Pan Náladový

Pan Náladový https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/526285/bmid_pan-naladovy-6552ab23e8d97.jpg 4 180 23

V ten den, kdy jsem zastavila před rozlehlým domem Daxe Moodyho, jsem vůbec netušila, co přijde. Jako masérka na objednání jsem byla zvyklá docházet k cizím lidem, ale nikdy se mi nestalo, že by mým klientem byl pohledný, tajemný, svobodný muž a navíc mladší, než bych očekávala. Tou masáží měl náš příběh skončit, ovšem neskončil. A mně zůstala jen touha po zakázaném muži.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Moody , 2022


více info...

Přidat komentář

be_pa
24.04.2024 3 z 5

Sladký příběh s neotřelou zápletkou. Byla by to milá romantika, jen kdyby byla poutavěji psaná. Od P.Ward jsem už přečetla více knih, ale nikdy jsem nemusela vynechávat desítky stran, abych rychle pokročila v ději. Že by to bylo překladem?

petusska01
01.04.2024 2 z 5

Dočítala som. V niektorých pasážach už som nebola ďaleko od toho to odložiť. V konečnom dôsledku je to milý príbeh. Aj originálny, teda takúto "rodinnú históriu" a dôvod odmietania vzťahu som veru ešte nezažila. Celkom je mi aj ľúto, že ani Dax a ani Wren sa nestali mojimi obľúbencami. Dax mi prišiel trošku nezáživny a vlastne to, že nevedel dodržať svoje slovo ani cez pocit viny mi trosku vadilo. Podľahol, namotal Wren ale nedotiahol nič do konca. A potom zas zranil ďalšiu. Naozaj musím povedať, že Wrenin otec bol hrdina tohto príbehu. Epilóg sa mi nepáčil. Beztak mam ale autorku rada a určite si prečítam ďalšie knihy. Jej príbehy patria určite do batohu do vlaku ci na dovolenku, sú pútavé, čítavé a jednoduchšie. Pozdvihnú náladu. Táto mne však osobne nesadla.


Proveju
30.03.2024 4 z 5

Hezký zamilovaný příběh, taková milá oddechovka.

Kudík
27.03.2024 4 z 5

Na jedné straně jelen Dax Moody a na druhé ptáček Wren McCallisterová, kteří oba dva byli neuvěřitelně pohlední, ona navíc talentovaná, on bohatý, ale v jistém ohledu oba naprosto nepoužitelní. V podstatě je začátek o tom, že si Dax objedná privátní masérku (pouze masérku), a to s jistým skrytým úmyslem, ale na masáž při jejich první schůzce ani nedojde. Osobně se mi z postav více líbily ty vedlejší, a to Rafe, hospodyně Shannon a otec Chuck, kteří to mají v hlavě více srovnané. Nevím, ale nešlo zde o nic zakázaného, navíc při takové chemii bylo odpírání a oddalování zbytečné. Nemít kniha jen pár stánek a nebýt od mé oblíbené autorky, tak hodnotím hůře. 3,5*

astra3
17.03.2024 5 z 5

Miloučký, slaďoučký. No nemaj to ti lidičky těžký: bohatí, krásní, talentovaní a zamilovaný.

werunka488
20.02.2024 4 z 5

Krásný, romantický příběh který se četl sám. Četla jsem mnoha knih od spisovatelky a nezklamala.

MAU256
09.02.2024 4 z 5

"Ženu, kterou miluju, jsem právě nechal nastoupit do letadla a odletět. Cítím se naprosto prázdný. Přestože vím, že jsme s Wren udělali správné rozhodnutí, její odjezd do Francie mi nic neulehčí. Kdyby o nás Rafe něco zjistil, zničilo by ho to. Takže jsem se rozhodl, že radši ublížím sobě. Tohle je nepochybně ta největší bolest, jakou jsem kdy zažil."

