Verresa Verresa komentáře u knih

☰ menu

Tramvaj č. 1852 Tramvaj č. 1852 Edward Lee

Tak první polovina knihy se neskutečně táhla, bylo to takové nijaké a knihu jsem i párkrát odložila. Zlom nastal něco za půlkou, kdy to bylo zajímavější a více to ubíhalo. Kniha má hezkou a zajímavou obálku, ale děj mě moc nenadchnul.

18.04.2024 3 z 5


Nové šance Nové šance Lilly Lucas

Wow, tohle se tak skvěle četlo, vyloženě jsem si knihu užívala až jsem si říkala, že nechci dojít na její konec. Sam a Leonie mi přirostli k srdci. Celou sérii opravdu zbožňuju a dost mě mrzí, že příběhy z Green Valley už nebudou. Určitě můžu doporučit. Příroda je naprosto kouzelná a prostě utecete od starostí ke skvělému příběhu.

17.04.2024 5 z 5


Kontrakt 3 Kontrakt 3 Melanie Moreland

Tuhle autorku miluju, píšu to pokaždé a napíšu to zase. Pravda je, že rodina nemusí být jen pokrevní a tady je jasný příklad. Jejich láska, soudržnost, přátelství je neskutečné. Drží při sobě za všech situací, nikdo nihoho nesoudí a jsou tady pro sebe. Proto tu sérii zbožňuju a doporučuju. Bylo super vrátit se znovu k Richardovi a Katy.

14.04.2024 5 z 5


Nádherně krutý Nádherně krutý J. T. Geissinger

Výborná kniha, jen co jsem si ji vzala do ruky a otevřela na první stránce, věděla jsem, že nebudu ani náhodou zklamaná. Děj krásně ubíhal, líbilo se mi, že je to z obou pohledů a Liam? No luxus a Tru se mi taky hodně líbila. Pohodová na max dvě odpoledne, kdy nebudete chtít knihu odložit.

14.04.2024 5 z 5


Jen mezi námi Jen mezi námi T. L. Swan

Skvělá kniha, rozhodně se mi líbí, že je to z obou pohledů a jde vidět jak co kdo vnímá v danou chvíli. Celá série je úžasná a ráda se k ní vrátím.

28.02.2024 5 z 5


Pak ses objevila ty Pak ses objevila ty Helen Paris

Tak já dávám plný počet. Knihu jsem přečetla za dva dny a čtení jsem si užívala plnými doušky. Líbila se mi o dost víc než první díl. Díky jeho minulosti to bylo hodně zajímavé a bylo to tak příjemné čtení. Popis lidí, městečka a všech pocitů bylo skvělé, doporučuji.

16.02.2024 5 z 5


Proti pravidlům Proti pravidlům Kinga Litkowiec

Mně se kniha dost líbila, děj byl zajímavý i když předvídatelný. Celou sérii mám moc ráda, takže doporučuji.

16.02.2024 5 z 5


Dům hlasů Dům hlasů Donato Carrisi

Tak tohle byla naprostá bomba. Celou knihu jsem děj prožívala, jako bych do knihy vlezla a žila tím příběhem. Tuhle knihu jsem měla přečtenou za dva dny. Neuvěřitelné co se díky hypnóze člověk dozví, reakce na ni. Dokonalé, nemůžu se dočkat pokračování a doporučuju k přečtení. Donato Carrisi je můj top autor.

03.02.2024 5 z 5


Spisovatel Spisovatel Lucie Salová

Tak jsem dočetla knihu spisovatel. Kniha se četla hezky, byla zajímavá a děj plynul, ale vadil mi styl psaní na který nejsem zvyklá a nemohla jsem se tak nějak pořádně začíst. A ten konec byl šup šup. Další knihu bych zkusila, jestli nastala změna.

27.01.2024 3 z 5


Až o mě zabojuješ Až o mě zabojuješ Bianca Iosivoni

Tak mám za sebou další díl a bohužel to bylo takové nemastné, neslané. Ze začátku se děj docela vlekl a měla jsem problém se začíst. První polovina kniha se točila jenom proč spolu nemůžou být a hotovo. No naštěstí v druhé půlce se to četlo hezky. Předchozí dvě knihy byly zajímavější.

