Až o mě zabojuješ

Až o mě zabojuješ https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518766/bmid_az-o-me-zabojujes-io0-518766.jpg 3 36 6

Ať se stane cokoli série

< 3. díl

Sophie byla celý rok nešťastně zamilovaná do svého nejlepšího kamaráda a spolubydlícího Coleho. Jenže zrovna když se přes city k němu konečně přenese, vyzná se ze svých citů on jí. Sophie je v šoku a neodvažuje se dát v sázku nejen jejich přátelství, ale znovu i své srdce, které se sotva stihlo vyléčit. A tak Coleovi navrhne plán o dvanácti krocích, který sama vypracovala a otestovala a který mu pomůže se zase „odmilovat“. Nepočítala ale s tím, že čas strávený společně při plnění jednotlivých kroků jiskření mezi nimi znovu rozdmýchá, místo aby ho uhasil. Rozhodnou se pro lásku, nebo zůstanou u přátelství? O tom vyprávějí střídavě Sophie a Cole každý ze své perspektivy v očekávaném pokračování oblíbené série Ať se stane cokoli.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Fighting Hard for Me , 2021


více info...

Přidat komentář

Janulkaxxx
11.04.2024 2 z 5

Tahle kniha ze serie mě bavila ještě mín než první díl.

Šárka88
06.04.2024 4 z 5

Konečně mám za sebou i třetí díl této série. Mám hodně zavřené oči a dávám čtyři hvězdy . Opravdu tento díl je nemastný a neslaný, neustálé točení v kruhu a sebepoznání. Konec se dal očekávat do slova a písmene, jak si sami představíme. Myslím, že to tímto dílem nekončí a čeká nás Linc a Liz.


Terka18
17.02.2024 5 z 5

Tak třetí díl pro mě byl úžasný. Příběh mě bavil hned od začátku. Žádné zbytečně vysvětlování šlo se na to hned od začátku velmi dobře a příběh se mi četl svižně a musela jsem se i usmívat při nějakých momentech.

michaelakoc
01.02.2024 2 z 5

3. díl série Ať se stane cokoli a bohužel nejslabší a to tak že výrazně a mně je to moc líto, protože autorku miluji už od dob Strmého pádu.

1. díl Až se zase usmíříme (Callie a Keith)
3,5/5
2. díl Až ti budu nablízku (Teagan a Parker)
4/5
3. díl Až o mě zabojuješ (Sophie a Cole)
2,5/5

Druhý díl byl skvělý a o to více mě mrzí promarněný potenciál třetího dílu. Sophie a Cole měli co říct, jen jim to nebylo umožněno.

Cole, jeho studium, vývojářská soutěž, jeho rodina, ale nedostali jsme vůbec nic. Sophie a její minulost, nedostali jsme vůbec nic. Taková škoda. Autorka sama v Poděkování píše, že tento díl neplánovala a měla u toho zůstat, protože Sophie a Cole doopravdy nedostali to, co si zasloužili.

Podstatou příběhu mají být dva nejlepší kamarádi, kteří se do sebe zamilují, ale protože nechtějí ohrozit jejich přátelství, tak se zkoušejí odmilovat. 12 kroků, jak se odmilovat. I toto mělo potenciál alespoň na pěknou romantickou linku, ale ani to se nekonalo. Neoriginální nápady a žádná chemie.

Kniha o 320 stránkách ve mně vyvolala emoce pouze na jedné stránce a to když šlo ale o Parkera, hlavní postavu druhého dílu.

Verresa
24.01.2024 3 z 5

Tak mám za sebou další díl a bohužel to bylo takové nemastné, neslané. Ze začátku se děj docela vlekl a měla jsem problém se začíst. První polovina kniha se točila jenom proč spolu nemůžou být a hotovo. No naštěstí v druhé půlce se to četlo hezky. Předchozí dvě knihy byly zajímavější.

monika0181
03.01.2024 3 z 5

Za mě bohužel nejslabší díl série.
I když jsem se na něj těšila. Kniha mě neohromila. Bohužel 3/4 knihy se plácáme v odmítání. Je to tak zdlouhavé, že to prostě nebaví.
Za mě nejvíc přínosná je poslední čtvrtina knihy, kdy Cole i Sophie zjistili, že pokud něco chtějí, musí pro to něco udělat. Ať už zvednout prdel a udělat něco navíc a nebo se přestat bát a jít si za svým snem.
Něco nám život usnadní a spadne nám do klína, ale obvykle proto, co nejvíc chceme, musíme udělat něco navíc.
To bylo asi hlavní poselství knihy.
Na zadek jsem si z knihy opravdu nesedla. Za mě průměr.

Štítky knihy

romantika

Autorovy další knížky

Bianca Iosivoni
německá, 1986
2020  76%Strmý pád
2021  71%Ve skrytu stínů
2021  75%Prudký vzlet
2022  80%Až se zase usmíříme
2022  84%Krvavá magie

Kniha Až o mě zabojuješ je v

Právě čtených1x
Přečtených48x
Čtenářské výzvě6x
Knihotéce118x
Chystám se číst90x
Chci si koupit39x
dalších seznamech7x