Jak trumfnout miliardáře

Jak trumfnout miliardáře https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524535/bmid_jak-trumfnout-miliardare-652e88396cf14.jpg 4 54 11

Láska za všechny prachy série

< 2. díl

Bez filtru. S jazykem jako břitva. Sebevědomá. Nádherná. Taková je Cassie Phillipsová, žena, již nelze zkrotit. Její kariéra ji zavádí do všech koutů světa, kde přes hledáček fotoaparátu zachycuje sexy křivky mužských modelů. S žádným ale nevydrží déle než pár nocí. Adrenalinový nadšenec. Vtipálek. Miliardář. Přímo hříšně přitažlivý. To je Thatcher Kelly, bezmála dvoumetrový dlouhán s hravým úsměvem a vypracovanými svaly. Úspěšný podnikatel a zároveň muž, jehož žádná žena neodmítne. Však je také střídá jako na běžícím pásu. Bez cenzury. Šokující. Příliš sexy, aby to šlo vystihnout slovy. Takový je tento román o dvou nespoutaných Newyorčanech, kteří se nebojí žít život naplno.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Banking the Billionaire


více info...

Přidat komentář

havrmoni
15.04.2024 3 z 5

Tak jsem se tím prokousala. Thatch mi tak moc nevadil, docela jsem si ho oblíbila, ale Cassie. Tu jsem s jejím slovníkem a více trapnými než vtipnými řečmi a blbinami, nemohla skousnout. Ona nebyla špatná a oproti své kámošce nebyla žádná semetrika, jen její chování občas připomínalo přisprostlou puberťačku. Oni vůbec všichni ( i rodiče) byli tak nějak jakože vtipní a samá srandička. Bohužel mi to přišlo všechno jako na sílu a vyznívalo to křečovitě

Rudana
02.04.2024 2 z 5

Knihu jsem nedočetla. Vyjadřování Cassie mne nesedlo a ani celkový styl psaní. Myslím že víc od této spisovatelky číst nebudu.


caldap
30.03.2024 5 z 5

Tak tento díl mě bavil, dlouho jsem se u knihy tak nepobavila. Určitě se k ni někdy vrátím.

KatieKuli
14.03.2024 2 z 5

Kde začít... Cassie je jedna z nejnepříjemnějších postav, se kterou jsem měla tu čest. Autorky sice vyzdvihují jak je divoká a úžasná, ale podle jejího počínání v této knize bych řekla, že je jen sprostá, hádavá a (jak sama prohlásila) pitomá. Thatcher je neuvěřitelný kliďas, miliardář se zářivou a pozitivní osobností, až je to prostě MOC, totálně neuvěřitelné i v rámci žánru.
Navíc (a to mě hodně zaskočilo) tato kniha nemá vůbec žádný děj a pokus o zápletku je spíše trapný (a to je v téhle knize, kde trapnost je považována za vtip, co říct).
Neuvěřitelně jsem se nudila, strašně, strašně moc, od strany 200 k nevydržení. Cassie a Tatch spolu bydlí, spí, nakupují, chodí do baru, na výlet k rodičům, na výlet do Vegas, na výlet k druhým rodičům... Co to je? To má být příběh? Navíc je to místy nesmyslně vulgární a to říkám jako člověk, který na straně 348 využil téměř kompletní zásobu těchto slov na hlavní "hrdinku". Ale tam to mělo smysl a opodstatnění a dokonce jsem to u čtení vyslovila nahlas.
Už první díl byl nudný, na druhý mě nalákaly pozitivní recenze, nic dalšího už od Max Monroe číst nebudu.

Njangu
12.03.2024 5 z 5

Tak tohle mě hodně moc bavilo.
Jako jo, bylo to klišé a předvídatelné, ale vtipné, čtivé.
Hlavní postavy Tatchera i Cassie jsem si zamilovala hned od začátku a do konce mě nezklamaly.
Těším se extrémně na další díl.

lusitta05
05.03.2024 3 z 5

No na to, že to bolo celkom zábavné, som to nemohla dočítať, všetkého bolo akosi priveľa. Ale chcela som vedieť ako to skončí, a tie hlášky boli najlepšie. Ku koncu som sa fakt bavila.

