suzanne1997 profil

☰ menu
suzanne1997

Sue

1997 · žena · Moravskoslezský kraj · statistiky

Aktivní: 22.04.2024 22:49 (poprvé 21.05.2015)
Body:383
Palce za komentáře: 682 · 887 ostatním
Hodnocení v bazaru: 0/0

Nové knihy v seznamech

Drž mě
Drž mě
Stacey Kennedy
Sváděj mě
Sváděj mě
Stacey Kennedy
Sladký nepřítel
Sladký nepřítel
Kristen Callihan
Dokud nás pravda nerozdělí
Dokud nás pravda nerozdělí
Emily D. Beňová (p)

Kdo jsem

Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř. A naopak nikdy není tak dobře, aby nemohlo být ještě líp. :) Záleží na úhlu pohledu.
Přitom pokud je špatně nikdo netvrdí, že bude hůř. Stačí se snažit, nevzdat se a jít si svědomitě za svým cílem. Však ono se jednou to špatné v to skvělé obrátí. Stačí tomu věřit.

Jsou knihy a hrdinové, do kterých se zamilujete. Ale také ti, které už od první strany nesnášíte. Neexistuje nic mezi tím, asi proto u mě narazíte na část komentářů s větou: Hlavní hrdiny si nejde jinak než nezamilovat. :D

Pokud se člověk rozhodne nějakou knihu si přečíst, měl by to dělat s respektem k ní a k tomu, jakým žánrem byla napsána. A pokud se člověku příběh nebo jeho autor nelíbí, nevidím důvod, aby se jeho existencí nebo existencí jeho knih zabýval. Možná by někdy bylo lepší, kdyby si ony příběhy nechal uletět.
Každá kniha si zaslouží alespoň jednu hvězdičku, když už ne pro to jaká je, tak alespoň pro to, kde se odehrává a co jejím prostřednictvím chtěl autor říci.

Nezvladatelná láska je jednou z mála knih, které jsem si nepůjčila v knihovně, ani je nemám v tištěné formě. Přesto jsem nesmírně ráda, za to, že jsem po ní sáhla a přečetla si ji.

Nemusí být všechno doopravdy tak, jak se na první pohled zdá.
Zkuste se někdy zastavit a zamyslet se nad tím, jestli Vám okolí neukazuje jen pozlátko v naději, že uvěříte, že jde o skutečné zlato. :)

Knížky hodnotím podle toho, jak se mi líbí. NIKDY si proto nečtu ostatní hodnocení předem. :)

Kniha je nejlepší přítel člověka, poradí, pochopí a nikdy člověka neodsoudí.

Člověk často ztrácí slova ve chvílích, kdy má nejvíc, co říct.

Mám napsat pár slov o sobě ... Ale čím začít??? Netuším ...

Podobně jako ostatní, i já ráda čtu. A kdo tady taky ne? :D Dávám šanci každému příběhu, který prolétne kolem mě. Některý nechám uletět, po některém hmátnu, přesto mi však uletí a ty ostatní chytím a nepustím. Do takových příběhů jsem se zamilovala. :) A je jedno, jestli je napíšu já nebo někdo jiný.

V životě jsem se setkala s více než pěti tisíci knihami, neříkám tím, že jsem je úplně všechny přečetla. :D A má knihovna obsahuje více než tisícovku různých titulů, většinou přečtených. :D Tenhle profil jsem si založila před nějakou dobou a dlouho se k němu nevracela. Až má návštěva té nejúžasnější knihovny, jakou jsem zatím viděla, mě donutila, začít vypůjčené knihy komentovat. Proto čtenář zavítající na můj profil pochopí, že jich zatím není příliš mnoho. :)