tony64 tony64 komentáře u knih

☰ menu

Vteřinu poté Vteřinu poté William R. Forstchen

Jedna z nejlepších knih .Vlastně příručka,protože pozor,brzy ten čas nastane.

11.08.2019


Poutník z Mohameda Poutník z Mohameda Leoš Kyša

Splnil má očekávání.Zajímavé téma,akční.

11.10.2018 4 z 5


Císařský oheň Císařský oheň Robert Lyndon

Dobré pokračování.

12.08.2018


Predátor - Vpád Predátor - Vpád Tim Lebbon

Až potkám Predátora,už se nebudu tolik bát.Tajemno je pryč a až si přečtete i další díly,budete si chtít dát plyšáka na noční stolek vedle figurek z Hvězdných válek,protože celá trilogie je dost připomíná.

01.03.2018


Poločas rozpadu Poločas rozpadu František Kotleta (p)

Všem se kniha líbí.Já nejsem vyjímka.Tenhle žánr ve spojení s Kotletou nemůže zklamat.

01.03.2018


Rychlopalba Rychlopalba Štěpán Kopřiva

Vtipná,svěží detektivka. Policista,buldok,který jde za pravdou.Policista,brodící se špínou naší společnosti .Hlášky při nichž si i cíknete do gatí. Poslechnul jsem si i audioknihu-panečku,příběh získal nový rozměr v přednesu Ludvíka Krále.Doporučuji.

25.07.2017 5 z 5


Dračí oči Dračí oči Stephen King

Tolik mě mrzí,že už King nikdy nenapíše pokračování.Stálo by to za to !

30.05.2017 5 z 5


La Loba La Loba Alan Russell

Právě jsem dočetl.Výborná kniha i příběh.Samozřejmě,v reálném životě,by tento typ ženy nemohl přežít.

19.05.2017 5 z 5


Pistolník Pistolník Stephen King

Já říkám:Pistolníku,chci tě vidět ve filmu!' Pro fanoušky: ''Joo! Je natočený!''

10.05.2017 5 z 5


Spad Spad František Kotleta (p)

Ano a ano!Já jsem si spokojeně vrněl,když jsem četl a dočetl s pocitem,že chci další-ne !,že potřebuji,pokračování SPADu.Věřím,že tato kniha je počátkem nových dobrodružství a nových hrdinů,kteří obohatí náš čtenářský svět. KOTLETO ! Jen houšt',navzdory...

01.02.2017 5 z 5


Pracka v láhvi Pracka v láhvi James Hadley Chase (p)

Chamtivost-nejčastější průvodce člověka.Mnoho z nás se pozná v této jedné z našich předností.Autorovi se navíc podařilo mimoděk zachytit mnohé z charakterových vlastností žen,jež jsou jejich ctnostmi a pro nás,muže prokletím.

18.12.2016


Hustej nářez Hustej nářez František Kotleta (p)

Pánové a dámy,to byla jízda! Kotleta...kdo to je?

05.11.2016


Asfalt Asfalt Štěpán Kopřiva

Jednoznačně zábava a studnice hlášek.Já se prostě bavil.

05.11.2016 4 z 5


Křivé ostří Křivé ostří Martin D. Antonín (p)

Do konce romanu mi chybi asi dvacet stran.Nekteri,jako ja prestavaji cist a prodluzuji si cas k vychutnani a predrekapitulaci pribehu.Nechce se vam dokoncit cteni a skoncit souziti s postavami,se kterymi jste se stotoznili.Je to opravdu dobra trpaslicka fantasy.A take ceska perla,kterou jsem nasel v kosi plnem smradlavych ustric.

25.05.2016 5 z 5


Levá ruka boží Levá ruka boží Paul Hoffman

Lidi,lidi,lidi!Jestli tento rok vyslo na dvacet sci-fi titulu (nebo vice,nevim),tak tahle kniha patri mezi ty nejlepsi.Je zajimava,ma spad,dej a dokonce pokracovani.Nastesti mne od precteni neodradila obalka ani nazev dila ,mel jsem pocit,ze pujde o dalsi z mirne erotickych knih pro nactilete (to ten nazev,ale vsiml jsem si,ze chybi pomlcka za Levou rukou a tak jsem se zacetl) a udelal jsem dobre,protoze jsem byl vtazen do zajimaveho sveta,mezi dobre vypracovane postavy.Takze diky za omyly.

21.04.2016 5 z 5


Procitnutí Procitnutí Russell Blake

Velice slaby odvar akcnich knih.Nekolik dobrych mist,vás donuti knihu docist,ale jen tak tak.

22.03.2016 3 z 5


Babička Babička Božena Němcová

Piste si co chcete,ale tento pribeh kazdemu z vas,jednoho dne,pripomene vase mladi a vaseho dedecka,a,ano i Babicku..A proc ji císt ve skolnim veku? Treba proto,ze je u nás v Cechach jedinym dilem,ktere jasne a jednoduse ukazuje cestu k ucte k prarodicum (snad jeste Honzikova cesta) a jak je videt dnesni generace na to zapomela (nezajem,agresivita ve skolach...).Ja bych Babicku ve skolnich osnovach jeste nechal.Potrebujeme ji.

16.03.2016 3 z 5


Labyrint: Útěk Labyrint: Útěk James Dashner

Labyrint je uzasny technicky vytvor.Jaka sila muze pohybovat s tak mohutnymi bloky,co udrzba pohyblivych spoju,jaka dokonalost propojeni vsech dilcu ve vsech smerech.Labyrint je skonstruovan jako hodinove strojky-funkcni,na vterinu presne a laijk je muze pouze obdivovat,ackoliv jim vubec nerozumi. Labyrint je take to jedine co je na romanu skvele.Pribeh je tuctovy,postavy nevyrazne.Za tu kamennou technologickou hracku davam 4 hvezdicky.

06.03.2016 4 z 5


Led Led Pavel Korněv

Ja nevim...Nebylo to tak spatne,ale neco tomu chybelo,nebo spise prebyvalo.Bylo tu hodne ruskeho jazykoveho folkloru a narazek na stare casy v dobrem i zlem.A ta neunavna snaha snad vsech ruskych spisovatelu (ale i ceskych) stale vice zlidstovat hlavni hrdiny a poukazovat na jejich "normalnost"-viz. piti veder vodky,ci piva,soudruhovani,citove problemy,ktere nemaji s dejem co delat,rozmelnovani pribehu na popisy skupinovych polemik o politice.
Presto dobry napad,pekny zacatek a to je vsechno.

16.02.2016 3 z 5


Silo Silo Hugh Howey

Dobra kniha.Sice jen dalsi variace na neprekonateny Nonstop,ale uveritelna katastoficka sci-fi,ktera by mohla kdykoliv,v nasem posahanem svete ,nastat.Takove knihy,jako je Silo,muzeme s klidem brat jako jakousi prirucku pro preziti-vesmirna dobrodruzstvi jsou zatim jen pohadky,zatimco pozemska eskapada lidstva smeruje k nevidanym koncum.
Davam 4*.

12.01.2016 4 z 5