Haňulec Haňulec komentáře u knih

☰ menu

Racer Racer Katy Evans

(SPOILER) Další krásné pokračování. Příběh mě úplně pohltil. Čekala jsem, že Racer bude stejný jako jeho otec Remy, a dočkala jsem se. Sice není boxer, ale to vůbec nevadí. Knihu můžu jen doporučit. Ráda bych si do budoucna přečetla knihu o Iris.

28.01.2021 5 z 5


Hříšné dopisy Hříšné dopisy Vi Keeland

Úžasná knížka, plná citu a lásky. Můžu jen a jen doporučit.

19.01.2021 5 z 5


Láska na druhý pokus Láska na druhý pokus M. J. Summers (p)

U knížky jsem se vůbec nenudila. V polovině jsem si myslela, že Clair se dá dohromady s Lukem, ale nestalo se tak... Uvidíme co přinesou další knihy. Můžu doporučit.

24.09.2020 5 z 5


Papírová srdce Papírová srdce Claire Contreras

Po první knize, bylo nad slunce jasné, jak dopadne i tato knihy, byla velice předvídatelná, ale vůbec to nevadilo. Kniha se četla naprosto sama, a na konci mi slzička ukápla :-D. Mohu jen doporučit.

18.09.2020 5 z 5


Kaleidoskop srdcí Kaleidoskop srdcí Claire Contreras

Velmi zajímavá kniha, která má poutavý děj od začátku do konce, až si člověk na konci knihy řekne "sakra kde mám ten druhý díl" :-D. Mohu jen doporučit.

18.09.2020 5 z 5


Divoká karta Divoká karta Lora Leigh

Prvních pár stránek knihy, je nezáživných, ale jakmile se přes ně dostanete, nedokážete se od knihy odtrhnout. Má krásný děj, se spoustou pravé lásky. Na konci knihy, ani mé oči nezůstaly suché. Knize bych dala více jak 5*, ale bohužel to nelze. Mohu ji jen a jen doporučit :-)

08.08.2016 5 z 5


Rockové sólo Rockové sólo Kylie Scott

Knihy, která se četla sama. Přečetla jsem jí během jednoho večera, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Příběh Malla a Anne byl plný lásky, už od samého začátku. Knihu mohu jen doporučit, ale je pravda, že první díl byl lepší :-)

26.07.2016 5 z 5


Rocková hvězda Rocková hvězda Kylie Scott

Kniha má velmi zajímavý a poutavý děj, který vás nenechá se nudit, a nebudete schopni se od knihy odtrhnout. Přečetla jsem jí jedním dechem. Knihu mohu jen doporučit. Škoda, že nemohu dát více hvězdiček :-)

25.07.2016 5 z 5


Až do konca Až do konca Jennifer Probst

Knihu jsem přečetla během jednoho odpoledne, začetla jsem se ani nevím jak. Je to taková oddechová kniha, nenáročná na přemýšlení a pochopení děje. Mohu jen doporučit.:-)

24.07.2016 5 z 5


Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Kniha má velmi silný a poutavý děj. Začetla jsem se do příběhu ani nevím jak. V knize najdete lásku, zklamání, bolest, přátelství, štěstí. Mohu jen doporučit. :-)

24.07.2016 5 z 5


Cena nevinnosti Cena nevinnosti Rebecca James

Tento příběh je velmi složitý, a člověk se do knihy musí začíst, aby pochopil veškeré situace. Kniha má velmi silný a čtivý děj, s velmi zajímavým koncem.

24.07.2016 5 z 5


Na ostrově Na ostrově Tracey Garvis Graves

Kniha která opravdu dokáže člověka připravit o čas. Začnete číst a nevíte kdy máte skončit. V příběhu Týdžeje a Anny naleznete vše po čem toužíte.....dobrodružství, překvapení, přátelství a nakonec i nekonečnou lásku s krásným koncem. Knihu mohu jen doporučit :-)

24.07.2016 5 z 5


Neohlížej se Neohlížej se Jennifer L. Armentrout

Naprosto dokonalá knížka. Měla krásný děj, člověk se od ní nedokáže ani odtrhnout. Přečetla jsem ji jedním dechem a mohu ji jen doporučit. Škoda že, nejde dat víc * než jen 5.

16.05.2016 5 z 5


Svůdné zlo Svůdné zlo Wendy Higgins

Tak tato kniha se četla sama. od k nihy jsem se nemohla odtrhnout. Nevím jak, ale děj mě prostě tak zaujal, že se nedalo přestat. Knihu mohu doporučit. :-)

02.04.2016 5 z 5


Hřebec Hřebec Alice Clayton

Tak na začátku této knihy, jsem byla docela nabuzená po předchozích knihách, ale velmi mě zklamala. Na začátku se toho moc neodehrálo a ke konci, to bylo zase moc uspěchané. Pokud od knihy čekáte volné uvolnění na dovolené, tak Vám jí doporučím, ale pokud od knihy čekáte daleko víc, tak jí ani nezačínejte číst. :-)

29.03.2016 3 z 5


Šťastně až navěky Šťastně až navěky Jude Deveraux (p)

Naprosto krásný příběh Jamese a Hallie. Duchařská stránky s "čajovými dámami" prostě k nezaplacení. Od této knihy jsem se prostě nedokázala odtrhnout dokonce jsem u ní usnula zažraná do příběhu. Příběhům nevěst z Nantucketu se vracím a vzpomínám na příběhy, zápletky a duchařskou stránku. Tuto knihu mohu jen doporučit, jako stejně dvě předchozí v sérii. :-)

29.03.2016 5 z 5


Navěky Navěky Jude Deveraux (p)

Nedherná kniha s ještě hezčím koncem. Výlety do minulosti mě velmi nadchli. Nevěřila jsem, že by mě takovýto žánr mohl zaujmout, ale pravdou je, že jsem se od knihy nedokázala odtrhnout ani na jídlo. Škoda jen, že mohu knize dat jen 5*. Určitě si ji někdy přečtu znovu. Knihu mohu jen a jen doporučit. :-)

28.03.2016 5 z 5


Pravá láska Pravá láska Jude Deveraux (p)

Po dlouhé době kniha, od které jsem se nedokázala odtrhnout. Velmi mě zaujal příběh a děj celé knihy. Duchařská stránka knihy byla velmi zajímavá a nutila člověka přemýšlet, jak to vlastně všechno je. Knihu si přečtu určitě znovu a mohu ji s klidným srdncen dporucit. :-)

27.03.2016 5 z 5


Turbulence touhy Turbulence touhy Kendall Ryan

Knihu jsem četla pouze proto, abych se dozvěděla jak příběh Emmy a Bena skončí. Ale to samé jako u první knihy, hodně jsem přeskakovala stránky.

24.03.2016 3 z 5


Elegantní hřích Elegantní hřích Kendall Ryan

Kniha měla hezký děj, ale přišlo mi, že zbytečně zdlouhavý a nedalo se do knihy vůbec začíst. Byly tam situace, které zvedli ze židle, ale autorka to zkazila dalším rozebírám co si kdo myslí, a tak dále. Knize dávám 3* za děj a za zvraty v něm. :-)

24.03.2016 3 z 5