Ticiana Ticiana komentáře u knih

☰ menu

Kdyby ze světa zmizely kočky Kdyby ze světa zmizely kočky Genki Kawamura

Knizka zabere jen par chvil. Je o zamysleni se nad zivotem, o tom, na co clovek zapomene, co je dulezite, nad tim, co jsme ochotni obetovat a co uz ne. Kocour a Dabel se mi libili.

03.05.2024 4 z 5


Šesté dítě Šesté dítě Jonathan Dylan Barker

Treti dil je nejvic komplikovany. Hodne postav, nevite, co je pravda a co lez a jak to vsechno spolu souvisi. Stale premyslim, jestli by se neco zmenilo, kdyby vsichni vedeli pravdu. Konec byl uplne famozni, fakt je potreba to precist az do posledni stranky. Kniha plna zvratu, akce a desivych odhaleni. Muzu jen doporucit celou serii.

03.05.2024 5 z 5


Pátá oběť Pátá oběť Jonathan Dylan Barker

Druha polovina knihy byla suprova. Kdybych nemela dalsi dil, tak bych byla vazne nastvana. Mela spad a i kdyz mi to prislo hodne komplikovany, tak na konci se neco vyjasnilo, ale jeste vic zkomplikovalo. To Vas uplne nazhavi na posledni dil. Tak jdu na to.

30.04.2024 5 z 5


Čtvrtá opice Čtvrtá opice Jonathan Dylan Barker

Supr kniha. Nenecha Vas ani na chvili oddechnout, coz je dobre. Sam a jeho tim byli uplne skvely. Opicak... No on je trochu jina klasa. Jeho denik byl narez. Doufam, ze jeste nejaky dalsi napise, nebo se dal dozvime, jestli je to pravda, co tam bylo napsany. Velikansky zvrat, ze jsem se na chvili zastavila a premyslela, jestli se to dalo nejak predpokladat. Za me ale ne. Opicak je brutalni, ma vse promyslene a nezastavi se pred nicim. Ale na konci zjistime, ze taky nestaci na vse. Takze sup na druhy dil.

25.04.2024 5 z 5


Jizvy plné beznaděje Jizvy plné beznaděje Stefan Ahnhem

No neni to serie Fabiana. A myslim, ze mi uplne nesedi, jak se jeho postavy chovaji, s cim jsem mela problem. Malin nikoho neposlouchala, jeji sef taky takovej protivnej. Ale pripad, ktery resili se mi libil.

21.04.2024 4 z 5


Potkáme se v Praze Potkáme se v Praze Julie Caplin

Povidka s hodne klise, ale bylo to hezke. Jednoduchy pribeh, u ktereho by jste spis chteli vedet, co bylo dal. :)

19.04.2024 4 z 5


Alexandrijská knihovna Alexandrijská knihovna Steve Berry

Druhy dil mi prisel lepsi. Libi se mi u autora to, ze napise, co jsou fakty a co fikce. Pribeh mel spad, od pulky jsem to nemohla odlozit. Cotton, Cassiopea, Stephanie a Henrik jsou skvely tim. V tomhle dile bylo hodne politiky. Tesim se na dalsi dil.

18.04.2024 5 z 5


Každý tvůj nádech Každý tvůj nádech Jennifer L. Armentrout

Svizna trilogie, a zaverecny dil byl famozni. Bylo skvely pozorovat jak rychle Layla dospela. Roth uplne skvely, doufala jsem ale, ze se vic dozvime i Robinovi. Jsou to knihy pro dospivajici lidi, kdy vlastne bojujou s tim, kym jou a chteji byt. Ja si to uzila. Tym Roth vede.

14.04.2024 5 z 5


Dotek jako led Dotek jako led Jennifer L. Armentrout

Svizny dej, stale se neco deje. Layla se nemuze rozhodnout jestli Zayne nebo Roth. Osobne mi vadi Zaynovo osloveni Lalinko. Jako hodne. Kdybych nemela k dispozici posledni dil, tak bych z toho konce asi zesilela.

Bambi byla skvela, stejne jako Stacy. Mam pocit ale, ze jeste stale je tam neco zamlcenyho, takze sup na rozuzleni.

