Nenávidím tě, Adame Connore

Nenávidím tě, Adame Connore https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/525602/bmid_nenavidim-te-adame-connore-65454a30ea533.jpg 4 75 14

Miluji a nenávidím série

< 2. díl

Kdo by nechtěl zažít svůj pohádkový příběh? Své „šťastně až na věky“? Hlavní hrdinka Lucy Meyerová na to má pohled možná trochu jiný než většinová populace. Život jí pod nohy házel samé klacky, a proto na muže i na lásku tak trochu zanevřela. Když potká hollywoodského herce Adama Connora, vše se náhle změní – aniž by si to sama Lucy uvědomovala. Ne snad, že by se do Adama zamilovala! Naopak, nesnáší ho. Ale víte, jak to chodí. Nenávist má k lásce blízko. Kniha, která stojí za přečtení každému, kdo na ten svůj šťastný konec stále čeká. Anebo i pro ty, kteří sice nějaké sladké chvíle v životě zažívají, ale tak, jak to v reálném životě bývá, i to krásné je propojeno a propleteno s tím hořkým. Není nad to najít si pár chvil pro sebe, vzít do ruky knížku a chvíli si nechat zdát o tom, že vše může být dokonalé.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

To Hate Adam Connor , 2016


více info...

Přidat komentář

michaelakoc
18.04.2024 3 z 5

Rovnou říkám, že 1. díl, Miluji tě, Jasone Thorne, je láska a nyní bych hodnotila 5/5, loni jsem hodnotila 4,5/5, proto maximálně doporučuji. A pokud jste četli Jasona, nemůžete si Adama nechat ujít, protože Olive a Jason se zde vyskytují také a to hojně, takže doporučuji i Adama, už jenom kvůli nim.

A proč Adama hodnotím níže? Vulgarismy, moc sexuálních narážek a Lucy. Lucy mi jednoduše nesedla. To ale neznamená, že nemůže sednout někomu jinému. Já si ihned vybavila, že jsem z ní nebyla nijak zvlášť unesená už v 1. díle … A Adam? Adam je fajn, ale pro mě je to jen slabý odvar Jasona, proto jen lehce nadprůměrné hodnocení.

Lucy se po rozchodu dočasně stěhuje k Olive a Jasonovi a zároveň se vedle nich nastěhoval známý herec Adam, který doma tráví hodně času se svým synem Aidenem, protože se rozvedl s jeho matkou, herečkou Adeleine.

Lucy se seznamuje s Adamem, ale je to takové nešťastné seznámení a oba od té chvíle tvrdí, že se nenávidí. Aiden, Adamův syn, si ale získá srdce Lucy, Olive Jasona a Lucy bude občas Aidena hlídat.

Linka Lucy nepřináší nic nového, v jeden okamžik se objeví super zvrat, který by knihu pozvedl, ale … Adam řeší spor o opatrovnictví Aidena s Adeleine. A mezi Lucy a Adamem už je to stokrát viděný vzorec, který ničím nepřekvapí.

Autorku i tak miluji, protože píše neskutečně čtivě a už teď se těším na další její knihy.

Závěr je takový, že Olive a Jasona naprosto miluji a toto byl obstojný flirt!

havrmoni
04.04.2024 5 z 5

To bylo snad ještě hezčí než ten předchozí. Romantické, pohodové a vůbec krásné. Jo občas se rozplývám u takovýchto slaďáků. Takové laskavé, rodinné a přátelské jako u Moreland. A ty erotické scény... hmmm.... Přiznám se, že u hodně knih tyto scény jen přelítnu,bývají na jedno brdo, ale tady to bylo úplně jiné.


MAU256
31.03.2024 5 z 5

"Přeju ti štěstí celého světa, Lucy. Přeju ti všechny úsměvy, všechen smích, všechnu lásku." Usmívala se a utírala si slzy. "Zasloužíš si toho tak moc, ty má krásná kamarádko. Zasloužíš si zažít pohádku s tím nejlepším koncem. A já jsem poctěna, že budu stát přímo vedle tebe, když si budeš brát lásku svého života."

Je to má třetí kniha od této autorky a musím říci, že všechny byly skvělé. Lucy oproti Olí byla trošku sprostší, ale jejich vzájemné kamarádství bylo dokonalé. Tajemství, které Adam Lucy prozradil, no tak to mě dostalo, asi jsem se zamilovala :-). Každopádně knížku mohu jen doporučit, to co jsem od ní očekávala jsem dostala.

terezaterka2000
25.03.2024 5 z 5

Po knize Miluji Tě, Jasone Thorne jsem se na knihu hodně těšila, protože právě i první díl byl super.
Kniha tedy volně navazuje již na zmíněný první díl.
Hlavní hrdinka je zde trošku ztřeštěná, ale hodná a milá Lucy.
Líbil se mi i ten fakt, že kniha byla trošku sprostá, ukazovala právě na to, jak se hlavní hrdinky z obou knih liší a zároveň doplňují.
Autorka je prostě úžasná, nutí vás její styl psaní číst dál a dál a nechybí láska, sex, emoce, nějaké napětí (to miluji) a šťastný pohádkový konec.
U knihy jsem se i zasmála a ne jednou.
Kdo máte rád tuhle autorku, tak rozhodně doporučuji a také pro všechny romantické duše.

sarhii
25.03.2024 4 z 5

Moje první kniha od této autorky a super. Přečetla jsem to během jednoho dne. Nešlo přestat. Plné vtipných momentů. Mělo to spád. Trochu mě teda Lucy štvala neustálými řečmi o prokletí a odkazem na oblíbený termín "kozy" ale jinak povedené. Doporučuji

Books_by_Dee
22.03.2024 4 z 5

Autorka Ella Maise se rozhodně začíná řadit k autorkám, po jejíchž knihách vždy sáhnu. V loňském roce jsem si oblíbila její stand-alonku Manželství pro jednoho nebo i první díl této série Miluji tě, Jasone Thore. A tenhle díl byl stejně tak dokonalý a Adam Connor byl stejně tak snový, jako Jason Thorne nebo Jack Hawthorne. Naštěstí nás v letošním roce čeká ještě jedna kniha – Druhá šance na polibek. Ale teď už k Adamovi a Lucy..

