 5


Křišťálové království Křišťálové království Amanda Hocking

Série dočtena a za mě rozhodně super zakončení. Krásně napsané, ale mrzela mě smrt mých oblíbených postav. Překvapilo mě, jak to dopadlo, protože tohle jsem opravdu nečekala. Celá série byla skvělá a moc doporučuji.

08.08.2018 5 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Poté co jsem dokoukala film jsem dostala strašnou chuť přečíst si knížku a vůbec jsem nelitovala. Bylo to strašně krásný. Konec jsem samozřejmě probrečela, ale stálo to za to. Doporučuji knihu i film. Obojí se moc povedlo.

07.08.2018 5 z 5


Políbená ledem Políbená ledem Amanda Hocking

Kniha byla mnohem lepší než první díl. Moc mě to bavilo a už se těším na další díl. Určitě moc doporučuji!!!!!

07.08.2018 5 z 5


Bouře a vzdor Bouře a vzdor Leigh Bardugo

Kniha se mi líbila a byla určitě mnohem lepší než první díl. Určitě se mi líbil příchod Nikolaje, kterého jsem si hned oblíbila. Sérii dočtu a jsem zvědavá jak to dopadne:)

24.06.2018 4 z 5


Mrazivý oheň Mrazivý oheň Amanda Hocking

Spoustu lidí tato série nazaujala, ale mě se moc líbí. Hlavně vztah mezi Bryn a Ridleym.
Já doporučuji!

24.06.2018 5 z 5


Nejkrásnější - Příběh Levany Nejkrásnější - Příběh Levany Marissa Meyer

Jsem ráda, že tento bonusový díl vyšel. Dozvěděla jsem se spoustu informací, které mi pomohly pochopit příběh dalších dílů.
Ze začátku jsem Levanu měla ráda a soucítila jsem sní, protože to vůbec nebyla taková stvůra a byla týrána svou vlastní sestrou, nešťasně se zamilovala a jednoduše měla smůlu.
JInak krásně napsané a určitě přečíst!!!!! :)

24.06.2018 5 z 5


Cress Cress Marissa Meyer

Třetí díl! Super pecka. Cress a kapitán Thorne jsou dokonalý!!! Úplně je miluju - jejich pasáže v knize byly asi nejlepší. Zatím nejlepší díl :)

24.06.2018 5 z 5


Scarlet Scarlet Marissa Meyer

Marissa opět nezklamala a po Cinder další pecka. Fak super. Scarlet a Vlka jsem si hned zamilovala. A velmi oceňuji, že je kniha od knihy delší. Už se těším na další díl!

24.06.2018 5 z 5


Cinder Cinder Marissa Meyer

Wow. Jednoduše wow, tahle knížka mě dostala a byla naprosto úžasná. Jestli nepřečtu celou sérii tak se asi zblázním. Skvělá knížka, úplně mě to vtáhlo do děje, hned jsem se zamilovala. TOP!!!

24.06.2018 5 z 5


Všechno, úplně všechno Všechno, úplně všechno Nicola Yoon

TOP TOP TOP!!!! Knihu jsem přečetla za jedno odpoledne a strašně se mi líbila. Podle mě byla kniha lepší než film, ten jsem ani nedokoukala. Opravdu doporučuji!!! :)

08.06.2018 5 z 5


Perfekcionistky Perfekcionistky Sara Shepard

Detektivky moc nečtu, ale tahle mě moc bavila!! Bylo to čtivé a napínavé a knihu jsem přečetla rychle. Doporučuji!!!! :)

08.06.2018 5 z 5


Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Opravdu skvělá knížka!! Strašně se mi líbila a už se těším až budu mít další díl. Liu jsem si hned zamilovala, protože mám ráda takové ty rebelantské a tvrdohlavé princezny :)

08.06.2018 5 z 5


Světlo a stíny Světlo a stíny Leigh Bardugo

Nápad mi přijde zajímavý a knížku jsem přečetla docela rychle, ale když jsem ji dočetla, zjistila jsem, že se tam vlastně (podle mého názoru) nic moc nestalo. Ale určitě si přečtu další díl a doufám, že to bude lepší :)

08.06.2018 4 z 5


Siréna Siréna Kiera Cass

Kieru Cassovou mám hrozně ráda a stejně jako Selekce i Siréna byla naprosto úžasná. Knihu jsem si hned zamilovala a rozhodně nezůstane někde na dně police. Opravdu TOP!!!! Doporučuji :)

08.06.2018 5 z 5


Třpytný dvůr Třpytný dvůr Richelle Mead

Skvělý!!!!! Knížku jsem četla v každé volné chvíly a přečetla ji v podstatě jedním dechem. Moc se mi to líbilo a nemůžu se dočkat až budu mít druhý díl. Strašně se mi líbil vztah mezi Cedrikem a Elisabeth (Adelaide) po celou dobu příběhu.

27.05.2018 5 z 5