Racer

Racer https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413426/bmid_racer-MGw-413426.png 4 307 49

V ringu série

< 7. díl

Jeho rodiče stěží někdy napadlo, že by dostál svému jménu – Racer Tate – avšak jakmile za volantem pocítil příval adrenalinu, byl ztracen. A nyní je to ten nejrychlejší a nejurputnější závodník ze všech. Lanie hledá nové talenty, což ji také přivedlo na práh Racera Tatea… jenž ji svým úsměvem dostal do kolen. Sexy a záhadný Racer není mužem, do nějž by se žena jako Lanie měla zamilovat. Spolu mají poslední šanci vyhrát a on je jedinou nadějí jejich týmu. Lanie má za úkol na něj dohlédnout – postarat se, aby se nedostal do problémů. To je však nesplnitelný úkol. Když někomu dáte své srdce, jejich tajemství se stanou vaší spásou… nebo prokletím.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Racer , 2017


více info...

Přidat komentář

Misshell1
07.12.2023 5 z 5

Jak už tady bylo psáno, tak opravdu krásné ukončení série a musím uznat, že jsem na Racera byla zvědavá a předčil moje očekávání.
A dovolím si z knihy, protože tohle ji celou shrnuje, o tom je.
"Pro lidi je snadné mít vás rád, když jste v pořádku, když je s vámi zábava, když jste na vrcholu. Ale když jste na dně a život je těžký, zůstanou s vámi jenom ti skuteční přátelé. To, kým v morku kostí jste, moc lidí neocení, protože to ve vás dokážou vidět jenom ti, kdo se umí dívat hodně hluboko. A spatří vás. Jen vás a nic jinýho."

Silvisek
11.05.2023

Uzasny ukonceni tohoto dilu. Moc se mi to libilo. Obcas dojemny a napinave zavody. Kniha opravdu nezklamala


Jita160
26.03.2023 4 z 5

Úctyhodné ukončení této série, kterou jsem si hodně oblíbila.
Racer má v sobě dar,ale i prokletí po svém otci. Má srdce bojovníka a miluje vůní benzínu...závodění je jeho posedlost i vášeň.
Lanie, která hledá nové talenty se nemůže na Racera na závodním okruhu vynadívat.
Zamiluje se nejen do jeho bezohledné a tvrdé jízdy ale i do něho samotného aniž by tušila jak nelehký úkol ji s ním ještě čeká.

sssimkova
08.02.2023 1 z 5

(SPOILER) Taková slaďárna, kde vše dopadne růžově a bez zádrhelů. Opřeme se o duševní poruchu, která už v knize jednou byla a znovu použijeme tentokrát na syna, třeba to bude fungovat... No na mě to moc nefungovalo. Bych změnila anotaci na: Hledačka talentů najde nadějného jezdce, u kterého pocítí potenciál na řízení formulí... Ten se do ní zamiluje díky tomu, že mu nacouve do auta a hned si myslí, že si ji vezme a budou mít hromadu dětí... A protože je tak šikovná a talentovaný, hned při prvním nasednutí na formule všechno umí, všechny předjede a všichni si z něj sednou na zadek. Nereálné, na mě moc za vlasy utažený. Chvilkama jsem měla pocit, že je to rozmazlený dítě bohatých rodičů...

Maky1505
15.07.2022 5 z 5

Nádherný příběh dlouho jsem nečetla tak hezkou knížku. Racer byl od prvního okamžiku skvělej.

lucie3944
31.03.2022 3 z 5

Na mě trochu sladké. Jako by ten příběh byl vynucený, aby se něco napsalo. Vlastně tam není žádný konflikt, je to kniha o tom, jak se dva zamilovali, dali dohromady a žili šťastně až do smrti. Což ničemu nevadí, samozřejmě. Ale čekala jsem trochu víc. Na druhou stranu, proč popisovat život s bipolární poruchou znovu, když už to bylo popsáno v prvních třech knihách... Pro mě to bylo docela dobré zakončení celé série. Ale znovu ji číst nebudu, kdežto k Remymu a Brooke se občas ráda vracím.

Adriana21
25.02.2022 4 z 5

Na tenhle díl jsem se těšila hned po knihách Brook a Remyho nejvíc. A rozhodně nezklamal. Byl prostě parádní a Racera jsem si zamilovala.

Artep071
13.02.2022 5 z 5

Perfektní příběh , bavil mě, měl skvělé tempo , napětí a samozřejmě jiskru... jsem nadšená celou sérií a tento poslední díl přirozeně došel ke svému závěru ... určitě doporučuji přečíst celou sérii a to pěkně postupně od 1 dílu ... každý příběh má své kouzlo a všichni hrdinové jsou báječní ...
autorce patří dík za skvělé vyobrazení zákulisí závodů F1 ...povedlo se to!

