snilek.holka snilek.holka komentáře u knih

☰ menu

Mizera Mizera L. J. Shen

Skvělý! Bylo to prostě skvělý! Shen to  umí. Někdy má možná pomalejší rozjezd, ale potom to stojí za to. Byla jsem zvědavá jak se s Cillianem popere, ale zvládla to skvěle. A to, co všechno vyplouvalo na povrch, nutilo mě to číst dál a dal. 
Nechci toho moc prozrazovat, abych někomu nezkazila zážitek ze čtení, ale pokud máte tuhle autorku rádi, bude se vám tahle kniha určitě líbit!

03.05.2024 5 z 5


Lovec Lovec L. J. Shen

Hunter a jeho smysl pro humor, byl možná někdy pobuřující, ale zároveň mě strašně bavil. Né jednou jsem se přistihla, jak se nad knížkou zubím jak puberťačka. V poslední době , jsem narážela na knížky, kde hlavní mužský hrdina, byl temný a plný tajemství. Takže tohle byla příjemná změna.

02.05.2024 4 z 5


Ukradený polibek Ukradený polibek L. J. Shen

Téhle autorce rozhodne přicházíme na chuť. Zase jeden z příběhu který mě chytl za srdce. Hlavní hrdinka se mi strašně líbila, její pohled na svět. A jak už to tak bývá, ukázka toho ze, komunikace a důvěra, je důležitá.

30.04.2024 4 z 5


Na druhý pokus Na druhý pokus T. L. Swan

Ze začátku jsem byla dost rozpačita. Docela se mi to táhlo, ale nakonec jsem chytla druhý dech a pak už to slo ráz na ráz. I když možná místy trochu přitažené za vlasy, tak nejvíc mě bavilo každé setkání s dětmi. Někdy úsměvné, jindy dojemné a nakonec si mě tím kniha opravdu získala.

28.04.2024 4 z 5


Nádherně krutý Nádherně krutý J. T. Geissinger

Ani nevím jak se to stalo, že už je konec. Naprosto skvělý!

27.04.2024 5 z 5


Bennett Mafia: Zakázaná láska Bennett Mafia: Zakázaná láska Tijan (p)

Dostala jsem rozhodně víc než jsem očekávala! Strašně mě to bavilo. Nevím jak ostatní, ale mě obálka dost odrazovala, takže jsem přečtení pořad oddalovala. A možná je to dobře, žádné očekávání a právě díky tomu jsem asi víc nadšená. Prostě skvělý.

24.04.2024 5 z 5


Zajatkyně Zajatkyně Sarah Rivens

Na tuhle knihu jsem se tak strašně moc těšila, až mě vlastně trochu zklamala. Plno věci mi úplně nedávalo smysl a to mě proste neustále vytrhávat z příběhu. Ale jsem zvědavá jak to bude pokračovat a doufám ze s další knihou se autorka trochu zlepší.

23.04.2024 3 z 5


Konflikt Konflikt Michaela Brnková

Skvělý! Ja tohle hašteření, kterého je v knize víc než dost, prostě miluju. Skvělý humor, skvělé postavy, to jak se netradičně seznámili. Moc se mi do knížky nechtělo, protože obálka mě moc nelákala, ale opět mi to dalo lekci, že nemám soudit knihu podle obalu :)

20.04.2024 5 z 5


Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

V momentě , kdy se přistihnu, že přeskakuji věty a nebo odstavce, je jasné, že mě to zas až tak nebaví. Né že by to bylo vyloženě špatné,ale ....
Nějak jsem se do toho prostě nedokázala začíst.

17.04.2024 2 z 5


S ďáblem v ráji S ďáblem v ráji Elizabeth O´Roark

Moc příjemná kniha, která se čte prakticky sama. Trochu mi tu chybí ten sarkasmus, kterým předchozí díl byl plný. Ale tak, zase to nebylo aspoň stejné a moc se těším na příběh Bena.

16.04.2024 4 z 5


Propast mezi námi Propast mezi námi Tess M. Puffrová

Zatracena laska nasadila látku dost vysoko. Takže vedle ni je tohle jako chudý příbuzný. Ale špatný to urcite nebylo . Styl psaní mě strašně baví, čte se to prakticky samo a to kam se posouvají postavy je skvěle

14.04.2024 4 z 5


Zvrácené království Zvrácené království Rina Kent

Bylo to skvělý! Jediné co mě opravdu zklamalo, je epilog. Nejde o to ze to skončilo dobře s tím jsem už tak nějak počítala, ale o to co z Aidena udělaly. Jako bych četla o úplně někom jiném .

