S miliardářem v síti

S miliardářem v síti https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513509/bmid_s-miliardarem-v-siti-6cQ-513509.jpg 4 221 56

Láska za všechny prachy série

1. díl >

Georgia Cummingsová nemá při seznamování moc štěstí a dnešní éra internetu jí v tom jinak nepomáhá. Ať se snaží utíkat seberychleji, pořád nemůže uniknout tomu prapodivnému alternativnímu vesmíru, v němž si muži myslí, že zaslání dickpicu plně nahrazuje úvodní seznamování a může se jít rovnou na věc. Ještě jeden další nevyžádaný rozkrok, a asi už na celé mužské pokolení navždy zanevře… Jeden muž jí ale nedá spát. Proč ji pronásledují divoké fantazie právě o něm? Kline Brooks představuje klasický prototyp miliardářského floutka – oblečení podle poslední módy, krátké tmavé vlasy, vypracované svaly, a k tomu vládne odzbrojujícím úsměvem, kterým hravě kosí davy žen. Až na to, že on takový vlastně není. Navíc by se jí jako své zaměstnankyně ze zásady nedotknul ani třímetrovou tyčí. A ona jeho také ne. Oba totiž jednají naprosto profesionálně. Jenže, jak už to bývá, jejich hormonům profesionalita ani společenská korektnost nic neříkají.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Tapping the Billionaire , 2016


více info...

Přidat komentář

Proveju
10.04.2024 3 z 5

Tohle mě moc nebavilo, nechci dávat zbytečně nízké hodnocení jen proto, že mě osobně sex v knize úplně nebaví ( nevadí mi, ale tady ho prostě bylo moc) zápletka mi nepřišla nijak zajímavá. Na druhou stranu se kniha hezky četla.

adida
06.04.2024 2 z 5

Ze začátku se zdálo, že to bude pěkná oddechovka. Půl knížky je jen sex, sex a sex. Odhalení, uražená scéna, trapný gesto a pak sladký konec. Není divu, že konec knížky jsem přelítla.


independentka
31.03.2024 3 z 5

Když Georgia popisovala probíhající sportovní zápas, upřímně jsem se zasmála, jako už dlouho ne jinak 3,5

terezaterka2000
19.03.2024 3 z 5

Pointa knížky byla asi OK.
Jen mi to ke konci přišlo už zdlouhavé...mohli to hlavní hrdinové vyřešit rychleji.
Oba byli ale sympatičtí.
Jen jsem nějak nepobrala ten začátek, že se dali tak rychle dohromady, když se před tím vlastně ani nebavili. První půlka knihy mě tedy nějak neoslovila.
Když se na to ale podívám jako na celek, tak je to asi OK oddechovka.
Žádnou větší zápletku a drama tu nehledejte.

LucaM.
18.03.2024 3 z 5

Čtivý, ale pro mě až moc zdlouhavý příběh, kde je jedinou zápletkou zatajená pravda, kterou mohli hlavní aktéři vyřešit za pět minut dvěma větami.
Ale abych nebyla moc kritická. Ona byla správně střelená a on někdy k sežrání.
Něco jsem jim někdy ani nevěřila a toho sexu, broskviček, mušliček a kolíků bylo občas až moc.
Na dovolenou na přeplněné pláži, kdy se na čtení nezvládnete pořádně soustředit asi dobrý, ale já si další díly série nechám nejspíš ujít.

Leniii
01.03.2024 3 z 5

Nápad dobrý, ale přišlo mi to zdlouhavé a pak na konci únavné

miruska1
24.02.2024 3 z 5

Nápad dobrý, čtivé a zábavné, ale..... zprvej polovice knihy som bola nadšená a bavila sa, potom to však bolo, už len zbytečně dlhe a únavné. Humor působil umelo až hlupo. V podstatě to Bolo utrpení dočíst.

