Nezkrotná

Nezkrotná https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524561/bmid_nezkrotna-652ec053dfaeb.jpg 4 67 13

Cloverleighská farma série

< 2. díl

Když nám bylo jedenáct, Oliver Ford Pemberton mě donutil skočit ze střechy stodoly. Říkal, že si při skoku z tří metrů nohu zlomit nemůžu. Lhal. (Můžete si tak zlomit i klíční kost, což si podle mě zasloužil.) Kéž bych mohla říct, že to byl poslední hec, který jsem si od něj nechala líbit, poslední sázka, kterou jsem s ním uzavřela, a že to bylo naposledy, co jsem mu věřila. Ale nebylo. Protože se opovážil dospět v krásného, okouzlujícího a sexy muže. A jak jsme stárli, výzvy byly nemravnější – a sázky vyšší – až mě nakonec zanechal roztříštěnou na kusy. Zapřísáhla jsem se, že už s ním nikdy nepromluvím. Ale dvacet let po tom hloupém skoku ze střechy se mi vrátil do života a nutí mě, abych kvůli němu riskovala úplně všechno: svou práci, svou sebeúctu a své srdce. Kolik šancí si láska zaslouží?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Undeniable , 2019


více info...

Přidat komentář

astra3
08.04.2024 5 z 5

Mně se to líbilo, i když si myslím, že Oliver byl rozmazlený fracek.

MAU256
27.03.2024 4 z 5

Tento díl se mi líbil stejně, jako díl předchozí. Bylo to odpočinkové čtení, akorát tady mi Oliver i Chloe moc nesedli. On byl lhář, ona mu vždy podlehla, i když si slibovala, že to příště již neudělá, protože jí tak moc zradil a zlomil srdce. Mezi nimi byla až vražedná soutěživost, a to již od dětství. A jeho poslední výzva...?

Stiskl mi ruku. "No tak, Ďolíčku. Řekni ano. Je to výzva." Také jsem si klekla a vzala jeho tvář do dlaní. "Ano," řekla jsem přes slzy štěstí.


KatieKuli
24.03.2024 4 z 5

Tenhle díl se mi líbil více než první. Celý příběh je postavený na rivalitě a soutěživosti Chloe a Olivera, kteří si od dětství nic nedarují. Jejich ega a neochota ukázat city, a tak se před druhým odhalit, je provází až do dospělosti, a přesto, že to oba navzájem přehánějí si vlastně celou dobu přejí být spolu. Bohužel Oliver v překonávání výzev a pravidel nemá soudnost... jako v reálu by ty svoje blbosti chlapec nevydýchal :-), ale v knize mi to přišlo vtipné a lehce napsané.

inom
23.03.2024 2 z 5

Tak tohle je asi první kniha, co jsem četla, kde jsem absolutně nesnášela hlavního hrdinu. Tak nesympaticky napsanou postavu jsem asi ještě neviděla. Oliver mi absolutně nesedl a tím mi zkazil celý dojem z příběhu. I když se musím přiznat, že ani ten nebyl o nic lepší. Strašně bylo vše urychleno, naivní (hlavně Chloe) a ani jednomu z dvojice jsem ten vztah nevěřila. No jsem velmi zklamaná. Kniha úplně postrádala emoce a i když jsem to přečetla za 3 dny, bylo to jen spíše z důvodu, že jsem to chtěla mít už za sebou. Toto za mě ne.

adida
14.03.2024 4 z 5

Hezký příběh

Books_by_Dee
11.03.2024 2 z 5

Ach jo, já se na pokračování série Cloverleighská farma tak těšila, první díl mě neskutečně sedla teď si říkám, jestli to nebylo jen tím tropem – single daddy a chůva – protože to já můžu.
Tady byl hlavním prvkem druhé šance. Ale teda za mě to byly spíš už tak stopadesátéšesté šance. Hlavní hrdina Oliver vysloužil první místo v kategorii nejhorší mužská postava – panečku, to byl blbec. A s tím tak trochu souvisí, že i Chloe pro mě byla prostě blbka, protože to co ona mu odpustila, bylo hodně, hodně přes čáru – vždyť to říkám stopadeástášestá šance.

