Fallen_angel Fallen_angel komentáře u knih

☰ menu

Léto, kdy jsem zkrásněla Léto, kdy jsem zkrásněla Jenny Han

Velmi nudná kniha, kterou osobně nedoporučuji. Nechápu, co ní chtěla autorka říct. Velmi jsem se na ní těšila a tak moc mě zklamala. Nechápu proč je tak dobře hodnocená, nezaslouží si to. Děj mě od začátku nudil a konec byl... divný?

06.12.2019 2 z 5


Přiznání Přiznání Anna Todd

Tenhle díl je o ničem a docela mě odradil od dalšího čtení. To co se v celé knize stalo by se dalo shrnout do jedné strany. Ale co se musí nechat, je to, že kniha je psaná z dvou pohledů a to jsem si zamilovala. Hardina jsem si zamilovala.

04.10.2019 3 z 5


Polibek Polibek Anna Todd

První díl slavného Aftru, se mi sám o sobě líbil. Hlavně ten konec, protože byl reálný. Jako po pravdě, já bych tak reagovala, kdyby mi kluk, něco takového udělal. Kniha je zbytečně dlouhá a film nestojí za nic! Byla jsem moc ohromená knihou a proto se mi nelíbil film, který zkrátka byl úplně jiný než kniha.

04.10.2019 4 z 5


Koruna Koruna Kiera Cass

Tenhle díl naprosto miluju. Ten konec byl úžasný. Líbí se mi, jak se postava změnila v průběhu čtení.

04.10.2019 4 z 5


Dcera Dcera Kiera Cass

Ze začáku, mě hlavní postava neuvěřitelně štvala. Nechápala jsem, proč je tak rozmazlená a hlavně po kom to má! Ale pak se začala postupně měnit a já jsem ji začala chápat. Líbilo se mi, že aspoň v knize není diskriminace žen! Konec mě hodně překvapil, skoro jsem brečela.

04.10.2019 3 z 5


Prvá Prvá Kiera Cass

Tenhle díl se stal mým favoritem. Konečně se v něm dočteme rozuzlení toho, koho si America vybere. No tak překvapivé to zas není. Je to milá a romantická kniha, kterou miluje hodně mladých dívek.

04.10.2019 4 z 5


Elita Elita Kiera Cass

Tenhle díl, mám asi nejmíň ráda ze všech, ale to neznamená, že je nějak špatný, mě zkrátka nesedl. America je pořád nerozhodná a v tomhle díle je neuvěřitelná fiflena. Pořád se soustředí na to, koho si vybere a nedívá se, co se děje kolem ní.

Podrobnější recenze na mém profilu.

04.10.2019 3 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Tohle byla kniha, díky které jsem si zamilovala čtení. Je to vhodné jak pro mladší tak i pro starší četnáře. Já osobně Selekci zbožňuju a holky no která by nemilovala Maxona? Líbí se mi, že autorka nemaluje všechno na růžovo a že knihou chce říct něco podstatného.

Podrobnější recenze na mém profilu.

04.10.2019 4 z 5


Víš, že mi chybíš? Víš, že mi chybíš? Estelle Maskame

Třetí díl mě zas tak neohromil, čekala jsem od něj trochu víc. Těšila jsem se dlouho na něj a když s ním přišlo zklamání (naštěstí nikterak veliké) byla jsem smutná. Nicméně kniha se mi i přesto líbila. Je to zkrátka DIMILY! Ta si vás podmaní, tak jako mě. Velmi se mě ohromil konec knihy, který autorka, perfektně napsala a za to jí připočtu nějaké body. A taky za ty citáty. Jsou úžasné!!!
3,6/5

Citáty: ,,Už se nemusíme zkrývat. Pomyslím si. Konečně."
,,Nemáme o čem mluvit." ,,Měli bychom si promluvit úplně o všem." Měl pravdu.
,,Ale jsem si docela jistá, že lidé dělají jen takové věci, u kterých jim zbyla aspoň špetka naděje."
,,Někdy musejí být lidé sobečtí."
,,Když je člověk mladý, všechno mu připadá jako konec světa."

PODROBNĚJŠÍ RECENZE U MĚ NA PROFILU TAK SE MRKNĚTE.