Krásné romantické počteníčko. On je raněný a myslí si, že už nemá právo být šťastný, milovaný a milovat. Jenže pak pozná ji. A vše se najednou zkomplikuje. Knížkami této autorky nemůžete sáhnout vedle, určitě doporučuji.

LenkaStr
03.02.2024 4 z 5

Moje první setkání s autorkou, takže nemůžu hodnotit ve srovnání s jinými tituly. A přiznávám, vybírala jsem namátkou podle obálky, protože za a) ty macho shirtless mě obecně na první pohled odrazují, za b) Moody je sympaťák s pohledem raněného koloucha. Vlastně ani nevím, co jsem čekala, podle anotace spíš něco laciného, ale odradit jsem se nenechala. Naštěstí, protože překvapivě jsem dostala tak trochu jinou love story s přesahem, která byla až na pár vtipných slovních přestřelek a gagů vlastně docela moody. To jsem čekat mohla, co? Rozhodně bych to nenazvala oddechovkou jako někteří, sama jsem při čtení byla taky dost moody. A i když mám ráda happyendy, v tomhle případě by mě možná víc uspokojil závěr, který by zůstal v duchu celého příběhu. S autorkou rozhodně hodlám pokračovat, přinejmenším dokud někdo nepřeloží nějakou další Miu Sheridan nebo ideálně další Runy do Christiny Courtenay.

6857
11.01.2024 1 z 5

Pro mě zklamání. Hlavní hrdinka je samozvaná psycholožka, která kecá do života člověku, kterého vidí poprvé/podruhé v životě. On je super sexy v práci úspěšný nevim jak vysoký beztak vlasatý chlap, vdovec a tak trochu uplakánek s naznačeným Oidipovským komplexem nekonečné omílání: “miluju ho/ji, ale není správné s ním/s ní být je po desátém opakování už trochu otravné a v podstatě je to to jediné, o čem knížka je. být to delší, tak to nedočtu.

Verresa
01.01.2024 4 z 5

Klidná a pohodová oddechovka, autorku mám dobře načtenou, takže vím, že nesahnu vedle. Moc hezký příběh, který krásně plynul.

Tesset
27.12.2023 3 z 5

Taková nemastná neslaná. Čtení mě nijak zvlášť nebavilo, i když mám autorku ráda. Některé činy nebo dialogy mi k postavám moc neseděly a a celkově tomu prostě něco chybělo.

Janulkaxxx
14.12.2023 3 z 5

Jednoducha kniha kterou jsem precetla tak nejak nezucastnene jelikoz se mi nedarilo poradne zacist. Autorka asi neni uplne muj salek kavy, jelikoz takove mi prijdou i jine jeji knihy . Neni to spatne, je to hezky pribeh, ale me to nesedi.

Books_by_Dee
13.12.2023 5 z 5

Pan Náladový je vlastně první knížkou od autorky, kterou čtu a nepsala ji s Vi Keelandovou a musím říct, že jsem byla příjemně překvapená a z originálního příběhu se vyklubalo skvělé čtení.

V knížce jde o Daxe Moodyho, který se objedná masérské služby (ve vší počestnosti ), ale masáž se povede provést až na třetí pokus. Mezi nimi se totiž při jejich setkání vytvoří takové pouto, že čas spíš tráví povídáním si a poznáváním jeden druhého. Oba se snaží udržet vztah na profesionální úrovni, ale když nám prozradí Dax své tajemství, všechno začne dávat větší smysl. Za tajemstvím totiž stojí důvod, proč spolu být nemohou.

Tohle byla opravdu skvělá jednohubka. Nečekala jsem až takový slow burn, ale já si ho vlastně neskutečně užívala. Chemie však mezi Wren a Daxem byla od prvního setkání a to mě neskutečně bavilo.

Líbilo se mi, že knížka měla větší přesah. Nejedná se prostě jen o klasický příběh kluk potká holčinu. Bylo to o rodině, o druhých šancích a o vývoji osobnosti jako takové.

Já 100% doporučuji.

