AnetHol AnetHol komentáře u knih

☰ menu

Vůně ďábla Vůně ďábla Mons Kallentoft

Uff...,jak to "říct" bylo to děsný. Věčně opilá Malin a nic víc. Nejhorší díl série. Nečetlo se mi to vůbec dobře. Musela jsem se přemlouvat, abych knihu vůbec dočetla a to se mi stalo asi poprvé - tedy poprvé u autora, u kterého vím, že píše skvělé knihy.

20.11.2019 1 z 5


Májové růže Májové růže Dot Hutchison

Abych byla upřímná, tak nevím, co si o knize mám myslet. První díl byl prostě skvělí, jasně byl nereálný, ale o tom knihy jsou :)) Chování holek v Zahradě bylo ale uvěřitelné. Ale Májové růže.... Nevím. Nelogické jednání postav.Kniha se mi víc nelíbila než líbila.

02.08.2019 2 z 5


Lazar Lazar Lars Kepler

Prostě Kepler a Joona :) SKVĚLÁ knížka, má to příběh,má to spád...je to napínavý, nutí vás to číst,číst a číst a najednou to graduje a jste u konce a hned víte, že chcete víc. Miluju tuto sérii :) Jestli chcete skvělou, ale opravdu skvělou severskou detektivku...., potom je knížka pro vás :)

01.11.2018 5 z 5


Miluji tě, nenávidím tě Miluji tě, nenávidím tě Christina Lauren

Určitě nejslabší kniha od těchto autorek :( Bohužel, knížka mě hodně zklamala

28.10.2018 2 z 5


Všechno nebo nic (I+II) Všechno nebo nic (I+II) Eva Urbaníková

Abych byla upřímná, tak se mi poprvé stalo, že mi kniha přišla o dost horší než samotný film. Film jsem viděla první a nejednou (čti nejméně 5x) :D A zamilovala jsem se do něho :) Na knihu jsem narazila při výběru knihy do čtenářské výzvy a byla jsem nadšená, ale po jejím přečtení...musím uznat, že je to bída. Ale jako oddechovka se to dá zvládnout :)

18.10.2018 2 z 5


Sběratel motýlů Sběratel motýlů Dot Hutchison

Knížka je skvělá. Zpočátku jsem se bála toho, že bude nudná, když začíná koncem. Ale naštěstí jsem se mýlila :) Knížka je zajímavě a skvěle napsaná, hltala jsem každé slovo :) Někdo tu psal, že se mu to nelíbilo, že jsou věci v knize nereálné.....proboha!! Vždyť příběhy z knih nemusí být reálné, nebo snad jo? !!! Krásný příběh, má spád, má nápad...příběh je originální. A nápad s motýli = něco nového, ale skvělého! Miluju tu knihu, těším se na zbytek série :)

15.02.2018 5 z 5


Beta Beta Jasinda Wilder

Věřím, že nebudu jediná... Mně se to moc líbilo :)

01.08.2017 5 z 5


Do vody Do vody Paula Hawkins

Kniha se mi nelíbila... Nevím, ale styl psaní autorky se mi vůbec nelíbí, na mě asi příliš mnoho postav, zmatené vyprávění, příliš překombinované. Knihy Pauly Hawkins nejsou nic pro mě. Dvě hvězdy - proto, že je to zajímavý námět, ale to je tak všechno.

29.07.2017 2 z 5


Tichá modlitba Tichá modlitba Angela Marsons

Úžasná, skvělá, perfektní ... mohla bych pokračovat pořád dál :) Pro mě určitě nejlepší díl ze série :) Zajímavý námět, famózní příběh a ještě dokonalá Kim :) Těším se na další díly!!

17.07.2017 5 z 5


Před pádem Před pádem Noah Hawley

Tuto knížku jsem měla doma docela dlouho, ale nějak jsem se neměla k tomu si ji přečíst. Ale teď jsem hrozně ráda, že jsem to udělala. Kniha mě hrozně bavila, vůbec se mi nezdála dlouhá či nudná, ale naopak.. :) Žádnou jinou knihu podobného typu jsem předtím nečetla, ale tahle se mi opravdu líbila. Nechybělo napětí, překvapení ani vzrušení. Pro mě je to skvělá kniha, úžasný příběh, bezvadný námět. Určitě si ji znovu nejednou přečtu :)