Fallen_angel

13.08.2019 3 z 5


Víš, že tě potřebuju? Víš, že tě potřebuju? Estelle Maskame

Myslím si, že je to úžasná kniha a že lidé, kteří ji takto špatně hodnotili, nejsou zkrátka romantičtí a představivost jim značně chybí. Tato kniha má všechno, co má mít takový správný dívčí román, který si získal tísíce srdcí mezi nimi i to mé.
V tomto díle už Tayler není ten ,,bad boy", kterého hrál v prvním dílu. Líbí se mi, jak se změnil a o to víc se mi líbí, že se jeho city k Eden nezměnily. Je to zkrátka moje oblíbená knižní série.

4-4,5/5
,,Nevím jaké to je být do někoho zamilovaný. Ale jestli být zamilovaný znamená, myslet na někoho každou vteřinu, každého dne... Jestli být zamilovaný znamená, že se vám změní nálada, kdykoli je ten člověk nablízk... Jestli být zamilovaný znamená, že byste pro toho člověka udělali cokoliv a všechno... Pak jsem do tebe nekonečně zamilovaný." Do těchto slov jsem se bezkonkurenčně zamilovala, a holky? Které z nás by se nepodlomila pod těmito slovy kolená? (Bohužel, myslím, že tyto slova v realitě nejspíš neuslýší ani jedna z milióna.)

PODROBNĚJŠÍ RECENZE U MĚ NA PROFILU TAK SE BĚŽTE PODÍVAT.


Fallen_angel

13.08.2019 4 z 5


Víš, že tě miluju? Víš, že tě miluju? Estelle Maskame

Nechápu, jak někdo nemůže nemilovat tuhle knihu! Je v ní všechno od lásky až po domácí násilí... Věci, které by se měly řešit... no a jestli vám to vadí, tak zkráka si neumíte představit, jaké to je a máte život jako z pohádky. Líbí se mi, jak autorka krásně popsala krásy L.A. (Mého oblíbeného města) a při čtení jsem měla pocit, jako bych tam doopravdy byla. Je to velmi dobrá kniha, jež si našla cestu k mému srdci. Takže pokud váháte jestli si knihu přečíst nebo ne, tak neváhejte je to pecka!!!
5/5

PODROBNĚJŠÍ RECENZE U MĚ NA PROFILU, TAK SE BĚŽTE KOUKNOUT.

21.07.2019 5 z 5


Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Myslím si, že to je zajímavá kniha. Můžete jí číst jak v zimě u krbu či v létě u vody. Líbilo se mi to, i když bych byla radši za nějakou hlubší zápletku jako je v knize Ugly love, ale i tak to bylo roztomilé. Pokud hledáte nějakou oddechovku, tak to je určitě kniha pro vás...
3,5/5

Podrobnější recenze u mě na profilu, tak se podívejte udělá mi to radost a rozhodně to není ztráta času.

21.07.2019 3 z 5


Nový měsíc Nový měsíc Stephenie Meyer

Názor? Ani se mi tu recenzi nechce psát je to ztráta času. Milovala jsem celou ságu Stmívání ale jako film. Jako kniha nestojí ani za starou belu. Nevím co jsem na tom viděla... Každopádně vím jedno- pokud se rozhodujete mezi filmem a knihou, tak se raději koukněte na film, protože ten aspoň za něco stojí...
2/5

21.07.2019 2 z 5


Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

Nejdřív jsem tohle viděla jako film, který mě doslova uchvátil a tak jsem se rozhodla přečíst i knihu, která naopak byla zklamáním. Nudilo mě to, ale to nejspíš proto, že už jsem dopředu znala celý děj. Osobně nedoporučuju.
3/5

PODROBNĚJŠÍ RECENZE U MĚ NA PROFILU, TAK SE KOUKNĚTE.

21.07.2019 3 z 5


Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Názor? Myslím že každá holka si někdy potřebuje přečíst něco děsně zamilovanýho. No já jsem se zamilovala do téhle knihy. Je v ní všechno... normální život, odmítnutí, láska... Colleen se díky téhle srdceryvné knize probojovala do mé top trojky autorů. Kniha je velmi čtívá. Ze začátku se mi nelíbilo, že byla popisovaná dvěma pohledy, ale pak jsem za to byla jen ráda. Líbilo se mi, že to nebylo to obyčejné cliché s láskou a růžovou minulostí, líbilo se mi, že v příběhu je tajemná zápletka, z ještě tajemnější minulostí. A co bylo naprosto boží? No ty citáty. ,,Ty jsi pevné zkupenství, já tekutina... ty rozděluješ vody a já jdu ve tvých stopách." Bylo to jedním slovem úchvatné. No komu se to nelíbilo tak zkrátka nemá dobrý vkus na knihy. Tečka.
5/5 DOPORUČUJU.

