Šance

Šance https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/194243/mid_v-ringu-sance-y2Y-194243.jpg 4 690 98

V ringu série

< 2. díl >

Vztah Remingtona a Brooke je podroben těžké zkoušce. Remington má stále častěji záchvaty způsobené jeho bipolární poruchou a Brooke zjišťuje, že je těhotná. Stres z každého dalšího Remingtonova zápasu zvyšuje možnost potratu. Brooke je proto přinucena ke klidu na lůžku, zatímco Remington se snaží získat titul šampiona. Zničí odloučení jejich vztah, nebo ho naopak posílí?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Mine , 2013


více info...

Hatshepsut
Hatshepsut
07.09.2023 4 z 5

"Srdce je dutý sval, za lidský život vykoná na dvě miliardy úderů. Veliké je jako pěst a tvoří ho čtyři dutiny: dvě komory a dvě síně. Nedokážu pochopit, jak je možné, že v tomto svalu sídlí něco tak ohromného jako láska."

První díl je pro mne o něco lepší než tento druhý, ale jsem ráda, že jsem si mohla tuto dvojici připomenout. V podstatě se zde nic velkého nestane a je zde opravdu hodně erotických scén. Ovšem kdo si tuto dvojici zamiloval, rád si to přečte. :-)

Vaiolet
Vaiolet
26.05.2023 1 z 5

Tak toto byla po dlouhé době další kniha, kterou jsem nebyla schopná dočíst. První díl nebyl tak zlý, tak jsem sáhla i po druhém.
Začátek docela ušel, nechalo se to číst, ale od momentu, kdy Brooke zjistila, že je těhotná to šlo z kopce. Bylo tam pro mě tak moc nepochopitelných momentů, až jsem si málem ukroutila hlavu. Brook je z Remigtona úplně v háji, obdivuje ho jak svatý obrázek a jediné po čem touží, je si to s ním rozdávat až do smrti a to i na úkor jejich nenarozeného dítěte. Prostě se nedokázala udržet i když jí hrozil potrat.
Uvidím jestli se někdy odhodlám v sérii pokračovat, ale v blízké době to asi nehrozí.


Papimami
Papimami
14.05.2023 1 z 5

Dějová linka byla trochu víc propracovaná, než v prvním díle, ale v podstatě se tam neděje nic jiného. Celá kniha je jen popisem chtíče. To samé neustále dokola.

Silvisek
Silvisek
17.04.2023 3 z 5

No co napsat. Asi stejny jako prvniho dil. Obcas je to zajimavy a touhy jejich a popisovani vseho ohledne erotiky zbytecne moc si myslim. Obcas jsem to preskakovala, protoze me spise zajimalo jak to dopadne. No uvidi se dalsi dily. Treti rozhodne preskocim Pokud to bude ctvrty dil stejny, kaslu uz na to.Nebavi me to tak, jako jine knizky stejneho zanru.

Jita160
Jita160
12.03.2023 5 z 5

Uragán!!!! Mě opět nezklamal.
Odloučení kvůli rizikovému těhotenství.
Každého čeká nelehký úkol.
Brooke se musí starat o sebe a své nenarozené dítě a Remington musí získat nazpět svůj vysněný titul.
Opět velmi dojemný a napínavý příběh z boxerského prostředí.
Konec byl opět srdcervoucí.

sssimkova
sssimkova
08.02.2023 3 z 5

Tohle bylo a bude srdce rvoucí pro každou ženu, co si prošla rizikovým těhu. Emočně to autorka umí velmi dobře podat, a jak jsem psala u prvního dílu, vnesla na trh něco jiného, neotřelého. Přesto, že bych nikde neřekla, že budu číst román s bojovým sportem v pozadí, autorka to umí podat tak, že mi to vůbec nevadí. Ona ten krvavý sport umí pocukrovat ta, že máte pocit, že čtete o šachovém turnaji než boxu... (No není divný, že má Remington všechny zuby? :-D )

Misshell1
Misshell1
23.10.2022 4 z 5

Kniha je hodně založena na emocích, oddanosti lásce, ač chvílemi mě Brooke už štvala, tak na každé straně z obou doslova tryskala jejich láska. Čekala jsem, jak její sestra se projeví nadále a celkově i zbyle postavy měly co příběhu dát.

Ewe291
Ewe291
03.08.2022 1 z 5

Knihu som este nedocitala, ale recnziu musim napisat uz teraz, pretoze viem, ze to bude zle. Mam pocit, ze to Brook je chora a nie Remy. Nechapem jej myslienkove pochody, a lezie na nervy ako vzdy obdivuje Remyho ( to uz autorka prehana ) pretoze fajn vieme je sexy ale ak sa to opakuje a opakuje a opakuje tak to uz lezie hore krkom. Jej spravanie je nepochopitelne a to som zena, ale ako sa sprava Brook je hanba.... Autorka sa mohla viac zamerat na ine veci podla mna aby kniha zaujala ako som uz pisala pri recenzii prvej casti, tu mam akurat tak chut si trhat vlasy a Brook jednu vrazit. Remy je sice bipolarny a moc toho o chorobe neviem ale autorka sa mohla skor zamerat na to a troska to ozivit a dat normalnu hlavnu hrdinku a nie poblaznenu 15 ktora sama nevie co chce. Som vazne zvedava ako to bude pokracovat ale recenziu uz neupravim. Jedina hviezda za Remyho

Ms.Day
Ms.Day
16.03.2022 2 z 5

Čekala jsem jak se vyvine druhý díl a za mě stejný komentář jako u prvního dílu. Samotný děj zaujal a těšila jsem se jak vše dopadne, ale popisování jeho těla a její touhy a několik řádků či celou stránku tu knížku fakt kazí. Třetí díl rovnou přeskočím podle komentářů a uvidíme jaký bude 4 a zda má smysl pokračovat.

