V podsvětí

V podsvětí https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/232426/bmid_v-ringu-v-podsveti-OuT-232426.jpg 4 527 69

V ringu série

< 4. díl >

Milenec, přítel, ochránce – Greyson King je vším, co si kdy Melanie od muže přála. Díky němu se cítí naživu, díky němu má pocit, že konečně něco znamená. Greyson ale příliš často mizí na celé dny bez jediného slova vysvětlení. Když je s ní, říká, že jí nepřinese nic dobrého. Když zmizí, její srdce krvácí. Melanie odhaluje svět plný lží, temnoty a tajemství, který se před ní Greyson snaží ukrýt, a zjistí, že jejich první setkání za oné deštivé noci nejspíš vůbec nebyla náhoda. Jediný, kdo ji dokáže ochránit, je Greyson – muž, před kterým by měla utéct. Muž, který ji může zničit. Muž, kterého se obávají i v podsvětí…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Roque , 2014


více info...

Fidibus
Fidibus
03.07.2023 4 z 5

(SPOILER) Každý má své tajemství a to jejich je vlastně společné - jméno na seznamu dlužníků. Celkem dobře napsané, mezi hrdiny to jiskří a oba mají vcelku logické důvody, proč spolu nebýt. Avšak konec je rychlý - Melanie Greysona opouští, aby se vzápětí vrátila, avšak je unesena. Toho se Greyson bál celou dobu. Jeho otec umírá a on konečně nalezne odpověď na dlouholeté hledání matky. A konec je vcelku šťastný...
Dobře se čte, včetně erotiky i psychologie postav, postupně vše zapadne do sebe.

Silvisek
Silvisek
22.04.2023 5 z 5

Tato kniha se mi libila a opravdu lepsi nez predesle dily. Premyslela jsem jestli mam cist sal kdyz dva dily me nebavili a treti jsem preskocila. A tento byl napinavy a bavil me. Snad to tak bude pokracovat


Jita160
Jita160
12.03.2023 5 z 5

Tohle se Katy opět povedlo.
Prostředí temné, tvrdé a násilné no prostě mafiánske podsvětí, které mám v knížkách moc ráda.
Obě hlavní postavy mě neskutečně bavili a tu chemii mezi sebou jsem cítila na dálku.
Rajcovni Melanie ,barbie a děsivý Gray duch.
Příběh měl sexuální jiskření, šťavnaté zvraty a plno tajemství
Za mě super čtivo a moc doporučuji.

Misshell1
Misshell1
20.02.2023 5 z 5

Mafiány, tajemství mám ráda, takže za mě super. Greyson byl naprostý frajer, Mel jsem konečně poznala, protože byla v pozadí prvních dílů a díky ní se Brooke poznala s Remym. Líbilo se mi, že hned na začátku není jasné, za co Měl dluzi peníze, nemohla jsem na to přijít a autorka si to nechala v pravou chvíli.

sssimkova
sssimkova
08.02.2023 2 z 5

Hlavní hrdinku bych označila za naivní bl*bku, ale naštěstí hlavní hrdina to zvládl vyvážit za oba. Body navíc autorce, že zkusila v rámci jedné série přijít s něčím jiným jak boxem.

Adriana21
Adriana21
25.02.2022 4 z 5

Melanie mi až tak k srdci nepřirostla. Není to vyloženě špatná postava, ale třeba Brook z prvních knih mi seděla mnohem víc. Jinak dobře napsaná kniha.