26.04.2017 5 z 5


Poslední Poslední Alexandra Oliva

Přišlo mi to jako dobrá oddechová knížka, sice spíše průměrná, ale dokázala mě zaujmout :) Bavilo mě to, jak autorka provazovala skutečnost s tím, jak to celé začalo - to bylo super. Ale ten konec....?? Vůbec se mi nelíbil, ale třeba je to jen můj pocit, že takhle by to skončit nemělo. Pokud by byla tato kniha, jako film určitě bych se na to ráda podívala. :)

14.04.2017 3 z 5


Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

Super, super .... prostě skvělá :) Další krásná knížka od úžasné spisovatelky :)

21.02.2017 5 z 5


Spouštěč Spouštěč Wulf Dorn

Moje první kniha od tohoto autora, dokonce i první kniha tohoto "psycho-typu".... a rozhodně né poslední :) Knížka je čtivá a napínavá. Bavila mě od začátku až do konce. Doporučuji!!!

05.02.2017 5 z 5


Ďábelské hry Ďábelské hry Angela Marsons

Skvělá knížka, dokonce o něco lepší než Němí křik :) Kim Stoneová je ÚŽASNÁÁ :) Příběh je opravdu zajímavý stejně jako v prvním díle... Přesto, že je tady hlavní "padouch" znám od začátku - je to hrozně napínavý :D Zvládla jsem ji přečíst za jediný den :) V závěru mě opravdu překvapilo, kdo byl tím druhým mužem ve sklepě. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu..

28.12.2016 5 z 5


Povídej, co vidíš Povídej, co vidíš Joy Fielding

Začátek mě opravdu hrozně bavil a nutilo mě to číst dál a dál (prvních 5-6 kapitol). Potom se to ale opravdu hrozně vleklo... a přestalo mě to bavit. Nicméně, ve čtení jsem pokračovala a jsem za to ráda... protože, závěr knížky se mi moc líbil. Je to první kniha od této autorky, kterou jsem si přečetla. A přijde mi spíše jako průměrná.

07.12.2016 3 z 5


P.S. P.S. Aňa Geislerová (p)

Nad tím, zda si mám přečíst tuto knihu, jsem opravdu dlouho přemýšlela. Bála jsem se, že mě nebude bavit, jelikož se jedná o nenavazující fejetony. Ale teď jsem opravdu hrozně ráda, že jsem si knihu pořídila a přečetla ji :) Je vtipná, čtivá, oddychová. Nemusí se nad ní přemýšlet..., je v ní popsáno spousty věcí, ve kterých se člověk vidí a poznává :D
A ta obálka a ilustrace??? Jednoznačně NEJHEZČÍ co jsem viděla :)

04.11.2016 5 z 5


Nechápej mě špatně Nechápej mě špatně Marianne Kavanagh

Jediným důvodem, proč jsem si knížku koupila, je tento: Ideální pro fanoušky Jojo Moyesové. ALE s knihami Jojo Moeyesové se to nedá vůbec srovnat, tato kniha ji nesahá ani po kotníky :( . Jedním slovem - hrůza. Jediné co se mi na knize líbí - její obal.

28.09.2016 1 z 5


V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Severská detektivka = úžasná kniha. a V LESE VISÍ ANDĚL, je toho důkazem. Skvěle napsaná knížka!! Nevím, jak Vy, ale já mám v knížkách ráda, když se rozvíjí více dějových linek - víc mě to vtáhne do příběhu. A navíc, když se začnou ke konci nečekaně prolínat.... prostě bomba!! Už teď se těším na Sovu :)

22.09.2016 5 z 5


Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Skvělá, úžasná, vtipná, dech beroucí.... prostě DOKONALÁ knížka!! Jedna z nejlepších knih co jsem četla (přečetla jsem ji už 4krát :D ).
Kniha je krátká, ale přesto je tam popsané vše, co by dobrá kniha měla mít. Za mě úplná bomba, doporučuji všem, těm, kteří mají rádi romantiku s notnou dávkou sexu. :)

19.09.2016 5 z 5


Stalker Stalker Lars Kepler

Joon Linna a jeho příběhy. Od této knihy jsem čekala něco víc. Také jsem měla tendenci přeskakovat stránky (i když jsem to doopravdy nedělala :D ). Nejvíc se mi líbil začátek a konec... konec byl úžasný a napínaví, do poslední chvíle jsem opravdu netušila, kdo je Kazatel ve žluté pláštěnce. Konec mě opravdu bavil, jen asi ta kniha mohla mít opravdu o 100 stránek méně. Celkový dojem - průměrná severská detektivka.

19.09.2016 4 z 5