Miluji tě, Jasone Thorne

Miluji tě, Jasone Thorne https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516622/bmid_miluji-te-jasone-thorne-ary-516622.jpg 4 272 68

Miluji a nenávidím série

1. díl >

Každá malá holka sní o princi na bílém koni. Některé touží po tom vzít si svého tatínka, ale Olive… malá Olive se zamilovala do Jasona Thorna, kamaráda svého bratra. Že se dětské sny nevyplní? A že dětská láska je pomíjivá a brzy odezní? Povídejte o tom něco Olive. Dospělá Olive, autorka nového bestselleru, by ráda věřila tomu, že Jason, ze kterého se stala filmová hvězda, jí už dávno je úplně ukradený. Kdo by ale kdy čekal, že je v dospělosti cesty osudu zase svedou dohromady? Když se zdá, že by se jí dětský sen přece jen mohl splnit, přizná si, že je do Jasona stále bezhlavě zamilovaná. Jsou ale její city k Jasonovi opětovány? Nebo ji Jason jen využívá? Napínavý příběh plný romantiky i vášnivého sexu. Kniha pro všechny, kteří stále ještě věří v pohádkové konce. A pokud na ten svůj stále čekáte, není nic lepšího, než vzít do ruky knihu a jeden pohádkový konec prožít.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

To Love Jason Thorn , 2015


více info...

Přidat komentář

Kristie_7
23.04.2024 5 z 5

Přiznám se bez mučení, že tohle je další z knih, která by mě na první pohled někde v knihkupectví na polici rozhodně nezaujala. Ta obálka opět nezpůsobila, že by mi kniha hned padla do oka. :D Ale! Na IG na ni probíhalo společné čtení a já si nemohla nevšimnout všech těch nadšených reakcí. Nechala jsem se prachsprostě zlákat. :D Potřebovala jsem vědět, co na ní všichni vidí, a jestli je opravdu tak dobrá, jak tu všichni hlásají. A závěr? Ježíš, tohle bylo prostě skvělý! :D
Ta chemie mezi Jasonem a Olive byla naprosto dokonalá. Jason byl Olivina dětská láska. Když se po letech zase čirou náhodou shledali, myslela si, že už ji to pustilo, ale… Jason byl stále tak okouzlující, přesně tak, jak si pamatovala, a navíc dospěl. Už jako mladík byl hezký, ale nyní je z něj dospělý mužský, z něhož ženy šílí.
Jason zpočátku bere Olive stále jako tu malou holčičku, kterou kdysi znal. A stejně tak se podle toho k ní i chová. Jenže velice rychle si začne uvědomovat, že Olive už není ta malá dívenka, ale žena, která ho rozhodně nenechává chladným a probouzí v něm city a fantazie, které by k malé sestřičce svého nejlepšího přítele rozhodně cíti neměl.
Jasonova hvězdná filmová kariéra se ocitne na hraně propasti a pomoci mu může jedině Olive. Jedno rozhodnutí a začnou spolu trávit víc času, než si původně mysleli. Chemie pracuje a city se probouzí. Jason byl dokonalý velký ochránce a Olive by snesl i modré z nebe, kdyby chtěla. Takové přitažlivosti se nedá vzdorovat dlouho.
Ovšem pak ješitnost a závist jediné osoby způsobí, že je jejich pouto podrobeno zkoušce. Ustojí to? Zůstanou spolu, nebo se jejich cesty rozejdou? To už se budete muset dočíst sami. :D :P
Olive i Jasona jsem si velice oblíbila. Jako hlavní hrdinové byli naprosto úžasní.
Kdo mě také ještě hodně bavil byla Lucy, Olivina nejlepší kamarádka. Ta holka byla teda dílo. :D Taková neřízená střela, ale já ji baštila. :D A další díl by měl být právě o ní, takže už teď jsem zvědavá.
Za sebe můžu příběh Olive a Jasona jedině doporučit, protože je to nádherná slow burn romantika. Věřím, že tato kniha si získá na svou stranu nejednu romantickou duši. :)

Airelle
10.04.2024 5 z 5

(SPOILER) V rámci #kniznihratkysfreyou jste vybrali právě tuhle knihu ke společnému čtení a byla to skvělá volba. Romantika čišela doslova z každé strany!

