Remy

Remy https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/206948/bmid_remy-CyZ-206948.jpg 4 578 84

V ringu série

< 3. díl >

Remington Tate, slavný bojovník ligy Underground, je záhadou svým blízkým i sám sobě. Jeho mysl je složitá i průzračně čistá, plná světla i temnoty. V jednu chvíli si vše pečlivě plánuje, v dalším okamžiku se vymkne kontrole. V životě má jedinou konstantu: nekonečnou touhu chránit, opatrovat a milovat Brooke Dumasovou. Tohle je jeho příběh; od okamžiku, kdy ji poprvé spatřil a bez sebemenších pochyb věděl, že o ni a za ni stojí za to bojovat…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

REMY , 2013


více info...

LenkaNovotna32
LenkaNovotna32
24.10.2023 4 z 5

Haha strasne rada mam tuto seriu, Remy je sexi, úžasný, krasny, silny a mudry, tak trochu na hlavu ale kazda by ho chcela mat doma(v posteli)... Brooke na druhej strane mi vobec nesedela, boze ved ona bola v kuse nadrzana!!!! V kuse mala mokre nohavicky a stale dookola prahla po sexe... Ako keby mala o koliesko menej, ziadne ambície, ziadne konicky dokonca ani spravny nazor. ALE aj tak som ich milovala cely cas, od začiatku az po koniec. Kniha si zaslúži velku pochvalu, vtiahne vas a nepusti. Budete chcieť byt Brooke, lebo ktora zena by nechcela byt taaak strasne milovana a chranena, takym sexosom akym bol Remy. Top

Jita160
Jita160
12.03.2023 4 z 5

Je určitě osvěžující přečíst si Remyho osobní příběh.
Tím ,že jsem vlastně všechny díly četla po sobě tak jsem se už nic nového nedozvěděla ale bylo to opět velmi čtivé a vzrušující takže vůbec nelituji.
Remy je určitě velmi specifická osoba už jen pro svoji lásku a oddanost k Brooke tak i bojem se svojí zákeřnou nemocí.


petulkapeta
petulkapeta
19.02.2023 5 z 5

„Jsi všechno, co jsem kdy chtěl a ani o tom nevěděl," zašeptám chraplavě a zastrčím jí za ucho pramen vlasů. ,,Jsi moje, na to nezapomínej," dodám. Pak se přinutím vstát. ,,Jenom moje... Brooke Dumasová.“

V ramci vyzvy jsem si přečetla knihu ze serie,kterou mam stale v srdci. Pro mě krasny příběh lasky Brooke a Remyho.

sssimkova
sssimkova
08.02.2023 3 z 5

Málokdy knihy z pohledu chlapa dopadnou dobře, a tady to nebylo jinak. Obohacující informace jsem díky knize nenašla, možná zbytečný počin... Ale jako oddechovka pro dlouhé zimní večery, proč ne.

Misshell1
Misshell1
05.02.2023 4 z 5

Takovy návrat do minulosti z pohledu Remyho. Zajímalo mě, jak se cítil on, docela mi to udělalo celkový obraz. Každopádně mohla trochu zabrouzdat do minulosti.

Leído
Leído
18.12.2022 2 z 5

Kniha mi nepřinesla to, co jsem od ní očekávala. Chtěla jsem o Remym zjistit víc, poznat jeho příběh, jeho vztah ke své nemoci. Čekala jsem rozvinutí nějaké části z předchozího dílu tak, abychom zjistili něco nového, překvapivého, co věděl jenom Remy. Doufala jsem, že konečně pochopím proč zrovna Brooke! Že ji jeho očima začnu mít ráda. Nic z toho se nestalo, převyprávění stejného příběhu z rychlíku pro mě bylo nudné.

Knihy z pohledu chlapa miluju, protože mě baví vcítit se do jejich kůže. Takovým knížkám jsem ochotná leccos odpustit. V tomto případě jsem tomu ale nevěřila. Jediný rozdíl mezi pohledem ženy a muže bylo doplnění popisu věčně modrých koulí a to je za mě málo.

Vysoké hodnocení knihy moc nechápu. Trochu mi přijde, že víc než samotnou literaturou je to způsobené tím, že všechny toužíme po tom silném, milujícím, věrném muži, který nás bude mít na prvním místě, zbožňovat, opatrovat a chránit. Já mám ale v knížkách daleko raději ty zlé hochy, ze kterých ve finále může být taky "ideál", ale předchází tomu něco víc, než jen pohled do očí, po kterém má jasno, že je to láska jeho života, aniž by o ní cokoli věděl.

Adriana21
Adriana21
25.02.2022 4 z 5

Kniha z pohledu Remyho se mi líbila. Vůbec mi nevadilo, že je to vlastně zopakování prvních dvou dílu jen z jiného pohledu.

