Vicious: Divoká láska

Vicious: Divoká láska https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413461/bmid_vicious-divoka-laska-VhQ-413461.png 4 1007 166

Hříšníci série

< 1. díl >

Emilia Říká se, že láska a nenávist jsou stejné pocity, jen zrozené za jiných okolností. Je to pravda. Muž, který ke mně přichází v mých snech, mě taky pronásleduje v mých nočních můrách. Je to vynikající právník. Prohnaný zločinec. Neodolatelný lhář. Před deseti lety mě donutil utéct z malého města, kde jsme žili. Teď si pro mě přišel do New Yorku a neodejde, dokud nepůjdu s ním. Vicious Je to hladovějící umělkyně. Krásná a pomíjivá jako třešňový květ. Před deseti lety vtrhla do mého života a všechno obrátila vzhůru nohama. Emilia LeBlancová je totálně mimo můj dosah. Je to totiž bývalá přítelkyně mého nejlepšího kamaráda. Žena, která zná moje nejtemnější tajemství. To by mělo stačit, abych se za ní přestal honit. Ale nestačí. Jenže ona mě nenávidí…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Vicious , 2016


více info...

Přidat komentář

Andrea996
08.04.2024 4 z 5

Tahle autorka se mi dostala pod kůži, je to 3 kniha od ní a i kdyby napsala sebevětší slátaninu tak já ji to žeru.

Jako třeba u téhle knihy, hlavní hrdina je prostě... idiot je asi slabý výraz. Ta postava mi nesedla, chování je zvláštní, ke všem se choval jako prase a bylo až otravné jak moc chtěl mít Emílii v posteli.
Naštěstí hlavní hrdinka byla fakt super, občas se prostě zamilujete do pitomce a já ji to nemám za zlé.
A jak už to u takových knih bývá, ke konci se vše otočí, svět je najednou růžovější a končí to happyendem.
A to mám prostě ráda.

miloslava3256
09.03.2024 2 z 5

No, tohle bylo pro mne zklamání. Čekala jsem od knihy mnohem více. Styl psaní, kdy se prolíná minulost a budoucnost je fajn, udrží vás to ve střehu. Školní lásky, dečka s neomezenou možností - to by mi ani nevadilo, ale přišlo mi to hodně zjednodušené. Postavy mají určité myšlenky a potřeby, ale najednou se jim něco sepne a rázem okamžitě reagují jinak. Prostě nelogické reakce. Čtení na víkend, hodně jednoduché, ne úplně nejhorší, ale ani top. Až 5 hvězd je prostě málo na vyjádření a porovnání.


IrenaMikerová
06.02.2024 5 z 5

Tahle série je moje srdcovka! Emília je mi strašně sympatická, protože i když se jí toho stalo tolik a měla to v životě těžký tak neztratila svoje kouzlo a zůstala hodná, soucitná a svobodomyslná. Vicious je prostě Vicious. Vždycky v partě musí být nějaký hajzlík a v HotHoles je to Vicious. Má k tomu, ale důvod ztráta matky, týrání v dětství a v podstatě byl celý život úplně sám. Asi bych ocenila víc scén z doby kdy byli na střední, protože mě to bavilo, ale celkově je pro mě kniha úžasná, není sice moje nejoblíbenější ze série, ale i tak dávám 5/5.

Misshell1
24.01.2024 5 z 5

Zajímavý příběh, kde se postupně odtajňují tajemství. On byl černý a ona růžová a přesto k sobě pasovali. On je Temný a ona jeho světlem.

JaSl
06.10.2023 1 z 5

(SPOILER) Dala jsem tomu víc než polovinu knihy ...dál to nešlo. To byla ale blbost už od začátku ale říkala jsem to přijde....vydrz. Počáteční tajemství utajováno do půlky knihy a pak to vypadne z hlavního hrdiny jen jako myšlenka ? Nevím prostě celé se mi to nelíbilo. Taky jsem byla mladá ale aby jsme se takhle chovali v 16-17 letech. Nějak mi to celé nedávalo smysl a až na pár pasáží mě to vůbec nebavilo.

AnDyB
05.10.2023 4 z 5

Příběh rychle ubíhal a je to příjemná jednohubka ale čekala jsem trošičku maličkato víc. Úplně jsem nevěřila že je Vicious takový hajzlík mohl byt větší za mě abych mu to poradně sežrala :D Naopak postava Emilie mi strašně seděla :)

Ála1968
26.09.2023 5 z 5

Wau to byla jízda.Nádherný.Já vím,že Vic byl arogantní blbec,ale na druhou stranu měl kouzlo.Sedla bych si z něj na zadek.Já nevím proč ty arogantní hajzlíky tak miluju

januska82
04.07.2023 5 z 5

Od nenávisti je veľmi blízko k láske.... Takto by som charakterizovala dej knihy....
Hlavní hrdinovia Vicious a Emilia sa od začiatku nenávidia, ale zároveň, čo netuší ani jeden z nich, sa vzájomne milujú.
Mne sa teda kniha veľmi páčila. Snáď aj ďalšie časti budú také dobré.