Lucy si stojí za tím, že je stejně prokletá, jako všechny ženy v její rodině a tak ví, že se nikdy nezamiluje – ale pak náhodou potkává hollywoodského herce Adama Olivera – ale nebojte nezamiluje se, ona ho totiž nenávidí. Jenomže vždycky tvrdím, že ta hranice mezi nenávistí a láskou je opravdu tenká.

Během jedné neděle jsem tuhle skoro 400stránkovou romantiku přečetla, protože prostě nešlo přestat.
Obzvlášť miluju kapitolu 16. Ta je oblepítkovaná od prvního slova k poslednímu k té se ráda budu vracet.

Půl hvězdu jsem strhla jen za to, že jsem se ze začátku nemohla začíst, ale to vlastně trvalo do doby, než se na stránkách začal objevovat dokonalý Adam Connor, tomu jsem propadla a zamilovala se. A dámy, kdo ne?
Na stránkách knihy se také znovu objevují Olive a Jason, takže je i skvělé vidět, jak se tihle dva broučkové mají.

A holky, jen na závěr co Adam Oliver umí se svým údem – O M G !!! no říkám kapitola 16

Andrejka91
17.03.2024 4 z 5

Mě se první díl líbil mnohem víc a to z toho důvodu, že tady na mě byla Lucy až moc přidrzlá a sprostá, a tak jsem si ji až tak úplně neoblíbila.
Zkazilo mi to celkový dojem z knihy, jinak by byla kniha hezká.

Syma149
15.03.2024 4 z 5

Nebylo to špatné, Lucy byla sice někdy až moc praštěná a s tou posedlostí kozama a velkýma... víte čím, mi už trochu lezla na nervy, ale v druhé půlce knihy se mi začala líbit víc a víc. Dokonce tam nechybělo napětí. První díl se mi sice líbil víc, ale i příběh Lucy a super Adama stojí za přečtení.

Janulkaxxx
14.03.2024 5 z 5

Super oddechovka. Prvni dil se mi cetl lip, tenhle byl vice emotivni, ale Adam byl skvely.

Zomy
13.03.2024 4 z 5

Mě první díl série až tolik neoslovil - nebyl špatný, ale ničím nevybočoval.

Ale Nenávidím tě, Adame Connore mě tedy bavilo moc! Možná to bylo jen vhodné načasování a správná nálada, ale já tu našla větší jiskru a větší spád, pořád se něco děje - jeden by třeba řekl, že je to až překombinované, ale mě to prostě sedlo.
A Adamova častá vyznání lásky a neutuchající víra v to, že Lucyino "prokletí " zlomí, ta byla opravdu pohádková, filmová. Za mě dobrý ;-)

Kudík
02.03.2024 4 z 5

Máme zde prokletí ..., a to hlavně ve smyslu druhého dílu. Lucy je nadále ztřeštěná jako v předchozí části a navíc po jisté události nenávidí Adama Connora. Kdo by se jí v tu chvíli divil. Navíc jí Oliv a Jason Thorn nechtějí adoptovat a Oliva jí nepůjčuje svá prsa místo polštáře....
Osobně mi sice předchozí díl přišel vtipnější, ale zde to bylo dotaženo akčními scénami, kterých se speciálně Lucy s malým a roztomilým Aidenem, i když nedobrovolně, účastnili. Jisté odhalení v závěru bylo překvapením, ale mnohé to vysvětlovalo.
Spoiler: Byla jsem zvědavá, jak autorka naloží s Jamesonem, který se mi v přechozí části díky své neoblomnosti líbil. Jsem ráda, že jej nezabila ani z něj neudělala zmetka. A Adam prostě nemohl být nenáviděn moc dlouho.

nina3905
02.03.2024 4 z 5

Erotikuš, romatikuš nenáročná oddychovka, pri ktorej sa nielen zresetujete, ale aj zasmejete.

gabriela7144
19.02.2024 5 z 5

Tohle byla vážně sranda! Vtipná, nenáročná oddechovka na pochmurné odpoledne..

Lexie321
14.02.2024 4 z 5

Kniha ma bavila. Mne osobne sa viac páčila To love Jason Thorne Tá kniha bola oddychová ale táto bola, povedala by som, zábavnejšia. Lucy je stále miláčik a medzi ňou a Adamom určite fungovala dobrá chémia a dynamika. Lucy a Aiden sú spolu rozkošní a Adam je naozaj dobrý a zodpovedný otec.
Aj keď románik sa vyvíjal pomaly, tempo nebolo vôbec pomalé, takže to bolo rýchle čítanie. Milovníkom romantiky by som túto knihu odporučila. Iba jediná vec, mi to pokazila aby som nakoniec nedala plné hodnotenie, ale nechcem dávať spoiler tak o nej pomlčím.

Štítky knihy

herci romance

Autorovy další knížky

Ella Maise
americká
2023  81%Miluji tě, Jasone Thorne
2023  86%Manželství pro jednoho
2024  83%Nenávidím tě, Adame Connore
2024  0%Druhá šance na polibek

Kniha Nenávidím tě, Adame Connore je v

Právě čtených3x
Přečtených94x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených7x
Knihotéce109x
Chystám se číst134x
Chci si koupit40x
dalších seznamech6x