Neodolatelná

Neodolatelná https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513511/bmid_neodolatelna-5wL-513511.png 4 259 54

Cloverleighská farma série

1. díl >

Jsem samoživitel tří dcer a finanční ředitel Farmy Cloverleigh. Na lásku nemám čas, protože jsem příliš zaneprázdněný chodem firmy, oddělováním červených ponožek od bílého prádla a převlékáním zatracených peřin, aniž bych dlužil dolar do sklenice nadávek. Jistě, Frannie Sawyerová je krásná a roztomilá, ale je jí dvacet sedm, je dcerou mého šéfa a mou chůvou na poloviční úvazek, což znamená, že je mimo můj dosah. Už tak je zlé, že o ní nemohu přestat fantazírovat, takže jaký bych byl blbec, kdybych podlehl pudům a políbil ji? Pravdou je, že jsem ještě větší blbec, protože to nezůstalo jen u polibku a teď se od ní nemohu odtrhnout. Díky ní cítím, že je mé staré já zpět. Připomíná mi, jaké je chtít něco jen kvůli sobě. Je vším, co jsem kdy potřeboval, ale ničím, co bych si uměl představit. Býval jsem v námořnictvu. Měl bych být dost silný jí už od začátku odolat. Ale neodolal. A teď si musím vybrat mezi životem, který bych chtěl já, a životem, který si zaslouží ona. I kdyby to znamenalo, že ji musím nechat jít.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Irresistible , 2019


více info...

Přidat komentář

Mistylady
26.03.2024 4 z 5

Frannie neměla nejlepší start do života. Jako dítě podstoupila několik operací srdce. A srdce je to, co v dospělosti ztratila, když poznala Macka, otce tří holčiček, které sám vychovává. Frannie mu pomáhá holky hlídat a taky je shodou okolností dcerou jeho šéfa. Z tohoto důvodu a taky pro větší věkový rozdíl se Mack drží od Frannie dál. Jenže copak se jí dá odolat? Jediné, co naruší jejich vztah je "maličký problém". Frannie chce svatbu, děti a Mack už ani jedno neplánuje. Jak tohle vyřeší?

Knížka mě bavila. Přečetla jsem jí za jeden den, je to nenáročné, oddechové čtení. Sice už dopředu víte, jak to celé dopadne, trochu mi tam chyběl nějaký větší zvrat, přesto určitě doporučuji všem milovnicím romantiky.

knihomolkaJani
24.03.2024 5 z 5

4,5 z 5
"Macku, včerejší noc pro mě byla vším a pro tebe ničím."
.
Musím se přiznat, že jsem od této knihy neměla příliš veliká očekávání, ale byla skvělá! Bála jsem se celkového pojetí, kde muž má již tři poměrně veliké dcery a žije s nimi sám. Nakonec to bylo ale opravdu velmi dobře uchopené téma. Trochu pohádkové, ale velmi mě to bavilo.
.
Uvítala jsem i pohledy obou hlavních postav. Mack je rozumný muž a hlavně úžasný táta. Stačila mi první kapitola a totálně si mě omotal kolem prstu. 
"Byl jsem ztělesněním patetického klišé: rozvedený táta toužící po chůvě jeho dětí. Jako kdyby holka, jako byla ona, chtěla mít něco společného s někým, jako jsem já - se třemi dětmi a zapšklou exmanželkou."
.
Frannie je oproti Mackovi mladší (dělí je asi deset let). Všichni na ní pohlížejí jako na dítě a Mack je v tomto dost rozpolcenej, na jednu stranu je to táta, na druhou muž se svými tužbami.
Touží po sobě, ale vzhledem k okolnostem je to pro ně velmi těžké. Moc se mi líbila jejich vzájemná přitažlivost, ale na druhou stranu i to, jak musí svádět vnitřní boje.
.
Kniha je velmi pohodová, bez hlubších dramat, ale i tak si jí užijete. Jedná se o velmi milou jednohubku, kde hraje důležitou roli otcovská láska, přátelství, romantická láska, ale i obětování se pro druhé..
.
Autorka má velmi hezký styl psaní, ráda si od ní další knihu přečtu.
.
"Pro ochotné srdce není nic nemožné."