bezzink
20.02.2024 2 z 5

(SPOILER) No bylo to dost nucenicko pani Fuchtlinku a pana Velkeho Kolika docist a nevykroutit si u toho uplne oci! Poslednich 80 stran jsem dala totalnim rychloctenim a preskakovanim, to uz fakt neslo. Ten preklad byl absolutni katastrofa. Pribeh zrovna tak. Zapletka byla jasna od zacatku, ale rikala jsem si, treba to autorky udelaji zajimave. Prece jen se inspirovaly Laskou pres internet, ne? Jenze bohuzel to udelaly strasne, strasne hloupe. Jakoze Giorgia je chytra osoba, ale nenapadne ji naprosto legitimni moznost, ze Kline odhalil jeji totoznost, stejne jako ona jeho? Do dobre, to bych jeste prekousla. Ale proc mu dala vypoved, nulovou moznost na vysvetleni a pak bulela, kdyz se ji neozval? Jako what the fuck? Na jeho miste bych na ni byla akorat tak nastvana, ze nechce zadny vysvetleni a ocividne teda neveri v lasku, kterou ji on daval. Ac jsem pak byla rada, ze se ji tyden neozval (v mych ocich si to zaslouzila), stejne to ale bylo nelogicky. A pak to nesmyslny, otravny drama. Prepis firmy - PROC?!? Nakonec stacilo rict tu jednu vysvetlujici vetu a bylo vymalovano. Proc ji to nemohl rict uz pred tim tydnem? Fakt velky spatny.
No dalsi dil uvidim, ale Thatch by mohl byt fajn.

Jenny46
19.02.2024 3 z 5

Ajaj, tak to se moc nepovedlo...
Neurazí ani nenadchne!!!

Hypatia1010
18.02.2024 4 z 5

(SPOILER) Fajn oddechové čtení. Žádný hlubokomyslný příběh, prostě klasická romantika s nádechem erotiky. Určitě to není čtení pro prudérní osoby. A jistě, nějaká ta vulgárnější slova se v textu objevují, ale který normální člověk mluví úplně slušně, že? Ačkoliv dvě připomínky bych měla - že si Kline teprve po několika letech společné práce všiml, že je Georgie milá a přitažlivá žena. A druhá, když Georgia začala tak vyšilovat kvůli svým domněnkám, že ji chce podvést s její nejlepší kamarádkou, jen na základě žádosti o schůzku a pak jejich vztah ukončila, aniž by chtěla slyšet nějaké vysvětlení. Ale jinak jsem si oba hrdiny oblíbila od samého začátku. A jejich přátelé byli také moc fajn, takže se těším na jejich příběh.

BelinkaFoxik
11.01.2024 odpad!

Nic moc teda. Pokud si nechce čtenář vypálit mozek na sprostá slova a pak udiveně čist "zápletku", kdy se z komára dělá velbloud.

werunka488
08.01.2024 4 z 5

Kniha je dobře napsaná, začátek úplně super krásně mě vtáhnul a nepustil. Taková letní oddechová četba s romantikou, vtipem a sexem.

tami1
08.01.2024 2 z 5

Nečekala jsem žádné veledílo, ale odpočinkovou pohodovou četbu. Jenže jsem narazila!
Když pominu dětinské chování obou hlavních protagonistů, tak hlavním problémem je jakákoli jejich konverzace. Každý náznak romantiky, touhy nebo jiskření mezi nimi totálně zabila ta spousta "broskviček, fuchtliček, frnd a frndiček".
Asi v žádné knize, kterou jsem kdy četla se tahle slova nevyskytují v takovém množství a hlavně i v naprosto divných situacích. Náznaky humoru to moc nevytrhly.

Anna195
19.12.2023 4 z 5

4,5/5

Asi pôjdem proti prúdu, ale u mňa táto kniha splnila moje očakávania. Ak hľadáte nejakú oddychovku smelo do toho a zároveň tu je množstvo humoru, ktorý mne sadol.

Na začiatku som myslela, že sa bude jednať o kancelárske prostredie, keďže Kline je šéfom Georgii, ale nestalo sa tak a mne to nejako v tom prípade nevadilo, keďže mi to vynahradil dej knihy, ale najmä naše postavy.

Čakala som, že Kline bude typický arogantný playboy, ale dosť som sa v ňom zmýlila. Už po pár stránkach som zistila, že je pravý opak. Veľmi milujúci a priateľský muž s množstvom humoru v sebe. On bol presne ten typ chlapa, ktorý si lásku zaslúžil. Georgia bola živel, tak trochu neriadený živel, ale to sa mi páčilo. Zároveň spolu vytvorili skvelé duo. Mne sa ich vzrastajúca chémia medzi nimi veľmi páčila a aj ich vzťah, no aj to, ako sa to vyvíjalo medzi nimi.