Miška935
10.12.2023 5 z 5

S knihou jsem naprosto spokojena, moc se mi líbila

Nermal
08.12.2023 4 z 5

Téma masérky, která přichází ke klientovi domů, mi připadalo trochu laciné, ale jen než jsem začal číst. Osvědčená autorka opět nezklamala a i příběh se mi zdál neotřelý a povedený. Byl psaný trochu zádumčivou formou, asi proto, že byl moody. Pěkné čtení nejen na pošmourný víkend.

Ketfl
05.12.2023 4 z 5

Když Wren poprvé přijede k domu Daxe Moodyho, aby mu poskytla objednanou masáž, vůbec netuší, že právě onen tajemný a pohledný muž bude tím, kdo úplně vyhodí její život ze zajetých kolejí. Na poprvé se masáž nepodaří dokončit, stejně tak na podruhé. Zadaří se až na třetí pokus. Mezi jednotlivými návštěvami ale vznikne mezi dvojicí zvláštní spojení. Chemie, kterou nelze ignorovat. Jenže Dax má postranní motiv, proč si Wren stále zve do svého domu i života. A je zatraceně těžké udržet vztah na profesionální úrovni, když jste přitahováni k člověku, kterého nesmíte milovat.

Autorka si připravila pro své čtenáře příběh zabývající se hned několika zajímavými tématy. Celý příběh je jednoduše a příjemně napsaný, nikde se nezadrhává a protkává ho jemný nádech melancholie. Je těžké vyrovnat se se smrtí blízkých osob, je těžké milovat někoho, koho milovat nesmíte. A když člověk potká spřízněnou duši, žádná překážka ani čas není natolik silný, aby takovému citu zabránil. Nebo snad ano?

Musím říct, že téma zakázané lásky mám poměrně ráda. Vývoj vztahu mezi Wren a Daxem byl spíše slow burn, ale mně osobně se moc líbil a přála jsem jim happyend. Kniha celkově nabídla hned několik témat, které mě oslovily, přesto si myslím, že autorka plně nevyužila jejich potenciál. Příběh mi přišel místy plytký. Za mě je to tedy milá odpočinková kniha, u které vám možná i jedna dvě slzičky ukápnou, ale u mě se nebude řadit k příběhům, ke kterým bych se pravidelně vracela. Přesto je to fajn počtení na jeden, dva večery.
Hodnotím 3,5 z 5

Jita160
30.11.2023 4 z 5

Taková milá romanťárna o vdovci který upřednostňuje výchovu nevlastního syna před vlastním štěstím.
Je to o nesobecké lásce ,která je velmi bolavá i když stojí za to. Sebetryzeň je někdy omluva za vaše chyby.
No teda není to žádné wow, ale za přečtení a váš úsměv stojí.

monika0181
30.11.2023 4 z 5

Bezesporu kniha, co stojí za přečtení. Zaznívá tu oddechovka. Asi ano, ale zanechala ve mně úplně jiné emoce. Není to příběh, který by mě uchvátil a řekla bych wau ... to není. Rozhodně není plochý, je čtivý. Ale nevím proč se mi tentokrát Dax nedostal pod kůži a to bývám ke knižním hrdinům hodně vstřícná. Nechápala jsem, proč se trestá odmítáním lásky k Wren. Mohla bych s ním logicky souhlasit, ale necítím tam morální problém mít vztah s Wren, spíš sebetrýznění, trest za to že Morgan dost nemiloval. Kniha ve mně nechala rozporuplné pocity, líbila se mi, ale do topu patřit tentokrát nebude.

havrmoni
26.11.2023 5 z 5

Tak to se mi taky líbilo. Není to jen o romantické lásce, ale o tom, že láska má mnoho podob.

evineckY
21.11.2023 4 z 5

Je to taková fajn oddechovka.

Naší rodiče nás formují. Jejich negativní vlastnosti nás motivující k lepšímu. Můžeme se od nich naučit leccos dobrého, ale taky se poučit z jejich chyb.