Artep071
Artep071
10.02.2022 4 z 5

Mel jsem si nijak zvlášť neoblíbila, ale Greyson byl frajer po všech stánkách ... wuau ! Příběh měl skvělé tempo a četl se jedním dechem... super :)

nikca3976
nikca3976
25.08.2021 5 z 5

Mafiánské prostředí zbožňuju..tahle autorka prostě ví jak zaujmout...hned od začátku jsem si příběh tady téhle dvojice oblíbila...líbilo se mi, že byl příběh popsán z pohledu obou a ne jenom z pohledu jedné jako V ringu a Šanci..chemie mezi těma dvěma byla Hodně zajímavé, vášnivé, tajemné čtení...bratr Graysona byl pěkný hajzlík..měla jsem chuť zalézt do té knížky a dát mu po tlamě na konci jsem skoro nedýchala teda a měla slzy na krajíčku možná bych to ještě trochu protáhla ..bylo mi líto že už jsem na konci

oresvo
oresvo
11.04.2021 4 z 5

Mám tuhle autorku rada i její knížky , mám ale jednu výhradu. Příběh je poutavý, ale jsou zde zdlouhavé pasáže kdy popisuje sexuální praktiky . Kdyby je omezila na polovinu tak je to top čtení.

Příběh Měl se mi libil, holka si umí užívat a když potká chlapa svých snů ledasco dokáže přehlédnout.
Grey mě občas děsil , takový stalker. Ale jinak mi byl sympatický.

Kristy.Seb
Kristy.Seb
14.02.2021 4 z 5

V životě není nic jistě. Život sám není jistý, ani přátelství, ani láska. Ale máte-li to první, získáte jistotu, že můžete navazovat přátelství, prožít svůj život a hledat lásku.

Někdy jediný způsob, jak se přestat litovat, je začít si užívat.

Nejlepší je soustředit se na někoho jiného, udělat pro něj něco pěkného, protože nejste jediní, kdo má problémy.

Představy jsou pro lidi, kteří nedělají, co chtějí.

To, kdo si spolu hrají, ti spolu zůstávají.

Líbilo se mi, že byl další díl z druhé strany příběhu. Jen mi je záhadou kde stále berou ty sexy žhaví chlapi.

luzajickova
luzajickova
01.10.2020 5 z 5

Tohle byla opravdu jízda!
Miluju too...tuhle serii naprosto miluju.. zaujala mě strašně moc
Nejdřív mě naprosto dostaly Brooke a Remy a teď Melanie a Greyson..
Pane bože to je tak užasná serie!! ♥
Melanie se vůbec nechovala namyšleně chovala se jako obyčejná dívka což dokazuje že každá blondýna není opravdu blbá jak se říká.. nikdy sem tomu nevěřila i když sem říkala že sem obarvená blondýna jak moc sem blbá samozřejmě ze srandy :D Teď když sem dočetla příběh Melanie a Greysona mám pocity smíšené samozřejmě sem brečela u některých scén a někdy sem byla tak naštvaná na Greysonova otce to co udělal bylo odporné.. a Greye bratr Wyatt ten mě zklamal i když mi intuice říkala že nebude takový jak sem si myslela.. Derek a C.C. naprosto sem se do nich zamilovala..♥♥
Občas mě dostali hlášky Greye například.. Když řekne něco Derek a Grey ho plácne a řekne ať se Mel omluví.. :D (Kdo četl pochopí snad jak to myslím a která hláška to je).
Nevím co napsat na tuhle knížku ale vím jistě že se k téhle serii někdy vrátím je to naprostá bomba miluju ji♥
Myslela jsem si že bude o něco slabší než Brooke a Remy ale ne je skvěláá nemohla jsem se od knihy odtrhnout .. a to nemám moc v lásce drasťáky jestli se to dá tak nazvat :D

JitulHa
JitulHa
21.08.2020 4 z 5

Na příběhu V podsvětí bylo hodně zajímmavé právě prostředí, ve kterém se odehrávalo, jelikož ději dodávalo takový ten temný, nebezpečný, napínavý nádech. I samotní hlavní protagonisté si určitě zasloužili bližší pohled, kterého se jim dostalo a díky tomu jsme pak lépe pochopili, proč se stalo to či ono. K tomu přimíchaná velkolepá romance a milostné pletky... Tahle autorka prostě ví, co píše a já mám její knihy moc ráda.