Tesset
07.03.2024 4 z 5

Nebylo to špatné. Velmi rychle se to četlo, příběh byl čtivý, ale žádný extra děj nebo zápletku čekat nemůžeme. Ale to je v pořádku, u těchto typů knížek s tím počítám. Splnilo to má očekávání, takže za mě spokojenost.

Njangu
23.02.2024 4 z 5

Ale jo, bylo to fajn....
Sladké, ale četlo se to samo. Příběh se povedl a ty holčičky byly úžasný.
Asi se mně to trefilo do nálady :o)

Laf
28.01.2024 4 z 5

Neměla jsem žádná velká očekávání, ale kniha mne chytla již od začátku a bavila až do konce. Krásný příběh pro klidné večery. Mohu vřele doporučit.

Nynuska86
20.01.2024 3 z 5

Pěkný romantický příběh o svobodném otci tří děvčat (které byly mimochodem skvělé) a o něco mladší kolegyni/dceři šéfa/chůvě. Příběh se četl dobře... byla to taková milá romanťárna a hlavně díky děvčatům jsem se chvílemi dobře bavila. Neočekávejte ovšem žádné velké a šokující zvraty. A občas mi Mackův postoj alá "já jsem svobodný otec = největší chudáček na světě" lezl trochu na nervy... ale svým dcerám byl naprosto oddaný a udělal by pro ně všechno, to zase jo. Fajn knížka a jsem zvědavá na další díl.

Knižnípauza
02.01.2024 2 z 5

Knihu jsem si pořídila protože mě zaujala obálkou i anotací. Dalším pozitivem byl i počet stran. Kniha má 296 stran, což mi přišlo super, protože jsem chtěla něco rychlého a oddechového. No bohužel počet stran byl v tomto případě na škodu. :/

Bylo to uspěchané, nelogické, a nějak to celé nedávalo smysl. Romanticko-erotických knih jsem přečetla, aspoň si to myslím, už dost a asi už mám laťku někde jinde.
Otec samoživitel je krásné téma, ale aby se to vyzdvihovalo pořád a stále, jako největší oběť hrdiny?
Bylo to psané tak, že jste ho měli litovat a obdivovat za to jak to zvládá, ale... no..
A nesmírně naivní hlavni hrdinka, která se neustále podřizuje taky neměla vývoj postavy, který by knize dodal aspoň nějaký plusový bod.
Čekala jsem mnohem víc, ale asi je opravdu těžké na necelých 300 stran vtisknout kvalitní příběh, který ve vás něco zanechá.

Ála1968
09.12.2023 5 z 5

To bylo tak krásně jednoduchý a milý.Nádherný romantický příběh, který chytí za srdce a určitě i rozpláče každého,tak jako mě.Těším se na další díly

veronika4937
25.11.2023 3 z 5

V rámci žánru za mě průměr. I když mám kýčovité romantické scény ráda a šťastný konec je nutnost, tak tady to bylo už opravdu moc. U epilogu už jsem měla cukrovku. Velmi jednoduše napsané a bez jakékoliv originality. Nicméně pokud hledáte něco opravdu nenáročného, bude se vám líbit. Je to taková milá oddechovka, u které ale nejspíš velmi brzy zapomenete, o čem byla.

hadenka
19.11.2023

pěkný děj,milá oddychovka.

