Mizera

Mizera https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529321/bmid_mizera-659425221dad4.jpg 5 192 28

Boston Belles série

< 2. díl

Nejvíce smrtící jed je také ten nejsladší! Krutý, chladnokrevný Cillian Fitzpatrick pro média je TÍM PADOUCHEM. Pro mě je to muž, který mi (neochotně) zachránil život. Nyní potřebuju, aby pro mě udělal ještě jednu malou laskavost – vyplatil mě z problémů, do kterých mě uvrhl můj manžel. Co je sto tisíc pro jednoho z nejbohatších lidí v Americe? Cillian ovšem nedělá laskavosti zadarmo. Cenou za vykoupení je moje svoboda. Nyní jsem hračkou Fitzpatrickova nejstaršího bratra. Smůla, že Cillian zapomněl na jeden malý detail. Persephona nebyla pouze bohyní jara, byla také královnou smrti. Myslí si, že se zhroutím pod tíhou jeho her. Brzy zjistí, že nejvíce smrtící jed je také ten nejsladší.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Villain , 2020


více info...

Přidat komentář

IroKlára
předevčírem 5 z 5

Jo, jo a zase jo... I když člověk ví jak to dopadne... Ale musela jsem číst a číst. Opravdu poutavý příběh a chcete vědět, co vlastně, s Killovi je a jak se Pers ho podaří,,napravit,,

havrmoni
24.04.2024 4 z 5

Lepší než první díl, to rozhodně. Stejně mi tam, ale něco chybí. Bohužel jsem se chvílemi i nudila. Cillian je velmi zajímavá postava, zvlášť když zjistíte důvod jeho chování. Persephona byla svým způsobem tak kladná a naivní až mě to nebavilo. Autorka má daleko lepší knihy, ale i přes to všechno si 4* zaslouží.


Ketfl
09.04.2024 5 z 5

Chladný. Krutý. Citově nedostupný. Hádés v drahém obleku.
Nového generálního ředitele Royal Pipelines Cilliana Fitzpatricka média zrovna nemilují a označují ho jako MIZERU. Pro Persephone je to ale muž, který jí zachránil život, a to více než jedním způsobem. Jenže Cillian nedělá nic z dobroty srdce. Každý jeho krok je promyšlený, aby nic a nikdo nemohl rozhodit jeho pečlivě hlídaný tep. Když se ve městě objeví dávný nepřítel, který hrozí, že zničí vše, na čem Cillian dlouhá léta pracoval, Persephone se mu přímo hodí do jeho plánů, takže se brzy stane figurkou v jeho rozehrané hře.

Cillian ale zapomněl na jeden drobný detail. Persephone nebyla pouze bohyní jara, byla také královnou smrti. Místo po boku vládce podsvětí jí je tedy přímo předurčeno. A kdo ví? Možná právě jí se podaří rozmrazit jeho ledové srdce.

L. J. Shen se opět podařilo vytvořit naprosto dechberoucí příběh s lehkými dark prvky, které zajistí, že nejedna čtenářka bude mít problém pustit knihu z ruky. Cillian je typický temný hrdina, který nemá žádné city. Naopak Persephone je usměvavá a milá žena, která touží po lásce. Romantická linka je sice spíš slow burn, ale mohu vám zaručit, že až dojde na nějakou tu akci, tak vás čeká pěkně žhavé a drsnější počteníčko! Příběh také postupně odhaluje temná tajemství, která obestírají Cilliana a jeho život. Možná vás čeká pořádné překvapení.

Na knize také chválím celou řadu prvků, které příběh dotvářejí a zaručují tak, že na tuto knihu budete myslet ještě mnoho dní po přečtení.

Za mě opravdu velice povedený díl, který si nesmíte nechat ujít!

happy19
29.03.2024 5 z 5

(SPOILER) Za mě taky ještě o kousek lepší,než předchozí díl,-)
Byla jsem veliká fanynka "květinové dívky"
Tady pan "zlý" opět neměl šanci:-)
Miluji tvorbu p.Shen,vždy mě dokáže příběh překvapit!
Snad se brzy dočkáme další..The Monster;-)

,,Ta nejsilnější srdce mají nejvíc jizev."

