Proti pravidlům

Proti pravidlům https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518705/bmid_proti-pravidlum-hoC-518705.jpg 4 52 9

Démoni z Los Angeles série

< 4. díl

Morris se nenarodil jako zlý člověk. Zlo se v něm objevilo, až když za tragických okolností zemřela láska jeho života. Zničený žalem se rozhodl pracovat pro samotného ďábla Los Angeles – pro Liama ODirea. Vstoupil k řadám démonů a žil tak víc než deset let. Neviděl nic zlého na tom, co dělá nebo kým se stal. Jenže osud mu do cesty postavil ženu, kterou si pamatoval ještě z dob, kdy bylo všechno v pořádku. Arianna, sestra Morrisovy zemřelé dívky, je připomínkou jeho tehdejšího života. I když by se neměli stýkat, začínají spolu trávit čím dál víc času. Žena, která přišla o všechny a všechno s výjimkou svého velkého srdce. Muž, který měl všechno, jen ne to dobré, protože to v sobě udusil. Přestože působí jako dva pravé opaky, mají toho společného víc, než by se zdálo. Jak ODire zareaguje, až zjistí, že má Morris srdce? Co udělá žena, jež nevydrží žít v pekle? Čeho je schopný muž, který najednou nemá co ztratit?... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Wbrew zasadom , 2022


více info...

Přidat komentář

Rudana
27.03.2024 3 z 5

Oproti prvního dílu mne Morris přijde jako úplně jiná osoba.
Jedno přečtení stačí.
První díl se mne líbil, další si již nevybavuji

traceybeegee
27.02.2024 4 z 5

PROTI PRAVIDLŮM

Kniha plná vášně, touhy po spřízněné duši, lásce, ale také krutosti a bolesti ze ztráty blízkého člověka.

Čtvrtý díl této série se také odehrává jak jinak než v mafiánském prostředí.
Arianna zůstává po smrti svých rodičů a své sestry odkázána jen sama na sebe.
Poznává Morise, bývalého přítele své sestry jenž je pravou rukou Liama, vládce mafianskeho Podsvětí v Los Angeles. Jeho intriky je zavedou až k hranici života a smrti.

Dokáže se Moris vymanit z jeho spárů a začít konečně normální život????
Co všechno musí obětovat aby získal důvěru a lásku Arianny???
Ukáže Arianne i svou temnou stránku nebo si ji raději ponechá nadále skrytou tam někde v hloubce podvědomí???

Tak jsem tuto knihu dala jak se říká na jeden zátah, protože mne dej vtahl hned od začátku a já byla zvědavá, jak to s nimi vlastně skončí..

Kdo miluje tak trochu peprné scény, tak si určitě přijde na své.


Katy_vKnihách
25.02.2024 4 z 5

Přiznám se, že první díly téhle série už jsem měla trochu v mlze. Četla jsem je hned, co vyšli. Ale musím říct, že jsem se snadno do děje postupem času zase dostala, a všechno se mi vybavilo. Tím pádem jsem si najednou vybavila úplně celou sérii a musím říct, že tohle bylo dobré ukončení. Není to série typu, která by vás nějak uchvacovala. Spíš si u ní odpočinete. Knížky sami o sobě jsou krátké, kapitoly taktéž, takže se to čte velmi dobře. Postrádala jsem tu nějakou hlubší akci, do které by se dalo trochu začíst, ale jak říkám, je to spíš odpočinkové. Třetí díl je bezpodmínečně nejlepší, tam té akce najdete nejvíc. Ale i tak, autorce se podařilo ukončit sérii stylem, pro který se vyplatí přečíst si všechny čtyři díly. Ale doporučuji, pokud jste první díly četli už před nějakým tím rokem, dejte si napřed re-reading :)

ElikaS
20.02.2024 3 z 5

Tento díl se mi líbil z celé série nejmíň. Přestože mě Morris v předchozích dílech celkem bavil a těšila jsem se na něj, tady mi to nějak nesedělo dohromady.
Navíc mi v knížce chybělo více akce a nějaký zajímavý mafiánský náboj.
No znám lepší zakončení série. Tohle bylo takové neurazí ani nenadchne.

Verresa
16.02.2024 5 z 5

Mně se kniha dost líbila, děj byl zajímavý i když předvídatelný. Celou sérii mám moc ráda, takže doporučuji.

Jita160
17.11.2023 4 z 5

Tato série o drsných mužích patřila určitě k těm zdařilejším.
Každý díl nám ukázal co dokáže síla lásky a důvěra ženy.
Ani Morris ,který byl pravá ruka Liama nebyl výjimkou.
Byl to velmi zahořklý a poznamenaný muž ,kterému se po ztrátě jeho první lásky už nechtělo žít. Našel útěchu u mafiána a přestal cokoliv cítit a začal zabíjet.
Ariana sestra jeho zesnulé přítelkyně ho ,ale naučila milovat a hlavně se vypořádat s jeho drsnou minulostí.

Niki.N
14.11.2023 3 z 5

Poslední díl mě nenadchl ani neurazil. Spíše mi tam chyběla nějaká pořádná akce,napětí. Taková pohodička na večer.

0197
11.11.2023 4 z 5

Už jsem se bála, že poslední díl nepřeloží.

Co mě neskutečně baví je, že první dva díly jsou o hlavním bossovi, třetí je o jeho nejlepším zabijákovi a tento se zaměřuje na jeho pravou ruku. Většinou jsou to prostě jen vedlejší postavy, které nedostanou hlavní roli, ale tady ji dostanou.

Podle toho jaký Moris byl, by člověk sotva řekl, že pracoval pro Liama. K Ari se choval hezky a bylo vidět, jak mu na ni záleží a chce ji pomoc. Ariana přišla o své nejbližší a snažila se nějak přežívat. Stačilo, aby na sebe jednou narazili a pak už to šlo samo.

Třetí díl se mi líbil nejvíce. Tady to opět pokazil konec, který byl takový o ničem. Zápletka byla taky slabší, ale čert to vem, dostala jsem od toho přesně to, co jsem očekávala a četlo se to výborně. Objevovala se tady celá parta a zjistíme, jak si kdo žije.

V každém dílu byly drobnosti, na kterých kdyby autorka zapracovala, tak bych klidně hodnotila plným počtem, ale i tak jsem si to užila a můžu doporučit.

Ešína
03.11.2023 4 z 5

Poslední díl série mě ničím moc nepřekvapil. Ale splnil očekávání. Příběh o Morrisovi se mi líbil o trochu víc než o Joaquinovi. Jsem ráda, že příběh uzavírá i kapitolu o Liamovi a Jess. Takový konec jsem jim přála.

Štítky knihy

erotika

Autorovy další knížky

Kinga Litkowiec
polská, 1994
2021  67%Cizí dluh
2022  69%Nová zkouška
2022  70%Ve jménu pomsty
2023  72%Proti pravidlům
2024  %Jacob

Kniha Proti pravidlům je v

Právě čtených3x
Přečtených78x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce135x
Chystám se číst76x
Chci si koupit28x
dalších seznamech2x