11.04.2024 4 z 5


Polibek bez duše Polibek bez duše Jennifer L. Armentrout

Dej plyne hodne rychle, i kdyz se toho moc neudalo. Jsem spis tym Roth, ale uvidime, co se jeste stane. Prijemna oddychovka i kdyz spis pro mladsi rocniky.

07.04.2024 4 z 5


Převozník Převozník Justin Cronin

Uzasna kniha. Chvili premyslite, co se to sakra deje, pak si myslite, ze jste na to kapli a ono ne. A proto musite cist dal a dal. Doporucuji.

04.04.2024 5 z 5


Templářské dědictví Templářské dědictví Steve Berry

Mne to prijde jako Dan Brown. Jen misty to pro me bylo zdlouhave ale vynahradil mi to konec.

02.04.2024 4 z 5


Hospodyně Hospodyně Natalie Barelli

Precteno v podstate za par hodin. Kratke kapitoly a svizni dej. Tak nejak jsem tusila, ze ne vse je tak, jak se zda. Ale ani jednu postavu jsem si neoblibila. Presto se mi kniha libila.

23.03.2024 5 z 5


Zlodějka příběhů Zlodějka příběhů Michaela Klevisová

Libilo se mi prostredi knihy. Myslim, ze si autorka zamerne vybira prave netradicni prostredi. Kniha byla oddechovkou, nemela jsem nejakou potrebu rychle cist nebo zjistit, kdo, co, jak a proc, coz je mozna chyba.

22.03.2024 4 z 5


Říše upíra Říše upíra Jay Kristoff

Tak docteno, a i kdyz mi prislo, ze nektere veci tam byli zbytecne, stejne se to cetlo samo. Jay Kristoff pise fakt skvele, libili se mi taky ilustrace. Na konci nam predhodi, co se asi bude dit, ale nikdy neni nic jisteho. Vulgarismu a pospojovanych nadavek je tu hodne, ale zvykla jsem si. Kniha je svizna, pribeh je ve dvou rovinach, tak jsem zvedava, co bude dal. Doufam, ze druhy dil bude prelozen brzo. Kdo ma rad upiry, tohle dilko se mu bude libit.

21.03.2024 5 z 5


Dům na samotě Dům na samotě Michaela Klevisová

Mela jsem docela neporadek v postavach. Ale libilo se mi prostredi ze staji. Od pulky knihy uz bylo cteni jedna basen.

17.03.2024 4 z 5


Tajemství krve Tajemství krve J. T. Ellison

Kniha me zacala bavit, az kdyz se na scene objevil Zack. Mindy, teta J a Zack mi byli hodne sympaticky, Jasper a Lauren uz tolik ne, hlavne ta druha osoba. Cetlo se to fajn, ale nebylo by to, ze knihu bych nemohla odlozit. Namet super.

13.03.2024 4 z 5


Historie včel Historie včel Maja Lunde

Nevim presne jak hodnotit knihu. Pribeh skvely a hodne k zamysleni, ale ty nesympaticke postavy mi teda hodne chuti ubrali. Nejvic se mi libil pribeh z budoucnosti. Vlastne me to bavilo az ke konci.

24.02.2024 3 z 5


Osvícení Osvícení Stephen King

Velice nesympaticke postavy, ale zato velmi dobre vykreslene. Ale mne ani ta atmosfera ani celkovej dej pro me nebyl nejak hororovej. Ale jen predstava toho, ze na opustenem miste daleko v horach se zacnou dit divne veci, a clovek je tam sam, je strach nahanejici.

20.02.2024 4 z 5


Knihkupectví na Riverside Drive Knihkupectví na Riverside Drive Frida Skybäck

Parada. Asi jsem takovou knihu potrebovala. Pribeh neni proslazeny, coz je jen dobre. Miluju knihy z prostredi knihkupectvi, hlavni hrdinove taky skveli. Hlavne Martinique a Sam, ktera me chvilkama stvala a chvilkama jsem ji milovala, Charlotte a William. A skoro jsem zapomela na kocoura! Heh

13.02.2024 5 z 5