Tahle slow romance potěší každého, kdo miluje romantické příběhy se žhavými scénami! Těch tu je rozhodně dostatek. Olive a Jason jsou pár, který je pro sebe jako stvořený, jen chvíli trvá, než to Jasonovi dojde. Chlapům zkrátka trvá déle než si přiznají své city.

Prostředí kolem filmu mě vždy fascinovalo, trochu mě mrzí, že ho tu nebylo víc, ale zas se tu objevilo dost odvrácené strany slávy.

Nechybí ani scény, u kterých jsem umírala smíchy. Zvlášť konec s Dylanem byl vtipný. Málokdy to říkám, ale klidně bych brala ještě o 100 stran víc a strávila bych s nimi víc času.

Epilog mě navnadil na pokračování, takže se začínám těšit na 14.2., kdy druhý díl vychází.

Knihu doporučuji všemi deseti. Série si už teď vydobyla místo v mojí knihovně a doufám, že jí na základě mojí recenze dáte také šanci. Moc děkuji holkám, co se účastnily společného čtení, bylo to s Vámi super.

Hodnocení: 5/5

IG: @freya_zlaskykpribehum


Doomiiniikaa
07.04.2024 3 z 5

Předvídatelná, nereálná, ale příjemná oddechovka.

kanitsuj
28.03.2024 1 z 5

Mne to tedy absolutně nebavilo, přitom mám romantické čtení ráda. Nemám nic ani proti erotice a sexu, ale tento příběh byl pro mne zklamáním hned po prvních dvou kapitolách. Zprvu jsem si myslela, že půjde o celkem uvěřitelný román, v němž se hrdinka postupně opět shledá se svou první láskou a skončí to samozřejmě happy endem, ovšem jak došlo k setkání ústřední dvojice a k jejich sbližování, atmosféra se zásadně proměnila. V celku sympatická Olive se změnila v naprosto tupou husu a Jason se z prostopášné hvězdičky přehoupl v pořádného rapla (sexuální mašinu) řešícího všechny problémy sexem. A když už jsme u toho sexu, vadila mi lascivnost a vulgárnost, v tomto případě zbytečná a překlad, který byl pro smích. Vzrušující to tedy rozhodně nebylo, spíše rozpačité a trapné. Tato série pro mne rozhodně skončila s prvním dílem.

snilek.holka
23.03.2024 4 z 5

Taková příjemná sladká romantická kniha. Nic převratneho a přece jsem měla usmev na tváři téměř celou dobu.

Tesset
16.03.2024 4 z 5

Bylo to fajn čtení, takové milé a pohodové. Konec samozřejmě jasný, žádný velký zvrat se nekonal, za což jsem byla ráda, protože by se k příběhu ani nehodil. Těším se na další díl.

Janulkaxxx
11.03.2024 5 z 5

Skvela oddechovka. Kniha me pohltila od sameho zacatku.

lenka7679
27.02.2024 3 z 5

Nemyslím si, že je to úplně špatná kniha, jen první polovina je doslova celá jedno velké klišé. Tohle už jsem všichni mockrát četli a nebylo to ani úplně nejlépe napsané. Nevím, zda je to překladem, ale oslovení maličká mě úplně bolelo.
Druhá polovina byla o dost lepší. Ohodnotila bych to na tři a půl kdyby to šlo. Nejde, takže dávám tři hvězdy, na čtyři to nestačí.
Odpočinková romantická sladkost, ze které chvilkami bolí zuby, ale nedá to, nedočíst ji. Doporučuji na proložení, nebo zvednutí nálady.

sarka9171
26.02.2024 5 z 5

Krasne cteni, u ktereho vydrzi priblbly usmev po celou dobu. Jedine, co zamrzi, je popis hlavnich hrdinu..u Olive jeste dobre, ale Jason je jedna velka neznama

Dol.l
09.02.2024 4 z 5

Klasická romanticko - erotická jednohubka. Čte se dobře, příběh je trochu naivní, předvídatelný, ale ne hloupý. Nemohla jsem se srovnat s překladem - rozpor mezi běžnou mluvou postav a oplzlostmi v erotických částech textu mi přišel příliš velký. Chápu, že se to nepřekládá úplně snadno, ale i tak mi to ubralo na zážitku z četby.

moma08
08.02.2024 4 z 5

Příběh, který se dobře četl, pohled obou hrdinů a žádná velká zápletka, takže za mě jako oddechovka dobrý...