Artep071
Artep071
09.02.2022 5 z 5

................ milovat na hranici posedlosti ................. wuau !!!

Adriana21
Adriana21
03.02.2022 4 z 5

Druhý díl byl taky moc super. Rozhodně nezklamal. Už se nemůžu dočkat, až se pustím do dalšího dílu.

Ren95
Ren95
28.11.2021 4 z 5

Pokračování této série není špatné, ale vytáčela mě Brooke, která už nezná nic jiného než je Remy.. (furt fňukala, místy asi oprávněně.. ale i tak).

nikca3976
nikca3976
25.08.2021 5 z 5

ento díl pro mě byl emočně celkem náročný.V jenom kuse jsem byla nervní a dojatá.Ti dva jsou prostě nádherný pár.... Občas mě štvaly Broočiny nálady..byla jak počasí Když byla kvůli rizikovému těhotenství upoutaná na lůžko bez Remyho tak jsem byla hodně nervózní z toho,co se stane...její rodiče mě teda pěkně štvali,ale na ty jeho to nemá...líbila se mi strašně scéna mezi Brooke a Remyho rodiči...ta jim to nandala Tohle zatraceně žhavé čtení se to četlo úplně samo

martina1797
martina1797
07.03.2021 2 z 5

Mám dočteno a tak nějak nevím. Četla jsem na přeskáčku, z prvního dílu jsem byla nadšená, třetí mi přišel taky moc fajn, ale tohle mi nějak nesedlo. Nelíbilo se mi jak je tady Brook ukňouraná a celý život se jí zmenší pouze na Remyho a nic jiného pro ní neexistuje. To mě trochu rozčilovalo. Docela mi vadilo i časté opakování některých frází a slov, místy toho bylo prostě moc a narušovalo to celkový dojem.

Vendulik
Vendulik
21.02.2021 odpad!

Nevím, proč má kniha tak vysoké hodnocení. Některé pasáže jsem musela přeskočit, jinak bych knihu vůbec nedočetla. Kdyby hlavní hrdinka pořád neříkala, jak je Remy ten neúžasnější chlap na světě, kniha by měla tak 100 stran. Místy jsem už chytala nervy, ale chtěla jsem knihu dočíst kvůli Nory. Ale konec byl pro mě zklamáním.

Kristy.Seb
Kristy.Seb
13.02.2021 4 z 5

Milujeme srdcem? Nebo milujeme naší nekonečnou duší?

Šampion je někdo, kdo vstane, i když už nemůže.

Slabso než první díl, ale stále plný lásky.

JanuldaN
JanuldaN
08.02.2021 1 z 5

Uf... Dočetla jsem, ale teda, málem jsem to nedala. Knihu jsem chtěla minimálně 5x odložit! Děj skoro žádný, scény se často opakovaly, neustálé vyznávání citů hlavně ze strany Brooke, měla jsem pocit, že autorka už neví, co dalšího by tam napsala... Ústřední pár zaslepený svojí láskou - opravdu jsou jeden na druhém nezdravě závislí - to už není láska, ale posedlost. První díl byl v pohodě, ale pokračování nedoporučuji. Původně jsem chtěla číst i další díly série, ale teď nevím... Musím si to rozmyslet. Nerada totiž nechávám knihy nedočtené.

Sarkak94
Sarkak94
01.02.2021 5 z 5

Tak tohle byla opět jízda. Knížka se čte úplně sama. Úplně mě zase pohltila. Jen mi zde Brook občas lezla pěkně na nervy, ale tady jí (nejspíš) omlouvá to, že se jí „splašily hormony“ protože byla těhotná a taky na to mělo vliv odloučení od Remyho….Za mě byla nejlepší zcéna, když se proplížila na Remyho zápas.

suzanne1997
suzanne1997
26.12.2020 5 z 5

Druhý díl je za mě stejně dobrý jako první, kdybych si mezi nimi měla vybrat, asi bych to nedokázala. Chemie mezi hlavními postavami pořád funguje, zápletka pokračuje a autorčin styl psaní prostě nutí číst dál. Příběh pohlcuje a vláčí čtenáře s sebou. Pocity a láska jakoby sálají ze stránek, stejně jako překvapuje láska a oddanost Brooke.

hana1105
hana1105
07.10.2020 5 z 5

Přečteno jedním dechem. Napínavé. Za mě lepší než první díl.