petusska01
12.11.2023 2 z 5

Akože no. Začnime tým, že to nebolo až také zlé okej? Bol tam sympatický otec Mack, ktorý sa staral o tri dcéry, čoz vidím veru ako veľmi náročné ale dával to. A potom Frannie (to meno treba vyškrknút zo sveta), ktorá bola prevelice šikovná,starostlivá, dokonalá. A nudná. A panebože, nemohla som si pomôcť ale také to bolo patetické a zúfalé... ako ona by mu zniesla všetko z neba, všetko odpustila len aby strávil s ňou 2 sekundy v špajzi. A on, seba obviňuje porád zo zneužívania dobroty jej srdca a potom jej tam vyšuká mozog z hlavy len aby jej povedal, že sa bojí jej rodičov a rieši že je dcéra jeho šéfa a potom rodičia zrazu ani neviem ako, neboli žiadny problém. Ten koniec, v tej jej pekárni, no ja neviem no. Nesadlo mi to úplne nejako dobre. Mám dojem, že proste ani sa nemohli poznať, že v popredí bolo skôr to ako si ho ona zidealizovala a on bol nadržaný a celý happy, že zohnal niekoho kto sa o nich postará a udrží ich pri živote. Také nudné to bolo. Ten sex bol prekvapivý, pri tých povahách ktoré cez "deň" ukazovali ale inak som asi nebola ničím ohúrená.

Dellphi
07.11.2023 2 z 5

Od knížky jsem čekala trochu víc. Příběh byl sice hezký, taková jednoduchá romantika, ale asi bych ocenila trochu více dějového zvratu. Mac, otec samoživitel to neměl jednoduché a chápala jsem, proč se zdráhá pustit do vztahu po hlavě. Ale zdá se mi, že i tak to všechno bylo nějak moc jednoduché Kniha je jinak pěkně psaná, ale zkrátka vás do děje moc nevtáhne.

lusitta05
06.11.2023 4 z 5

Presne, nič náročné, ale veľmi príjemné a sladké. Ale presne sa mi trafila do noty.

tynaaa770
01.11.2023 4 z 5

Hlavní postavy jsem si vcelku oblíbila.
Frannie byla hodná, šikovná a plná pozitivní energie. Mack to jako otec tří dcer neměl vůbec jednoduché - jednat v zájmu svém i jejich, muset upřednostňovat rozum před srdcem. Jeho myšlenkové pochody byly pochopitelné a napsané tak, že se do něj čtenář naprosto dokázal vcítit. Romantický vývoj vztahu mezi hrdiny byl milý a pozvolný. Dcery Macka byly zlatíčka a myslím, že knize přidaly na atraktivnosti
Přece jen jsem dle recenzí čekala malinko víc. Nicméně, kniha mě ničím neurazila. Příjemné, oddechové čtení.

Červená33
31.10.2023

Nevím proč, ale věk Frannie mi úplně unikl a nejdřív jsem myslela, že věkový rozdíl je větší. Nakonec to byl docela příjemný příběh.

AnnaNes
28.10.2023 4 z 5

Milé čtení na podzimní večery.

barborelka
22.10.2023 4 z 5

Taková pěkná, milá Harlequinka....čekala jsem malinko víc ale jako jednohubka v teple pod dekou při víkendu postačí.

LibraryGirl
21.10.2023 4 z 5

Žádná složitá literatura, ale když si chcete odpočinout od práce a prostě vypnout, začíst se do pohádky pro velké holky, tak tato kniha je správná volba. Doporučuji a těším se na další díl.

proni
15.10.2023 4 z 5

Krásná kniha ve stylu harlekýnek, dle mého názoru až moc přeslazená..

astra3
15.10.2023 5 z 5

Hezké romantické. Nejlepší je scéna na konci v kavárně s dětmi a Milesem.

Štítky knihy

romantika věkový rozdíl partnerů (age gap)

Autorovy další knížky

2023  77%Neodolatelná
2024  71%Nezkrotná
2024  80%Láska na úteku

Kniha Neodolatelná je v

Právě čtených3x
Přečtených328x
Čtenářské výzvě21x
Doporučených9x
Knihotéce204x
Chystám se číst177x
Chci si koupit35x
dalších seznamech6x