Artep071
Artep071
09.02.2022 3 z 5

.................tak moc jsem se těšila a ...fuuuuuuuu jako by mě Katy Evans slila vědrem ledové vody .... ctrl c + ctrl v taková škoda ... Přesto bych si asi uměla představit, že bych si tento díl užila , jako samostatnou knížku ... shrnutý rychlý příběh z pohledu Remyho ...

ale, že to je slaďouš s velkým srdcem o tom není pochyb :)

Ren95
Ren95
28.11.2021 2 z 5

Musím říct, že za mě zatím nejslabší kniha. Těšila jsem se na podání z pohledu Remyho a víceméně jsem se nic nedozvěděla, akorát převyprávěno vše, co již bylo řečeno.. A těch pár stránek navíc to nevykompenzovalo...

nikca3976
nikca3976
25.08.2021 4 z 5

Takové rychle shrnutí obou předešlých dílů pohledem Remyho.Plus pár kapitolek navíc, které podle mě mohly být zahrnuté do jedné kapitoly v předešlém díle,ale nic tímto dílem autorka nepokazila

Mondaika
Mondaika
05.08.2021 3 z 5

Zapomněla jsem přidat hodnocení..... Ale, co lze hodnotit...? Defakto jsem se dočetla vše co už jsem věděla... Takže mě kniha "bavila" ze všech tří nejméně... Až mě to mrzí. Čtenář defakto mohl číst jen současnost a opomenout minulost...
Krásny romantický příběh, kdy muž z bipolární poruchou, který si zažil krušné, nemilovane dětství, udělá pro ženu svého života vše.

Vendulik
Vendulik
13.03.2021 1 z 5

Nevím, proč ale druh psaní této autorky mě moc neoslovil. Kniha byla lepší než předchozí díl. Zajímalo, by mě proč mají knihy tak vysoké hodnocení, když jsou celkem o ničem. To bude asi věc názoru.

Sarkak94
Sarkak94
01.03.2021 3 z 5

Je to, takové shrnutí dvou předchozích dílů, jen z pohledu Remyho. Nebylo to špatné, bylo fajn si to přečíst i z jeho pohledu.
Ale i tak tu sérii miluju

martina1797
martina1797
28.02.2021 3 z 5

První díl se mi opravdu moc líbil, takže jsem byla ta tuto knihu moc zvědavá. Bavil mě ten stejný příběh, ale z pohledu Remingtna. Konec pro mě byl možná až trošku moc růžový a sladký, ale jinak docela fajn čtení.

Kristy.Seb
Kristy.Seb
13.02.2021 4 z 5

Jsou věci, kterými jste si jisti od první chvíle. Na který byste vsadili celé svůj život. Věci, které prostě víte. Víte, že vás oheň popálí. Voda uhasi žízeň.

Slova můžou být prázdná a lidi nemusejí myslet vážně, co říkají. Jsou to činy, na čem záleží.

Líbilo se mi, že to bylo psané z pohledu Remyho. Ale mrzí mě, že tam už nebylo zároveň i větší vývoj dalšího příběhu. A taky tan nemusel být tak detailně popsány zápas se Škorpionem.

suzanne1997
suzanne1997
26.12.2020 2 z 5

Za mě třetí díl rozhodně ne. Autorka píše skvěle, zápletky dávají smysl a všechno do sebe krásně zapadá, ale tentokrát se, alespoň u mě, netrefila. Knihu jsem měla přečtenou za pár desítek minut a to především díky pohledu Remyho na něco co už se stalo. Nevadí mi, když je jedna kapitola z pohledu jednoho hrdiny a druhá z pohledu toho druhého, ale nemusím číst něco dvakrát. Proto tak nízké hodnocení. Věřím však, že si své příznivce najde a dočká se ohodnocení, které si zaslouží.

luzajickova
luzajickova
14.09.2020 5 z 5

Popravdě abych pravdu přiznala knihu jsem už tak trochu odsuzovala aniž bych si jí přečetla proto se mi do ní moc nechtělo ale pak sem se nakonec přemluvila a vůbec toho nelituju naopak jsem ráda že jsem si jí přečetla... spousta věcí jsem konečně pochopila a dávají smysl.. Remyho a Brooke naprosto milujuu i když je Remy nemocný tak to nic nemění na tom že je prostě úžasný snaží se a to fakt hodně naprosto mě dostal a opravdu mě mrzí co prováděli jeho rodiče jak ho rychle odsoudili Remy si toho zažil opravdu hodně a dost bolestivých situací no takže za mě je to nejspíše 5 hvězdiček.♥♥

JitulHa
JitulHa
21.08.2020 4 z 5

Myslím, že každého, kdo četl předchozí části série, skutečně zajímal Remyho osobní příběh. Proto, je trochu škoda, že se autorka v knize, která nese jeho jméno, nezaměřila více právě na jeho dětství, rodinu a útrapy s tím spojené... Protože, upřímně to asi mnozí čtenáři od tohoto kousku očekávali. Namísto toho, se rozhodla v kostce zrekapitulovat minulé dění Remingtonova pohledem, (plus kapitoly dne D). Sice bylo pěkné, vidět to všechno mužskou perspektivou, ale jak říkám, raději bych četla knížku od prvních dětských krůčků až po dobu, kdy se zrodil neohrožený bojovník Remy Tate!

uarda
uarda
23.07.2020 4 z 5

(SPOILER) No tak třetí díl z pohledu Remyho byl asi nejlepší ze všech tří dílů. Jediné co mi dost vadilo a za co strhávám hvězdu je, že spisovatelka zmáčkla dvě knížky do jedné a tím pádem tam chyběla spousta situací, které mě právě z pohledu Remyho zajímaly nejvíce....
Super provedení, že nás knížkou dál provází jejich příběh po skončení druhého dílu (tedy jejich pohádková svatba).
Celkově knížku doporučuji, já se k ním už asi nevrátím.... :-)

prcek19
prcek19
06.07.2020 3 z 5

Nejsem zastánce knih z pohledu druhého z hlavních hrdinů a obzvlášť ne, když se v té knize nestane nic "nového"..takže za mě zbytečná kniha, ve které sem přeskakovala prvně řádky, pak odstavce a nakonec i stránky..jediný čím to autorka aspoň trochu vylepšila, byla zmínka o současnosti..