Jita160
03.03.2024 4 z 5

V tomto příběhu se potkali dva svobodomyslní nadrženci s peprným slovníkem.
Všechno to začalo jako hra žertů a nekonečná bitva kdo z koho ,takový válečný poměr. Oboum neskutečně vyhovoval ani jeden neměl v úmyslu prohrát.
Thatch si myslel ,že má koule ,ale Cassie měla větší byla to šílená verze ženy.
Přesto se oba velmi dobře doplňovali. Jejich vztah byl ďábelský ,humorný, harmonický a plný sexuálního tělocviku.
Ale nakonec stejně vyhrála láska.
,, Víte ,láska je zatracená mrcha a jakmile vás jednou dostane do spárů můžete to rovnou vzdát".

miruska1
29.02.2024 3 z 5

Je to napsané čtivě a zábavně , ale mně to nebavilo, není to podle mého gusta. Asi by som zvládla audioknihu, ale číst to........po první třetině jsem to vzdala a přečetla jen epilog.

MAU256
27.02.2024 4 z 5

"Budeme potřebovat nová pravidla," pronesla s úsměvem. Zasmál jsem se a zavrtěl hlavou. "Mně stačí jedno."

Knihu nešlo odložit, neskutečně jsem se bavila jejich výzvami. No, taky jsem se párkrát přistihla, že mi chování Cassie vadí. Ale jinak musím souhlasit s komentáři, že to byla perfektně čtivá romanťárna a že bych Thatchera měla ráda doma. Doufám, že nás autorka nenechá dlouho čekat a dočkáme se také příběh Wesse a Winnie.

Lucie.285
23.02.2024 5 z 5

Perfektní romantická komedie. Máme zde Cassie a Thatche. Oba věční vtipálkové, co se snaží vystřelit si z toho druhého a ani jeden nemá ve zvyku se vzdávat. Hned ze začátku jsme hozeni do jejich příběhu a já to vítala všemi deseti. Když si z něj Cassie dělala srandu a nastěhovala se k němu a on si o ní myslel, že je totálně šílená, než jí prokoukl, měla jsem slzy v očích. To samé, když zjistil, že mu koupila zvíře (nechci prozradit více, každopádně Thatch si nenechal nic líbit). Máme zde i předchozí pár a epilog byl krásný. O žhavé sexy scény nebyla nouze, protože ta chemie mezi nimi byla skvělá. Těším se na posledního nezadaného miliardáře Wese.

monika0181
04.02.2024 5 z 5

Ještě se mi nestalo, že knihu odkládám, protože ji nechci dočíst. Tak moc si ji užívám.
Mám obavy, že Thatchera bych chtěla doma.
I první díl jsem doslova "zhltla". Ale tohle mělo pro mě jiný náboj. Neskutečně mě to hladilo po srdci.
To jejich špičkování, ty vtípky a za tím ta přitažlivost, náklonost a pak láska. Chemie a energie mezi Cassie a Thatcherem byla úžasná.
Pro mě to bylo jak mít knihu napojenou na infuzi.
Ježiš, takto mi dlouho kniha nesedla.
Romantická milá kniha. Pokud měla nějaké chyby, já je prostě nevnímala. Thatcher mi nasadil růžové brýle a já se probrala až na konci, když jsem zjistila, že je konec knihy a já toho úžasného chlapa doma nemám.

Autorovy další knížky

Max Monroe
americká
2023  73%S miliardářem v síti
2024  78%Jak trumfnout miliardáře

Kniha Jak trumfnout miliardáře je v

Právě čtených9x
Přečtených72x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce114x
Chystám se číst141x
Chci si koupit32x
dalších seznamech5x