Zrádná touha přehled
Mila vždycky dělala jen to, co se od ní očekávalo. Oblékala se do společenských šatů, randila s dokonalými vysokoškoláky, a hlavně se na nic neptala. Nepokládala otázky ohledně časté nepřítomnosti svého otce, ani ohledně jeho odmítavého postoje k tomu, aby navštívila svou rodnou zem – Rusko. Jenže všechna ta pravidla a nezodpovězené otázky ji natolik svazují, že se nakonec rozhodne udělat to, co si celý život přála. Nasedne do letadla do Moskvy. Nemá však ani tušení, že se přitom zamiluje do jistého muže. Muže s nevysvětlitelným jměním, tetováním na prstech a očima skrývajícíma mnohá tajemství. Příliš brzy se jeho jemné doteky změní v pevný stisk kolem krku tlumící její křik. Pomsta nejlépe chutná za studena a není nic studenějšího než ruská zima. Mila díky tomu přijde na jediný způsob, jak přežít. Musí se pokusit o nemožné, a to rozmrazit srdce svého věznitele.... celý text
Originální název: The Darkest Temptation, 2020
Co říkají o knize uživatelé?
Tato série z mafiánského prostředí si získala srdce mnoha čtenářů. Mnozí vyzdvihují temnou atmosféru a silné emoce, které příběh vyvolává. Hlavní postavy, Ronan a Mila, jsou často popisovány jako fascinující a komplexní. Čtenáři oceňují napínavý děj, který je plný překvapení a zvratů. Někteří se dokonce vyjadřují, že se k této sérii rádi vrátí, což svědčí o jejím silném dopadu na čtenáře. I přes občasné výhrady k délce některých pasáží, většina hodnotí knihu jako výjimečnou a nezapomenutelnou. Více v komentářích.
Komu by se kniha Zrádná touha mohla líbit?
- Fanoušci temných romancí
- Čtenáři, kteří mají rádi mafiánské příběhy
- Milovníci silných emocí a napínavých zápletek
- Ti, kdo ocení komplexní postavy
- Čtenáři hledající příběhy s nečekanými zvraty
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zrádná touha. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 96 komentářůSouvisející novinky - Zrádná touha (1)
Pohřbení andělé, Závěj a další knižní novinky (44. týden)
29.10.2023
„“Měsíční svit jí miloval, ale ne tolik, jako můj stin. - Ronan“
„„Tak ti to řeknu jinak, ty bys beze mě zvládla přežít. Dokázala by ses přes to přenést. Já si ale vůbec nedokážu představit svět, ve kterém nejsi ani ty, ani ta tvá zatracená žlutá barva. Takže jestli zemřeš, tak umřu taky. Tvoje oběť by neznamenala nic, kaťónok, vůbec nic.“ - Ronan Markov“
všech 7 citátů najdete u autoraKniha Zrádná touha v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 4x |
| v Přečtených | 632x |
| ve Čtenářské výzvě | 24x |
| v Doporučených | 51x |
| v Mé knihovně | 330x |
| v Chystám se číst | 174x |
| v Chci si koupit | 54x |
| v dalších seznamech | 11x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
drogy sex mafie Rusko erotika tajemství tyrani, tyranky pomsta únosy podvody podsvětí temná romance (dark romance)Danielle Lori také napsal(a)
| 2022 | Sladká nevědomost |
| 2023 | Šílená posedlost |
| 2023 | Zrádná touha |

69 %
80 %

Příběh se mi moc líbil-předchozí díly jsem nečetla tak nemohu srovnávat, ale tento příběh měl všechno. Chemie a jiskření sršela z každé stránky-to mám v romantických knihách fakt ráda.