ivetapl
ivetapl
21.08.2020 5 z 5

Tak tohle byl nejlepší díl ze série. Hodně čtivé, líbí se mi, že bylo střídané vyprávění Melanie a Greysona.

prcek19
prcek19
06.07.2020 4 z 5

Zatím nejlepší díl série, ale samozřejmě ji nemám dočtenou celou..kniha se četla dobře, možná i díky tomu, že se střídalo vyprávění Melanie a Graysona

muchomurka
muchomurka
06.05.2020 3 z 5

Přečteno rychle, celkem čtivé, ale tak nějak průměr. Jsou lepší knížky na podobná témata, ale jsou i horší.
Chvílemi jsem se ztrácela (asi moje chyba, nečetla jsem všechny díly a už vůbec ne popořadě), chvílemi jsem se nechytala v jejich slovních přestřelkách, jak kdybych kus textu neměla. A všechno bylo syrové a hladové. Jak kdyby nebylo dost různých přídavných jmen, jak situaci popsat, pořád dokola číst to samé bylo až únavné.
Melanie mě nějak nesedla, Greyson naopak byl skvělý. Brooke mi zde přišla nějaká jiná, než v díle věnovaném jí, ale možná je to jen pocit, protože je to dlouho, co jsem ho četla. No, hlavně že to dobře dopadlo, už jsem se až bála, že Melanie od Greysona odejde a půl knihy bude vzdychat, že ho chce, přestože ho mít může, ale nechce, tak radši se bude trápit. A mě to bude akorát štvát.

Myška43
Myška43
30.04.2020 5 z 5

Tak tento díl se Katy opravdu povedl. Nádherný příběh plný lásky, vášně, chtíče, porozumění. Takové chlapy jako je Greyson, ty můžu, no a Melanie, kdo by netoužil po panu Pravém, jako ona.

FairyD.
FairyD.
18.04.2020 5 z 5

Prekrásna kniha. Už samotná anotácia evokuje že sa za ňou ukrýva zaujímavý príbeh plný drámy a napätia. Celý je zahalený tajomstvom. Vyvrcholenie a koniec príbehu su úžasné,vzbudzujú plno pocitov. Zážitok z knihy je ako byť súčasťou deja. Kniha plynie plynulo a nič nie je navyše a nasilu písané.Hlavné postavy musite jednoducho milovať...

georginaa
georginaa
03.04.2020 5 z 5

Celá série zasahuje do bojovných mužů, každý má silné sebevědomí. Dokud nepoznají pocity k něžnému pohlaví. To pak se podlamují kolena, zrychluje tep a okamžitě si podmaní ochranitelské touhy.

petulkapeta
petulkapeta
30.03.2020 5 z 5

Nazvala bych to živočišnou laskou...Greyson i Mel super...

Toledo
Toledo
19.03.2020 4 z 5

Knihu jsem četla s odstupem po prvních dílech o Uragánovi, které se mi moc líbili a občas když čtu tyto série knih, tak pak mám zkažený úsudek o navazujících dílech (většinou mi pilot přijde nejpovedenější). Jsem moc ráda, že jsem to udělala, protože teď se mi kniha líbila moc. Zase nové a nevšední prostředí, postava Greye úplně skvělě vykreslená. Moc dobře se mi to četlo a "zhltla" jsem knihu za odpoledne a večer :)

Štítky knihy

pro dospívající mládež (young adult)

Autorovy další knížky

Katy Evans
americká, 1976
2014  83%Šance
2015  86%V podsvětí
2014  83%V ringu
2014  82%Remy
2015  85%Ve víru rocku

Kniha V podsvětí je v

Právě čtených6x
Přečtených832x
Čtenářské výzvě8x
Doporučených43x
Knihotéce367x
Chystám se číst165x
Chci si koupit28x
dalších seznamech6x