Njangu
29.03.2024 5 z 5

Autorka zmiňuje ve svém poděkování, že to pro ní byla jízda - často tenhle výraz používám u jejích knížek po přečtení a úplně s ní musím souhlasit. I pro mě to byla jízda.
Příběh měl sílu, spoustu emocí, spád, který ani s množstvím stránek nepolevoval a prostě byl úžasný. A opět neotřelý a zajímavý nápad.
V poslední době v tomhle žánru je těžké mě zaujmout, ale Shen se to dokonale povedlo.

Sashetka
28.03.2024 4 z 5

Byla jsem zvědavá jestli se Kill roztopí zničeho nic jako máslo na rozpálené pánvi, jelikož se to děje bohužel až moc často v tomhle žánru.
Ale kupodivu “tál “ pomaleji ale jistě, jako ty ledovce do kterých vrtal na Antarktidě :)
Jedna z nej knih autorky, takže doporučuju!

Elize
28.03.2024 5 z 5

Klasická L. J. Shen... perfektní hlášky, dokonale a velmi inteligentně psané dialogy a kniha je krásně čtivá. Jedná se o klasický příběh z pera autorky, kdy opět láska o malý krůček zvítězí nad temnotou a nenávistí. Za mě rozhodně lepší než první díl, moc jsem si to užila a rozhodně tento díl doporučuji.

Books_by_Dee
27.03.2024 5 z 5

Když chci začít svojí recenzí slovy „Panebože“, znamená to jediné, že tu knihu jsem si naprosto zamilovala a je to pro vás doporučení, jakože 100% si ji musíte přečíst taky.

Mizera je druhým dílem série Boston Bellas. První díl Lovec, který vyšel loni na podzim, byl skvělý, neskutečně mě bavil, tak já „zlobivé kluky“ sakra můžu. Ale Cillian Fitzpatrick a.k.a. Mizera, to je zlobivý kluk s obřím Z na začátku. Tohle byla naprostá bomba a oproti Lovci jsem měla pocit, že to snad napsala úplně jiná autorka. Tohle mělo neskutečnou šťávu a já nemohla přestat číst.

V tomhle díle je hlavním tématem donucené manželství. Pesephone už neví, jak utéct mafiánům, kterým její manžel dluží velké peníze, a tak ji napadne obrátit s prosíkem na muže, kterého výsostně nenávidí. Cillian souhlasí s tím, že ji finančně vypomůže, ale žádá laskavost – pojme ho za manžela. Persephone ale není něžnou květinkou a přestože se svatbou souhlasí, ať si nemyslí, že si s ní bude hrát jako s jeho majetkem.

Přesto, že byl Cillian neskutečným hajzlíkem, hrozně ráda jsem byla u toho, jak se jeho slupky pomalu odlouply jako cibule a stával se z něj pozorný manžel.
SMUTU tam bylo až dost, a jakého. No prostě panebože, předčtěte si to.
Já jsem hrozně ráda, že jsem knihu četla v rámci pořádaného společného čtení a jsem hrozně ráda, že nám všem kniha sedla do noty a její čtení jsme klasiky v 7 dnech nedal nikdo. Všichni jsme měli tak ve středu přečteno.

Petrea
26.03.2024 5 z 5

Za mňa je toto zatiaľ jedna z najlepších Shenovej kníh... veľmi dobre napísané, a v podstate musím povedať, že som čakala niečo trošku iné v pozadí Killovho príbehu... ale super...

Zuzana215
26.03.2024 5 z 5

Tohle byla opět L.J.Shen jak ji známe..
Naprostá bomba, zhltnuto na posezení :)

Radka1727
25.03.2024 4 z 5

Zase jeden totální bezcitnej parchant, kterého dokáže láska změnit ....
V tomhle je autorka prostě bezkonkurenční. Sparrows se mi ale líbila víc. Škoda,že s Brennanovými setkáváme jen okrajově .....