IrenaMikerová
06.02.2024 5 z 5

Knížku jsem si koupila jen, protože byla trendem na TikToku a já si říkala, že si ji někdy přečtu, ale vyhýbala jsem se jí, protože jsem od ní nečekala moc. Jak já se mýlila! Už po otevření mě rozesmálo věnování. Ocenila bych sice více scén z jejich dětství, ale jinak kniha byla slow burn, vtipná, postavy jsem si hned oblíbila a občas jsem knížku až zahodila abych to mohla rozdýchat. Hrozně jsem si oblíbila Lucy a těším se na její příběh.

p. Rochesterová
04.02.2024 3 z 5

První dvě třetiny knihy byly fajn..tak od romantiky nemůže mít člověk nějaká převratná očekávání..ovšem v poslední třetině mě přestala bavit..dokonce mi tam přišly chvíle až trapné..

bezzink
30.01.2024 2 z 5

No, co k tomu rict? Zacatek jeste usel, ale jakmile se to prehouplo do fyzickeho kontaktu, slo to susem dolu. Pribeh byl vazne dost zvlastni. Vlastne stale nevim, co si mam myslet o Olive? Prisla mi v podstate uplne mdla, nijaka, nezajimava, trapna, o nicem, povahove uplne plocha. Co na ni Jason videl krome toho, ze byla teda nadherna a mela nadherne zelene oci?
Kvuli nekterym vyrazum v knize jsem si skoro musela vypichat oci. Mega prehnane rolovani kondomu a 4 orgasmy behem jednoho sexu, to jako really?! Prvni polibek a skorosex na podiu pred lidmi je ok?
A proboha, jaky naklepavani? Nebo lizani dolicku? Ten preklad je absolutni skandal!
Sakra, proc tu neni k dispozici smajlik, co prevraci oci?

Mishaacka
22.01.2024 4 z 5

Sleduj mě na INST misha_cte_eroticke.romany

romantická, erotická komedie
pomalé poznávání/slow-burn
láska z dětství
bratrův nejlepší přítel
předstíraný vztah + nucená blízkost
filmové prostředí
new adult
střídání pohledu Olive a Jasona


Kniha je vtipná, romantická oddechovka, u které se pobavíte, protože myšlenkové pochody Olive mě opravdu rozesmály
U čtení jsem se bavila, jenom teda to čekání na pořádnou pikantní akci mě málem zabilo Já bych to slow trochu urychlila, aspoň o 60 stránek...
Určitě doporučuji, když si chcete odpočinout a přečíst si něco vtipného, romantického, kde nemáte sex v každé kapitole a nemáte náladu na žádné velké drama

Hlavní postavou je 22letá spisovatelka Olive, které se podařilo vydat první milostný román, ze kterého se stal okamžitě bestseller a který se stal obrovským hitem. A tak toho využije produkční společnost a chce koupit práva pro film. Na schůzce pak potkává herce, kterému nabídli hlavní roli. A svět se otočil vzhůru nohama - je to její láska z dětství a "tajná" předloha pro její hlavní mužskou postavu", Jason Thorn
Jason je mladý herec, který začal být nechvalně známý spíše svým osobním životem, než filmy, ve kterých hraje hlavní roli. Náhoda tomu chce, že nová role mu přistaví do cesty kamarádku z dětství- mladší sestřičku jeho nejlepšího kamaráda, u kterého trávil tolik času, že s ním prakticky vyrůstal.

Problémy, které Jasonovi způsobí špatná publicita, se rozhodnou vyřešit falešným manželstvím a jeho dávná kamarádka, autorka románu podle kterého natáčí film, je dokonalou volbou

Zamilovala jsem si oba hrdiny. Olive byla tak pěkně praštěná a její myšlenky mě pravidelně rozesmívaly. Jason byl naštěstí takový "obyčejný" hrdina, žádné úchylky, místy pohodář.
Taky se mi líbila Lucy, nejlepší kamarádka Olive, která byla úžasně praštěná a hubatá.

Ideální kniha pro milovníky slow-burn romancí (postupné poznávání). Většina knihy je spíše humorná romance, nějaké akce se nám dostane až v závěru knihy. Je pravda, že pak je to pořádně pikantní a erotické scény jsem si pak užívala

natalie-p6706
21.01.2024 4 z 5

Přečteno celkem rychle, četlo se jedna báseň...Těším se i na druhý díl o Lucy, tam to bude možná trochu méně předvídatelné než tady.. Ale i když to bylo předvídatelné, tak se mi kniha líbila, dostala jsem od ní to, co jsem očekávala

dooky
21.01.2024 4 z 5

Hezká kořeněná romantika, moc pekně se to četlo. Taková klasika, která se líbí, nicméně nic překvapujícího.