PODROBNĚJŠÍ RECENZE U MĚ NA PROFILU, TAK SE KOUKNĚTE STOJÍ TO ZA TO.

20.07.2019 5 z 5


Slunce je také hvězda Slunce je také hvězda Nicola Yoon

Kniha není nijak napínavá, ale je čtivě napsaná a tak jsem jí zhltla na jedno posezení. Natasha mě hrozně štvala, člověk by si měl rozumět s hlavními hrdiny no a já jsem si pod jménem Natasha představila samou Nicol Yoonovou... každopádně co bylo na knize boží, byl ten konec. To jsem vážně nečekala. Knihu jsem chtěla přečíst hkavně k vůli té úžasné obálce, kterou jsem si jednoduše zamilovala... no ale obal není jen kniha... čekala jsem od toho víc...
3/5 NEČEKEJTE NIC WOW...

PODROBNĚJŠÍ RECENZE NA MÉM PROFILU TAK SE KOUKNĚTE...

20.07.2019 3 z 5


Čarovná Čarovná Alex Flinn

Tuhle knihu jsem si jednou koupila v Ostravě a mohu říct, že to nebyla ztráta peněz. Hrozně se mi líbilo, jak se v knize prolínala minulost. Nebo jak Kendra vyprávěla o svých dobrodružstvích. Nebylo to však nic extra, určitě to znovu číst nebudu, a ani nevím, jestli to mám doporučit. Kniha se rozhodně nebude líbit všem a většina lidí ji hned po pár stránkách odloží.
3/5

PODROBNĚJŠÍ RECENZE U MĚ NA PROFILU, TAK SE BĚŽTE KOUKNOUT...

20.07.2019 3 z 5


Jediná maličkost Jediná maličkost Erin Watt

Názor? Je to velmi zajímavá kniha. Vážně mě už nebavilo číst ty slaďárny, kde se dva lidi ,,náhodně" potkají a hned se do sebe zamilují, pak se pohádají a na konci se zas daj dohromady. Tohle bylo něco jiného. Díky téhle knize jsem si lecos uvědomila... že moje problémy jsou vlastně zrnka písku a že podle hlavní hrdinky procházím růžovou zahrádkou... Od Erin Watt jsem četla i Papírovou princeznu a druhý díl Prokletého prince... ale o tom už v jiném příspěvku. Tudíž mohu říct, že Erin Watt jsou úžasné, talentované autorky, které stojí za to si zapamatovat.
4/5 DOPORUČUJU

PODROBNĚJŠÍ RECENZE U MĚ NA PROFILU TAK SE BĚŽTE PODÍVAT, ŠUP ŠUP.

20.07.2019 4 z 5


Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Můj názor?
Nevím jak vy, ale já miluju smutný příběhy, protože je to skrátka život. Život často není dokonalý. Život rozděluje ty, co měli být spolu navždy. Život skrátka není továrna na splněná přání.
John Green, je autor, který vám nemaluje brýle na růžovo. Říká vám všechno tak, jak je. Kniha je neskutečně čtivá, ale doporučuju jí číst pomalu, ať pochopíte myšlenky autora. Málo kdy se mi stává, že bych u knihy brečla.... no tady jsem bulela jak malý děcko. Je to jedním slovem úžasné. DOPORUČUJU!!!
4,5/5

Podrobnější recenze a citáty na mém profilu tak se mrkněte:)

19.07.2019 4 z 5


Za sedmero mrakodrapy Za sedmero mrakodrapy Sarah Darer Littman

Osobně si myslím, že to byla skvělá kniha na letní posezení. Mohla jsem při ní vypnout a jen vklidu číst. Bylo to... roztomilé. Musím se sama přiznat, že jsem o téhle autorce nikdy předtím neslyšela, což je škoda. Je ohromně talentovaná a ode mě si tato kniha vybojovala.
4/5 DOPORUČUJU!!!

Podrobnější recenze na mém profilu tak se koukněte:)

19.07.2019 4 z 5