12.04.2024 5 z 5


Ocelová princezna Ocelová princezna Rina Kent

Uf . Tohle je proste jízda. Veškeré moje teorie vyletěl z okna.
Je fajn, ze tady máme i par kapitol z pohledu Aidena, dík kterým je pohled na nej zase o kousek jasnější.
Jediné malé minus je Elsa, která se porad dokola šťoura v pocitech ohledně Aidena. V jednu chvílku ho strašně nenávidí a vzápětí je z nej zase paf. Číst to celou knihu je trochu únavné.
Konec se opět nese v duchu předchozího dílu, což znamená, ze já se okamžitě vrham na třetí díl, plna očekávání jak to bude dal .

10.04.2024 5 z 5


Zvrhlý král Zvrhlý král Rina Kent

Tak tohle bylo.. zvrhle skvělý?! Aiden je magor, ale to je možná přesně ten důvod, proč vás to nutí číst dal a dal. Takže ja se jdu okamžitě chopit druhého dílu, protože se nemůžu dočkat, jak tohle bude pokračovat. Mám několik teorii tak uvidíme .

08.04.2024 5 z 5


Unesená dědička Unesená dědička Sophie Lark

Rozhodne to asi nebude patřit mezi mé top mafiánské knihy. Protože v tomhle žánru si představuju ze se muže autorka trochu víc odvázat. Ale pokud bych odstranila nálepku mafiánská četba, tak to bylo vlastně velmi hezké.
Mikolaj mi sedl od začátku, ale Nessa si mě postupně musela získat, což se stalo. Byla to taková příjemná romantická četba.

06.04.2024 4 z 5


Asher Black Asher Black Parker S. Huntington

Tak nevím , ale tohle se moc nepovedlo. Vlastně jsem se přistihli ze občas preskakuju odstavce protože mě to mučilo.
Proste mi to přišlo nějaké . Lucy mi byla vlastně dost nesympatická, chemie jakoby tam ani žádná nebyla a místy proste trochu nuda.

04.04.2024 2 z 5


Ztracená láska Ztracená láska Tess M. Puffrová

Protože mě tahle série totálně pohltila a já přečetla všechny tři díly za tři dny, tak svůj názor nápisu až sem, k tomu poslednímu.
Totálně mě to dostalo a to možná i díky tomu, ze jsem si od toho nic neslibovala. Vlastně jsem se do čtení pustila jen proto, ze to na mě pořád vyskakovalo. Ale bože .. už dlouho jsem se do žádných knižních postav tak nezamilovala jako do nich. A to i když mě občas přivadeli k šílenství. Jako když se porad hádaly a žárlily a nezvládly o věcech vůbec mluvit.
Bavilo mě ze se postava Anny vyvíjela a rostla a v posledním dílu jsem na ni vlastně byla pyšná. Maddox byl zase takový vztekloun a šílenec a jak uměl zjihnout když byl s Annou
I když v prvním díle to střídání pohledu bylo nelichotivé postupně to autorka vylepšila až bylo vlastně nakonec fajn vidět tu situaci s pohledu obou.
Možná ne všechno bylo perfektní a určitě to má i své chyby ale je to velmi čtivě napsané a totálně vás to chytne a nepustí.
Tohle se určitě řadí ke knihám, ke kterým se v budoucnu ještě určitě vrátím ..

01.04.2024 5 z 5


Nelítostný princ Nelítostný princ Sophie Lark

Tohle byla taková rychlá jednohubka. Bavilo mě to i když mi to všechno přišlo nějaký zrychlený . Ale dobrý to bylo, to jo

30.03.2024 4 z 5


Sladké pokušení Sladké pokušení Cora Reilly

Další nádherná kniha z mafiánského prostředí. A četla se skvěle. Giulia si mě získala prakticky hned. Líbí se mi její přístup k životu. I když si ona sama tohle nevybrala snaží se ze situace vytěžit maximum. Prostě nebrečí, nefňuká a snaží se co nejlépe srovnat s tím, jak to prostě je.
Vývoj vztahů všech byl moc příjemně a uvěřitelně popsaný. Hltala jsem každé slovo. Tohle se zkrátka moc povedlo!

27.03.2024 5 z 5


Miluji tě, Jasone Thorne Miluji tě, Jasone Thorne Ella Maise

Taková příjemná sladká romantická kniha. Nic převratneho a přece jsem měla usmev na tváři téměř celou dobu.

23.03.2024 4 z 5