Aj keď zápletka je jasná hneď od prvých náznakov, tak napriek tomu som chcela vedieť, aké riešenie nastane medzi našimi postavami. Síce celá zápletka sa dala vyriešiť veľmi jednoducho, takto nás autorka až príliš dlho naťahovala. Skôr by som uvítala jednoduchšie riešenie zápletky, keďže to by sa k celkovému deju omnoho viac priblížilo. Ale epilóg bol skvelý, ten ma úplne navnadil na ďalšiu časť.

Lofda
14.12.2023 3 z 5

Těžko v tomto žánru ještě přijít s něčím úplně novým, originálním.. Vlastně klasika, on šíleně bohatý šéf, ona krásná podřízená a.. Knížku jsem četla na dovolené, ideální odpočinkové čtení, pár vtipných pasáží se našlo, závěrečné drama možná zbytečné, ale jak říkám, těžko ještě vymyslet něco nového jiného.. Hodnotím půl na půl a pokud vyjdou i další díly série, ráda si přečtu i příběhy ostatních.

kacenka6144
05.12.2023 3 z 5

Příběh by se dal zařadit do kategorie "To nevymyslíš". Ale nějakou zápletku tam musely autorky vymyslet. Na to, že bylo Georgii 26 let, občas měla reakce puberťačky. Ale teším se na další díl, kde dojde ke středu mezi Cassie a Tatcherem. Doufám, že to bude jiná jízda.

vlkcz
02.12.2023 2 z 5

To, že ženy umějí být stejně oplzlé jako chlapi jsem pochopil při náhodném sledování části jednoho dílu Sexu ve městě a převažujícímu nadšení žen z tohoto seriálu. Takže mě vlastně tahle kniha ničím nepřekvapila a jen potvrdila, že s tímhle stylem se prostě míjím.
První třetina je i v rámci žánru průměrná, ale aspoň to někam spěje. Druhá třetina ale byla se svými pornografickými popisy k neučtení, takže jsem sahal často k rychločtení. Sex se asi jinak než klišoidně napsat nedá, ale ty dialogy při něm, jak už psala Knihomolka_176, to opravdu nešlo.
Závěr naštěstí na četnosti souloží ubral, ale ani tak to na víc než 2* nestačí. A ty jsou hlavně za to, že na mnoha místech se člověk zasměje, i když i tady mám pocit, že autorky by počítaly s větší frekvencí.

adela2230
23.11.2023 4 z 5

Začátek knihy byl super, pak přes neustálou hromadu sexu se kniha presunula do fáze, kdy přijde "problém", který mohli vyřešit hned a nemuselo se čekat x stránek.

tynaaa770
01.11.2023 5 z 5

Tak tohle byla jízda!
Kniha mě bavila od začátku až do konce. Celá byla velmi vtipně napsaná, hlavní i vedlejší hrdiny nešlo nemilovat.
Neskutečně skvělý styl psaní!
U čtení se lámete smíchy, prožijete emoce i červenání.
Cca od poloviny knihy se objevovalo možná až přespříliš sexuálních scén, ale vždy bylo vykompenzováno něčím dalším.
Přesto... Po dlouhé době jsem dostala do rukou autora, před kterým vážně smekám

Ewe291
01.11.2023 2 z 5

To bolo co?! To ako vazne???? Priznavam horko - tazko som knihu docitala! Jedine co ma zaujalo bol prolog a potom to slo dolu vodou, neviem mozno to bolo stylom pisania, mozno prekladom a mozno preto, ze to nebolo vobec originalne a ani nicim (pre mna osobne) zaujimave ci chytlave! Stale som davala knihe sancu a docitala ju ale (obrazne povedane) mi krvacali oci aj moja citatelska dusa a srdce. Ani jeden z hrdinou sa mi nepacil ani mi nijak nesadol ci ma niecim zaujal prosto nic a preto neviem ci si kupim dalsiu knihu autorky za mna sklamanie

Autorovy další knížky

Max Monroe
americká
2023  73%S miliardářem v síti
2024  78%Jak trumfnout miliardáře

Kniha S miliardářem v síti je v

Právě čtených7x
Přečtených280x
Čtenářské výzvě15x
Doporučených10x
Knihotéce189x
Chystám se číst151x
Chci si koupit25x
dalších seznamech5x