snilek.holka
Jestli jsou všechny knihy této autorky takové, pak mám novou oblíbenou autorku. Bylo to krásný, vtipný, říznuté důležitým tématem, které tam bylo citlivě vloženo. A Daniel byl naprosto boží. Jsem vážně nadšená a zvědavá jaké jsou její ostatní knihy. Jen váhám, jestli si je šetřit a nebo se do toho pustit :)
Je trochu bizarní číst o stalkerovi, který nutí svoji oběť, aby se do něj zamilovala pomocí zvrhlých a děsivých metod. A nevím co to o mě vypovídá, ale ja mu sakra fandila!
První polovinu knihy jsem se cítila jako Adeline. Často pohoršená ale nějakým zvráceným způsobem se mi to líbilo.
Kniha je dobře napsaná a ja se už teď třepu na další díl. A ta obálka? Ta je vážně nádherná
„Někdy je dobré mít strach. Člověk pak dává víc pozor.“
Člověk má chuť se hned pustit do Dánska. Úplně jsem tu atmosféru hltala.
Pravda, bylo to trochu utahané. Ale jinak to byl pohodový a příjemný příběh.
Colleen to prostě umí. Některé její knihy jsou možná trochu slabší, ale ještě se mě nestalo aby mě její knihy nudili.
Tenhle příběh pro mě byl dost osobní, protože i já se potýkala s tímto problemem. O to častěji, jsem plakala, smála se a trápila se zároveň s hlavní hrdinkou. Je to nádherný příběh, odehrava se v něm tolik emocí. Určitě nelituji že jsem sáhla opět po této skvěle autorce
“Když jde o ni, nemám problém zničit svou reputaci. Abych ji ochránil, klidně bych spálil svět na popel a hrdě zamával zápalkou, aby každý věděl, že jsem to provedl já.“
Ja jsem tak nadšená! Vlastně přemýšlím, jestli je něco, co mi na příběhu vadilo. A nic mě nenapadá! Nevim jestli je to tím, že jswm první díl četla už před nějakou dobou, ale tenhle se mi líbil ještě a kus víc. A upřímně se nemůžu dočkat třetího dílu.
Tak tohle bylo skvěly ! Vtipná a sarkastická kniha, která vás bude prostě bavit. Moc mě to bavilo číst a určitě patří ke knihám, ke kterým se někdy ještě určitě vrátím
Už druha kniha od stejné autorky a porad naprostá bomba. Je tam všechno! Je to vtipný, dojemný, romanticky a zabrousíme i do vážných témat.
Autorky knihy jsou takové co nečtete, ale opravdu prožíváte. Miluju to!
"Přestaň vnášet logiku tam, kde vládnou emoce."
Vlastně mě nenapadá co napsat, protože všechno už tu bylo řečeno. Ale i přes to si neodpustím pár slov.
První díl byl možná o fousek lepší, ale jen o sousek, a možná mohl druhý díl mít o pár stran míň , přesto jsem knihu hltala stránku za stránkou. Bez mučení přiznávám, že závěr jsem čekala a i tak jsem do poslední stránky doufala, že se pletu.
Na druhou stranu díky obsáhlosti jsme se víc seznámili s ostatními lidmi.
Strašně se těším na další díl. Miluju to!
,,Jsi moje gravitace.Bez tebe nic v mém světě nefunguje."
Naprosto skvělý další díl. Až je mi lito, ze už je konec a já znovu nezažiju svoje poprvé při čtení téhle knihy.
Prosím vydávejte takové knihy častěji. Slupla jsem to jako šťavnatou malinu.
Moc me to bavilo a doufám, ze bude mít kniha úspěch abychom se dočkali dalších dílů.
Ještě nikdy, jsem nečetla, něco takového! I když se v knize nachází varování, moc jsem ho nebrala vážně, protože ledasco se označuje za dark a nakonec to tak strašný není. Ale do prdele co bylo tohle ?