Chemie žádná, vtipné to nebylo, erotika tak nějak nojako to celé jejich putování „za dobrodružstvím“ mě bavilo a mělo to pár svých světlých momentů, ale v závěru to pro mě byl prostě průměr (možná i na 2.75 by to bylo).

Třetí díl série je i na Goodreads hodnocen o dost lépe než ten druhý, takže sérii dám ještě šanci. Ale tohle bylo jedno velké zklamání. Nezkrotná pro mě byla i největším zklamání v mém únorovém čtení.
Prostě píšu tuhle recenzi pár týdnů po přečtení a vlastně už si pořádně ani nevzpomenu o čem to bylo, jen si vzpomínám, jak děsně jsem byla u čtení naštvaná.

Shanib
07.03.2024 3 z 5

Ze začátku se to vyvíjelo slibně, jenže pak to bylo všechno moc uspěchaný. Veškerý děj se odehrál během několika dnů a právě to tak nějak znevážilo uvěřitelnost celého příběhu, primárně pak citů hlavních postav, které neměli vůbec žádný prostor k logickému rozvoji. Chloe mi vlastně přišla trochu splachovací a Oliver, ačkoliv byl charismatický, tak nějak vším zvláštně promlouval.

Ála1968
05.03.2024 3 z 5

Moc jsem se na knihu těšila, první díl Neodolatelná byl skvělý,ale tento moje očekávání nesplnil,moc mě nezaujal

katasokolov
28.02.2024 3 z 5

Slabé 3/5*

Autorčina předchozí kniha byla mnohem lepší. Čtivost se tomu upřít nedá, ale zápletka byla slabá a jako vystřižená z filmu Ženich na útěku.

Moc jsem nedokázala souznít ani s jedním z protagonistů. Vlastně ani nevím, co k tomu přesně napsat. Asi snad jen to, že přečíst se to dalo, ale za chvíli už si nic z příběhu nevybavím. Průměrný román, který zapadne mezi ostatní.

Myslím, že s touhle sérii končím, na to existuje příliš mnoho zajímavějších věcí ke čtení.

terezaterka2000
27.02.2024 3 z 5

Kniha se celkově četla fajn. Jako druhý díl série asi doporučuji přečíst.
Jen mi tam chybělo něco jako v první knize Neodolatelná, kterou jsem si hnedka zamilovala!
Tady mi prostě chyběla nějaká větší chemie mezi hlavními hrdiny.
Ale na druhou stranu, příběh pěkný, určitě čtivý. Pro romantické duše je to určitě super oddechovka.

Moniska2410
25.02.2024 3 z 5

V úvodu musím napsat, že mám pocit že tento díl snad napsala jiná autorka než první. Jak já se na něj těšila, ale tady sem postrádala vše co mě v prvním uchvátilo a to od děje, přes postavy a v neposlední řadě chemií mezi hlavními hrdiny.

V knize se střídají pohledy obou hlavních hrdinů a dostáváme i pár z minulosti, protože Oliver a Chloe se znají od malička.

Chloe mi přišla jak naivní puberťačka, která si sama sebe neváží, vždyť tolik šancí co Oliver od ní dostal a stejně jí vždy zradil, já bych mu už nepodala ani ruku.

Oliver byl fakt hajzl, který si myslel, že mu všichni podlehnout, včetně jeho nejbližších.

Postrádala sem jiskření mezi hlavními hrdiny, bylo to celé takové toporné.

Aspoň že konec to trochu vylepšil a Oliver se pochlapil. Díky tomu sem dala o půl hvězdičky lepší hodnocení.
2,5/

Upřímně si hodně rozmyslím jestli půjdu do dalšího dílu.

sabinaK
13.02.2024 2 z 5

(SPOILER) Ach jo, já tuhle sérii vzdávám. Oliver byl de*il od začátku do konce a Chloe totální husička a naivka.

Lexie321
12.02.2024 3 z 5

Druhá šanca je už jeden z mojich menej obľúbených trópov. Ale čo bolo horšie, Chloe nesplnila moje očakávania a Oliver bol vyslovene nesympatický.

Autorovy další knížky

2023  77%Neodolatelná
2024  71%Nezkrotná
2024  80%Láska na úteku

Kniha Nezkrotná je v

Právě čtených2x
Přečtených99x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených2x
Knihotéce109x
Chystám se číst90x
Chci si koupit36x
dalších seznamech4x