24.01.2024 3 z 5


Touha Touha Vi Keeland

Za mě tedy naprosto výborné čtení. Líbilo se mi vykreslení co se stalo po takovém zážitku. Jak to člověk vnímá a postupem času to má dopad na lidi v jejím okolí. Láska dělá divy a ukázalo se to i tady. Nemám co vytknout a knížku jsem přečetla během dvou dnů, takže doporučuju k přečtení.

03.01.2024 5 z 5


Pan Náladový Pan Náladový Penelope Ward

Klidná a pohodová oddechovka, autorku mám dobře načtenou, takže vím, že nesahnu vedle. Moc hezký příběh, který krásně plynul.

01.01.2024 4 z 5


Les přízraků Les přízraků Juraj Červenák

Naprosto úžasná kniha, plná různých zvratů a když věříte, že něco víte, tak je to pak úplně jinak. U téhle knihy a celé série se určitě nebudete nudit. Ten konec teda jsem nečekala, byla jsem překvapená a samozřejmě Jaroš je prostě nejlepší a mám ho nejradši. Steina nevyjímaje, ten je taky skvělý.

03.12.2023 5 z 5


Legendy & latéčka Legendy & latéčka Travis Baldree

Moc pěkná kniha, nebylo to typické fantasy, kde se odehrává hromada bojů a tuny prolité krve. Tady se pojednává o super orkyni, která chce žít jiný život bez krve a je moc dobře popsaný. Krásná oddychovka, milé postavy a líbilo se mi jak pracovali v týmu jako přátelé.

18.11.2023 5 z 5


Všechno, co jsme ztratili Všechno, co jsme ztratili Jennifer Bright (p)

Tak byla jsem mile překvapena jak byla kniha čtivá a zajímavá. Téma bylo víc než zajímavé a podívat se na to z úhlu obou hrdinů bylo super. Knihu jsem si vyloženě užívala a nikam jsem nespěchala. Takové knihy mám nejradši a těším se na pokračování. S klidem v duši můžu doporučit ke čtení.

17.10.2023 4 z 5


Všechno, co jsme měli Všechno, co jsme měli Jennifer Bright (p)

Byla to dost zajímavá kniha a ještě lepší téma. Celou knihu jsem přečetla za pár dní. Příběh jsem si užívala, vnímala ho plnými doušky a říkala si jaké to pro člověka muší být. Líbila se mi, takže uvidíme co další kniha.

10.10.2023 4 z 5


Neodolatelná Neodolatelná Melanie Harlow

Super oddechové čtení, nic náročného jen si užíváte pohodu. Nic velkého se tam nedělo, děj plynul hladce a dobře se to četlo.

08.10.2023 4 z 5


Miluji tě, Jasone Thorne Miluji tě, Jasone Thorne Ella Maise

Tak tahle kniha byla naprostá bomba. Dostala mě od prvních stránek dokud jsem nebyla na konci. Četla se s naprostou lehkostí, žádné Hluchá místa a hrozně mě bavila. Rozhodně si ji musím pořídit v papírové podobě, protože si ji někdy zase přečtu. Doporučuju k přečtení.

04.10.2023 5 z 5


Nelítostný princ Nelítostný princ Sophie Lark

Tak nejprve mě velice odradila obálka, nedělala jsem si žádné iluze, ale pozor, nakonec je z toho výborná kniha. Atmosféra mě úplně pohltila a vnímala jsem atmosféru na maximum. Určitě doporučuju, za sebe můžu říct skvělé vykreslená kniha a uteče to jak voda.

30.09.2023 5 z 5


S miliardářem v síti S miliardářem v síti Max Monroe

Nebylo to vůbec špatné čtení, ale chyběla mi tam nějaká větší akce. Od začátku si padli do oka a šlo to jak na drátkách. Romantická kniha pro lehčí čtení, vtipné, ale nenadchne.

28.09.2023 3 z 5