Musím zatleskat jak to bylo napsaný, protože jsem bojovala s nutkáním číst dál a nebo knihu zahodit a dělat, že neexistuje! A tak jsem hltala stránku za stránkou a po dočtení vím, že spát v klidu určitě nebudu.
V knize určitě nejsou sympatické postavy, hřejivé vztahy a nebo loajální přátele a přesto bych nepřála, ani svému největšímu nepříteli, prožívat něco takového.
Autorka má sakra koule, je to tak syrový a tak dobře napsaný! Ani nevím co víc k tomu napsat, snad jen, abyste to varování braly vážně, než se do čtení pustíte…..
"Prosím, neodcházej. Určitě jsi sem přišel, abys ... Co tu vlastně děláváš?Brousíš si drápy? Vyješ na měsíc? "
"Odblešuju se"
Tak strašně moc mě to bavilo. A to se může zdát, že knih o upírech a vlkodlacích je nespočet a těžko se může vymyslet něco nového a přesto. První slovo které mě napadá je osvěžující. Je to jiné a moc dobré. Skvěle jsem se bavila.
Trosku doufám, vzhledem k závěru knihy, že by se z toho mohla stát série a že se tím pádem dostaneme k Sereně a časem třeba i k Owenovi, protože ten mi taky přirostl k srdci.
Zapata mi opět ukázala, ze tohle její parketa. Prostě skvělý! Postavy super, chemie fungovala, humor typický pro Zapatu taky nechyběl. Nevím co víc dodat, protože tahle kniha mi naprosto sedla!
Tohle je taková ta jednohubka, která se příjemné čte. Přesně víte, co se stane a jak to skončí, ale vůbec to nevadí. Čte se to samo
Když jsem zjistila, že se děj bude táhnout přes několik let, měla jsem strach že to bude nuda. Ale ono ne. Bylo to napsané tak, že to fungovalo skvěle.
Chemie, která tam byla, byla až neuvěřitelná. Navíc když clovek zjišťuje co všechno pro ni dělal .
Navíc naprosto zbožňuju, když chlap mluví jiným jazykem. Ta jeho ruština ! Nikdy bych nevěřila, že zrovna rusky jazyk v podání našeho federála bude tak sexy
Tohle jsem opravdu necekala. Začátek byl zajímavý, prostředek nic moc až jsem byla v pokušení knihu odložit, ale ten konec. Konec vám to totálně vynahradí. Pusa dokořán a knedlík v krku.
Takové šílené varování tam snad být ani nemuselo. Kavka a Řezník, tohle čtení mě neskutečně bavilo. Bylo to vtipné, svěží, trochu ujeté a čtivé …. Než se nadějete je konec. A já budu netrpělivě vyhlížet další díl. Oba me tak strašně bavili.
Par knih o domluveném manželství už jsem četla a nebylo to vůbec špatné. Četlo se to dobře, příběh byl celkem svižný a po dočtení je člověk zvědaví na další díly, ale …. První polovinu knihy jsem měla z Arese pocit, ze ani tak nemiluje svou ženu, ( ať se jedná o Hannu nebo Raven ) ale manželství jako takové. Přišlo mi jeho chování proste moc sladký, moc najednou zamilovaný moc všeho ….A i když chápu, ze Raven mela jisté pochybnosti, ( kdo by na jejím místě nemel) toho stejného kňourání bylo víc než dost.
Ale jak už jsem psala, po dočteni jste zvědavi na další díl, takže uvidíme co z téhle série bude
“ Radši zemři vestoje, než aby jsi žila vkleče.”
Na Sama a Aisling jsem se strašně těšila. A bylo to skvěle, ostatně jako celá tahle série. Tušila jsem, že Sam a jeho příběh bude temný ale nečekala jsem to až takhle. A moc se mi líbila i Aisling a její posun.
“ Když žiješ dostatečně dlouho ve tmě, zapomeneš, jak vypadá světlo.”
Byla to vážně pekelná jízda! Leon byl skvělý a jeho sarkastický smysl pro humor mě strašně bavil. Mohlo ho tam být klidně víc.
Vůbec se nebudu zlobit, když takových knih, vyjde víc.