Laf
24.10.2021 5 z 5

Na knihu jsem se těšila a nezklamala. Racer je skvěle vykreslený a ne vždy to má jednoduché. Vzhledem k tomu, že jeho táta byl bojovník, tak jsem trochu čekala, že půjde v jeho stopách, ale je nakonec super, že jde jinou cestou a to jako závodník. Rozhodně je to povedený díl a můžu jen doporučit :)

nikca3882
26.08.2021 5 z 5

Autorka nezklamala, na Racera jsem byla hodně zvedaváa super :)

nikca3976
25.08.2021 5 z 5

Racer vůbec nezklamal..po prvních třech dílech,které byly o jeho otci,byl tento jeden z nejlepších ️ Racer si mě získal hned od začátku...jaký otec,takový syn,se všemi klady i zápory ️ stejně majetnický,stejně úžasný,prostě stejně naprosto dokonalý ️ Líbil se mi jejich vztah už od začátku...on se ji snažil dostat a ona si hrála na nedostupnou ,takže se snažil ještě víc...líbilo se mi, že tu byl opět zmíněný i Remy...i když už byl poměrně starší,tak jsem z toho měla druhé Vánoce...byla jsem ráda,že tu nebylo žádné extra rozchodové drama,ale všechno šlo celkem hladce...občas mi to přišlo podezřelé a říkala jsem si,kdy se něco podělá...nakonec tam bylo trošičku dramatu,ale nebylo to nic,co bylo v předchozích dílech...dokonce je to jediný díl u kterého jsem nebrečela a že já u toho čtení bývám hodně ufňukaná tahle série mi bude děsně chybět..vidím to někdy na rereading ️

JanickaP
09.02.2021 4 z 5

Nebylo to spatne,ale knizky o tatinkovi byly lepsi.

Haňulec
28.01.2021 5 z 5

(SPOILER) Další krásné pokračování. Příběh mě úplně pohltil. Čekala jsem, že Racer bude stejný jako jeho otec Remy, a dočkala jsem se. Sice není boxer, ale to vůbec nevadí. Knihu můžu jen doporučit. Ráda bych si do budoucna přečetla knihu o Iris.

zuza264
07.12.2020 5 z 5

Série mi bude chybět..

hana1105
14.11.2020 5 z 5

Tento díl se mi z celé série líbil nejvíc, jelikož mám ráda závody a vše kolem nich.

petulik330
03.11.2020 5 z 5

Pro mě naprosto skvěle napsaná kniha plná napětí a romantiky s vůní rychlých kol.
Pouliční automobilový závodník Racer Tate dostane nabídku kterou nelze odmítnout. Stát se pilotem F1.

Byla jsem ráda, že tentokrát autorka zvolila jiné prostředí pro děj. Racer byl naprosto úchvatný. Stejně jako jeho otec se nevzdává a prosadí si co chce a koho chce.

Lituji jen toho, že jsem na tyto knihy narazila až teď.

Evule114
17.09.2020 5 z 5

Racer je pořádný rebel a mě se moc jeho příběh líbil. Nemůžou říci, jestli Remy byl lepší, protože už je to dávno, co jsem ho četla, ale řekla bych, že to bylo stejně dobré. Vedlejší postavy bych tam více nedávala, za mě jich bylo akorát. Už se moc těším na další díl o Iris. Byla by sranda, kdyby byla s jedním s bratrů od Lanie, nejlépe s Adrianem, ale myslím, že nás Katy překvapí něčím novým.

ivetapl
27.08.2020 5 z 5

Aaa, další skvělý příběh
Řekla bych, že tady se hodí říct: Jablko nepadá daleko od stromu. Jaký otec, takový syn. Chování Racera úplně stejné majetnické jako měl Remy vůdči Brooke a je jedno, jestli mu jsou tři nebo je dospělý, pořád je úžasný. Skvělý příběh.

peitho.1
24.08.2020 4 z 5

Jako žánrovka to nebylo špatné, ale zvlášť ke konci mi už docela vadily neustále se opakující sexuální scény střídané jedním vyznáním lásky za druhým. Na můj vkus už to bylo moc přeslazené a oproti předchozím dílům zde bylo výrazně méně dějových zvratů. Za mě necelé 4*.

prcek19
12.08.2020 4 z 5

Nejlepší kniha ze série..líbí se mi knihy, kde se objeví závodníci..bojování už na mě bylo dost..za mě skvělé zakončení celé série