TerkinKnižnySve
14.01.2024 5 z 5

Ella Maise - Miluji tě, Jasone Thorne


Počet strán: 368
Vydavateľstvo: #red
Žáner: #romantika

Olive a Jason ma dostali do kolien

Ja antiromantik som zvládla tuto slaďárnu vďaka spoločnému čítaniu.

Kniha o spisovateľke a hercovi, ktorý sa poznajú od malička.

Verite na detsku lasku? určite sme ako deti všetky takú mali, len komu sa podarilo ju naozaj aj získať na celý život?

Kniha sa mi zapáčila hneď! Začiatok bol výborný, zlomené srdce, smrť , odchod a neskôr opätovne stretnutie, ktoré viedlo k vtipným situáciám, riadne horúcim situáciám a samozrejme aj k samotnej slaďackej romantike, k zrejmému klišé, kde sa obaja ľúbia ale, prečo by si to povedali? A samozrejme k hnusným intrigám za, ktoré by som vraždila.

A samotný koniec bol vynikajúci.

Tuto knihu som si naozaj užila plnými dúškami a rozhodne ju odporúčam všetkým romantickým dušiam

Kniha č. 13/2024

Za spoločné čitanie ďakujem Eliška Staňová a jej #kniznihratkysfreyou a dakujem az ostatným dievčatam .

@lena.smidova
@jestejednustranu
@maj_duli
@petulkagregurkova
@book_loverkaa
@annyshga
@agnes.the.bookworm
@lucindas_books
@o_chlup_lepsi_cteni
@knihomolka_sylvi

#kniznarecenzia #recenzieTerka #spolocnecitanie #milujemeknihy2 #milujitějasonethorne #ellamaise

Obsah:

#romanca #detstvo a dospievanie #filmoví herci #láska#prvá láska
Každá malá holka sní o princi na bílém koni. Některé touží po tom vzít si svého tatínka, ale Olive malá Olive se zamilovala do Jasona Thorna, kamaráda svého bratra. Že se dětské sny nevyplní? A že dětská láska je pomíjivá a brzy odezní? Povídejte o tom něco Olive.

Dospělá Olive, autorka nového bestselleru, by ráda věřila tomu, že Jason, ze kterého se stala filmová hvězda, jí už dávno je úplně ukradený. Kdo by ale kdy čekal, že je v dospělosti cesty osudu zase svedou dohromady? Když se zdá, že by se jí dětský sen přece jen mohl splnit, přizná si, že je do Jasona stále bezhlavě zamilovaná. Jsou ale její city k Jasonovi opětovány? Nebo ji Jason jen využívá?

Napínavý příběh plný romantiky i vášnivého sexu. Kniha pro všechny, kteří stále ještě věří v pohádkové konce. A pokud na ten svůj stále čekáte, není nic lepšího, než vzít do ruky knihu a jeden pohádkový konec prožít.

petulkapeta
13.01.2024 5 z 5

,,Ukradl jsi moje malé srdce jen jedním ďolíčkem,ty zlodějičku. Od té doby už se mi nikdy nepodařilo přestat tě milovat."
I ja jako Oliv by jsem se lehce zamilovala do kluka následně do muže s ďolíčkem. Libilo se mi když mu došlo,že ji miluje. A ještě tu byl někdo kdo stojí za zmínku a to je Lucy kámoška Oliv...ty její hlašky,no těším se na její příběh.

KajinaH722
12.01.2024 3 z 5

Jedoduchá a nenáročná oddechovka. Konec už byl zrychlený s celou zápletkou.

Štítky knihy

herci romance spisovatelky

Autorovy další knížky

Ella Maise
americká
2023  81%Miluji tě, Jasone Thorne
2023  86%Manželství pro jednoho
2024  83%Nenávidím tě, Adame Connore
2024  0%Druhá šance na polibek

Kniha Miluji tě, Jasone Thorne je v

Právě čtených6x
Přečtených361x
Čtenářské výzvě18x
Doporučených13x
Knihotéce219x
Chystám se číst185x
Chci si koupit29x
dalších seznamech11x