Dotek jako led přehled

Dotek jako led
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/511723/bmid_dotek-jako-led-mgp-511723.jpeg 4 559 559

Dark Elements série

< 2. díl >

Layla Shawová se zoufale snaží posbírat co nejvíce střípků svého zničeného života. Svého nejlepšího přítele Zayna se nadále nesmí dotknout kvůli své tajemné síle polibku, který krade duši. Klan Strážců, který ji vždy chránil, před ní zčistajasna ukrývá nebezpečná tajemství. A na Rotha, zakázaného démonského prince, jenž ji chápal jako nikdo na světě, už Layla nemůže ani pomyslet. Jakmile se však konečně začnou rozvíjet její schopnosti, zjišťuje, že pád na dno je jen začátek. Teď se jí nabízí dráždivá chuť toho, co bylo vždy zakázáno, a ona konečně dostává to, po čem vždy toužila. Vzhledem k tomu, že se však doslova rozpoutalo peklo a počet obětí se hromadí, může být cena vyšší, než je Layla ochotná zaplatit.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , King Cool
Originální název:

Stone Cold Touch, 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dotek jako led. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (100)

Ála1968
11.10.2024 4 z 5

Tak každopádně jsem team Roth.Ty zlobivý kluky miluju, takže je to jasná volba.Opět pomalejší rozjezd,ale návaznost na první díl tu je,potom to opět sviští

elii.reads
25.09.2024 4 z 5

Druhý díl trilogie Dark elements. Tento díl je akční od první stránky. Dostaneme nálož démonských událostí, pátrání po Lilinovi a také se začne více vyvíjet vztah mezi Laylou a Zaynem. Do toho se vrátil Roth, takže nejsme ochuzeni ani o milostný trojúhelník.

Kniha se stejně, jako první díl, četla velice dobře. Tím, že byla akčnější, měla i super spád a měla jsem problém, dodržovat rozdělené části v rámci společného čtení, protože jsem po konci každé kapitoly chtěla vědět, co se odehraje v té příští.

Stále ale čekám, že se dozvíme trochu více o Alfách, které jsou v knize sice zmiňované, ale nic bližšího nám k nim autorka neřekla a používá je pouze jako strašáky.


kniznisvetsjiri
06.09.2024 5 z 5

Znáte tuto sérii Dark Elements? Jestli ne, tak to musíte napravit protože tahle knižní série je fakt skvělá.

Laylu mám strašně ráda, stala se z ní holka co bere věci tak jak jsou, zbytečně nehysterčí a nebrečí na každé druhé stránce, I když mi můžete věřit, že by brečela oprávněně. Autorka totiž Layle celkem dost nakládá.

Layla se v tomto díle sblíží ještě víc se Zaynem a chemie mezi nimi a nejen mezi nimi, je naprosto bezkonkurenční. Ještě snad u žádné jiné knihy se mi nestalo že bych tolik prožívala vztahy mezi hlavními hrdiny.

Miluju Rotha i Zayna, oba dva jsou naprosto boží a srdce mi pleskalo celou knihu.

Příběh je dokonale napsaný, spousta příšer, akce a věcí k vyřešení.

Konec knihy mě fakt odrovnal, vůbec jsem nečekala takový zvrat a málem mi ukápla slzička.

Doufám že v další knize se dozvíme něco víc o Lilith, o tom jak moc musela milovat strážce že s ním měla dítě. Na další knihy se neskutečně těším a už teď vyhlížím další díl.

Vám tuto sérii ráda doporučím protože já ji miluju a věřím že vy si ji oblíbíte taky.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Žebříček 10 nejprodávanějších knih pro děti a mládež za rok 2023

24.01.2024


Kniha dvou cest, Dotek jako led a další knižní novinky (6. týden)

05.02.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dotek jako led v seznamech

v Právě čtených13x
v Přečtených692x
ve Čtenářské výzvě69x
v Doporučených35x
v Knihotéce400x
v Chystám se číst225x
v Chci si koupit70x
v dalších seznamech7x