Mrazivý oheň přehled
Kroniky Kaninu série
1. díl >
Bryn Avenová mezi Kaniny nikdy tak úplně nezapadala. Díky svým blond vlasům a modrým očím se vždy cítila jako outsider s nečistou krví neschopná si získat respekt a postavení. Ale je odhodlaná prokázat svou loajalitu království, které miluje. Jejím snem je stát se členkou elitní královské gardy a nic jí nesmí stát v cestě... ani city, které chová ke svému šéfovi, Ridleymu Dresdenovi. Jakýkoli vztah mezi nimi je naprosto vyloučený, ale Bryn si nemůže pomoct. A začíná mít pocit, že i on k ní něco cítí. Mezitím na království někdo zaútočí, to prověří Bryninu sílu jako nikdy předtím. Konečně má příležitost konfrontovat Konstantina Blacka, zrádce, který se před pěti lety pokusil zavraždit krále. Jen Bryn ho může zastavit, ale riskne vše, jen aby ochránila království, které ji není ochotno přijmout takovou, jaká ve skutečnosti je?... celý text
Originální název: Frostfire, 2015
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha přináší zajímavý a originální svět, který však vyvolává smíšené pocity. Někteří čtenáři oceňují čtivý styl a postavy, zatímco jiní kritizují nedostatek akce a rozpačité závěry. Hlavní postava Bryn vzbuzuje různé reakce, od oblíbenosti po frustraci. Většina recenzentů se shoduje, že příběh má potenciál, ale potřebuje více dynamiky a rozvinutí zápletek, aby zaujal širší publikum. Čtenáři se těší na pokračování, které by mohlo přinést očekávané zvraty a akci. Více v komentářích.
Komu by se kniha Mrazivý oheň mohla líbit?
- Fanoušci fantasy literatury
- Čtenáři hledající nové příběhy
- Mladí dospělí a teenagery
- Milovníci romantických zápletek
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mrazivý oheň. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 160 komentářůSouvisející novinky - Mrazivý oheň (0)
Kniha Mrazivý oheň v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 9x |
| v Přečtených | 948x |
| ve Čtenářské výzvě | 172x |
| v Doporučených | 78x |
| v Mé knihovně | 484x |
| v Chystám se číst | 467x |
| v Chci si koupit | 108x |
| v dalších seznamech | 14x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Amanda Hocking také napsal(a)
| 2012 | Dědička |
| 2016 | Mrazivý oheň |
| 2013 | Boj o trůn |
| 2017 | Křišťálové království |
| 2013 | Rozpolcení |

86 %
77 %

Mrazivý oheň
Tahle kniha mě extrémně bavila. Začetla jsem se hned od první strany a to oceňuji ze všeho nejvíce. Je to zajímavý fantasy příběh, u kterého děj hezky plyne. Líbilo se mi napětí mezi Bryn a Ridleym a těším se na další díly, jestli se to bude mezi nimi nějak dál vyvíjet a co se nakonec stane s Konstantinem!
Že kniha nemá žádnou extra zápletku je vlastně pravda a souhlasím s ostatními. Ale četlo se mi to tak samo, že jsem ji v závěru vlastně ani nepotřebovala.