Syma149
24.03.2024 5 z 5

Tak tady dávám plný počet, opravdu jsem byla nadšená. Mizera se mi líbil o dost víc, než Lovec. Příběh byl zajímavý a Cillianův problém nevšední. Za mě paráda.

anna7852
24.03.2024 5 z 5

Hmm zase parádní kniha od L.J
I když zase šílené jméno
Každopádně prostě zaporaci vedou na plné čaře.
Doufám že další díl se Samem bude co nevidet:)

Jita160
21.03.2024 5 z 5

L.J. Shean je určitě posedlá padouchy ,protože je umí úžasně popsat... že by vlastní zkušenosti :-D:-D:-D ?
Mizera je zdárný příklad zmetka a ďábla v lidské podobě. Je to muž neschopný citu, emocí ,vášně a oddanosti je chladný, nemilosrdný a vším přesycený.
Přeze všechno si Phersephone myslí, že přestože Cillian není schopen milovat tak si lásku zaslouží.
Ona je jeho pravý opak je čistá,vznešená a nemá žádnou přetvářku.
Ona potřebuje peníze aby vyplatila dluh za svého exmanžela a on potřebuje manželku a ploditelku dětí... vlastně ne,potřebuje hračku a rohožku po,které bude dupat. Jenomže tohle manželství mu dalo obrovskou lekci.
Pojďte prožít obrat vyšinutého muže za někoho kdo je ochotný pro svoji květinovou dívku z nebe očesat hvězdy.

MAU256
21.03.2024 5 z 5

Má duše je tvoje. Bez podmínek. Dej mi vědět, jestli máš ty nějaké, které mám dodržet, aby sis ji chtěla nechat. Splním je všechny. Cillian

Cillian - bezcitný mizera, stálo ho to hodně sil, aby nic necítil. Jenže je tu ONA, a ta je jediná, která ho nenechá tak chladným, ač se snaží sebevíc. Rozbije jeho hradby, které si vytvořil kolem svých emocí, ale i ona má svojí hranici. Snažila se, dala mu tolik šancí a on je všechny smetl. Pohár, který se pomalu plnil, přetekl a Persy s ním končí, vždyť je to přeci to, co si sám přál nebo ne?

Knížka byla opět velmi čtivá, už se těším na díly dalších sourozenců, doufám, že nás autorka nenechá moc dlouho čekat.

Katebe
19.03.2024 5 z 5

Příběh Cilliana se mi líbil o něco více než předchozí díl s Hunterem.
Muž bez emocí. Bostonský mizera s nedobrou pověstí bezcitného člověka. Jak si image vylepšit? No přece sehnat si fajnou manželku.
Persephona je učitelkou mateřské školy. Věčná romantička věřící v lásku do konce života. Vdaná za parchanta, co jí nechal vysoký dluh a vymahače za krkem. Její šancí vyřešit dluh i konec manželství je právě Cillian, do kterého je zamilovaná odjakživa.
Jenže volba manželství s bostonským mizerou je jen obchod a dle něj se mají chovat.
Kniha se četla velmi svižně a líbila se mi. Odůvodnění Cillianova chování bylo pro mne nepředvídatelné a tedy i zajímavé. Nechci spoilerovat, a tak tomu říkejme "problém". Docela by mne zajímalo, zda tento "problém" je opravdu možno řešit způsobem, který Cillian zvolil a také zda je konec, jaký autorka zvolila, vůbec reálný bez nějakého návratu "problému".
Shen mám moc ráda a tento díl se ji dle mne podařil. Už se moc těším na díly o Samovi s Aisling a o Emmabelle s Devonem.

petraLI
17.03.2024 5 z 5

Skvěle napsaná kniha. Shen to snad ani jinak neumí.

Tess61
17.03.2024 3 z 5

Na knihu jsem se moc těšila bohužel však nenaplnila mé očekávání dostatečným vzrušením z příběhu . Do půlky se mi postava Cilliana nelíbila ani jsem o něm nechtěla číst dál. Dočetla jsem ale kniha mě nenadchnula. Snad příště

Janulkaxxx
16.03.2024 5 z 5

Jako vzdy od Shen to bylo super.

milst
16.03.2024 5 z 5

Tak tohle byla úžasná kniha.
Moc se těším na pokračování.