*-*Kleny*-*
20.06.2023

Většinou jsem zvyklá, že když se v knihách začne vyskytovat chladný, děsivý muž bez emocí, a že je to v těhle typech knih na denním pořádku, má to určitou hierarchii. Většinou se do něj v prvních kapitolách hlavní hrdinka, i přes varování blízkých, beznadějně zamiluje, zhruba někdy v polovině knihy se vyzradí jeho tajemství, proč je tak děsivý a chladný, ale většinou je to jen nějaká banalitka tvářící se hrozivě a v druhé polovině knihy je z něj nejroztomilejší, nejstarostlivější cukrouš, kterého byste široko daleko nepohledali.
To byste však nesměli číst L. J. Shen. Tohle však není Padesát odstínů šedi, i když se to tak (bohužel) na první pohled tváří. L. J Shen všechny tyhle stereotypy překope, takže vy dostanete, co chcete, ale v mnohem originálnějším podání s více nečekanými zvraty. Protože to, co je z počátku na Viciousovi děsivé se časem ještě umocní a naděje na nějaké jeho polepšení je v nedohlednu. Z toho Millie se do něj nezamiluje z ničeho nic, jak mávnutím kouzelného proutku, ale její příběh o lásce/nelásce k němu se táhnu už hodnou řádku let, takže máte vlastně pocit, že je to něco přirozeného tak, jak plyne život člověka. A ten konec je prostě nějakým způsobem hezký. I když jsou to fakt bastardi z bohatých rodin, tak stmelovací kamarádské pouto mezi nimi funguje, což je hezký. A hlavně si cením toho, že L. J. Shen ty příběhy dopisuje do uspokojivých konců.

Nermal
13.06.2023 4 z 5

Při čtení této knihy jsem si stále dokola uvědomoval, jakou obrovskou moc mají dívky a mladé ženy nad námi muži. Pakliže vašemu kouzlu propadneme, jsme ztraceni. A můžete si nás hezky povodit.
K obsahu knihy už bylo řečeno vše, ale přece jen - kdyby mi někdo říkal Služtičko... Takhle pitomé oslovení pro dívku, nota bene jeho snů, to jsem fakt ještě nikdy nečetl. Asi musela být taky pěkně zamilovaná.

Miska9884
24.05.2023 5 z 5

On se k ní chová jak hovado,ale stejně jí to k němu táhne. Si řekneš že je úplně blbá,ale srdci neporučíšMi se líbí,jak autorka dokázala popsat ten cit,touhi to hladovění. Za mě druhý nejlepší díl.

bezzink
12.05.2023 1 z 5

Pisi recenzi za chodu. Jsem u kapitoly 19 a uz proste nemuzu. Tohle se vazne nekomu libi? Mne nevadi, kdyz je chlap arogantni chladak, ale to, co tam ten psychopat predvadi, to je normalne snad na kriminal ne? Odporny arogantni bezcitny hovado. Je mu jedno, komu ublizi. At uz ty submisivni chudince nebo svym kamaradum. K nikomu nema respekt. Kazdej ma vypadnout, drzet hubu anebo poslouchat jeho nerealny prikazy. Do toho ty prezdivky. Co to jako je? Vicious? K smichu! Nebo Hotholes? Strasnej trapas.
No nevim, zda tohle doctu. To si radsi doctu toho spravnackyho hokejistu co pece dorticky - coz mi sice prijde az moc libezny, nezny, bez jiskry, ale porad lepsi nez tahle psycho kniha!

Moniska2410
08.05.2023 3 z 5

První polovina knihy mě úplně tak nebavila, ale od druhé půlky se to změnilo.

To co předváděl hlavní hrdina, nějak sem si k němu nemohla najít cestu.

Miluju ,, bad boye ,, ale tady bych označila Vikouše ( Viciouse) za psychopata.

A i když se jeho chování ke konci zlepšilo, jen tak to nepřebije a pro mě zůstane kreténem.

Emilia byla hrozně fajn holka, až teda na její styl oblékání . Hrozně jsem jí fandila, obdivovala jsem jak byla silná.

Baví mě když je v knihách pohled obou hrdinů, protože každá mince má 2 strany.

Nebyla to úplně nuda, ale podle anotace sem čekala něco trochu jiného.

Čtenářka368
02.05.2023 5 z 5

Poprvé se mi kniha moc nelíbila. Vicious na mě byl příliš temný a občas mi u knihy nebylo moc dobře. Podruhé (po přečtení mnohem více knížek s dark bully tematikou) už mi přišla lepší a užila jsem si ji. Millie i Vicious jsou velmi silné postavy. Millie si člověk jako hodnou holku od vedle oblíbí a trhá mu srdce, že je na ní někdo tak hnusný. Děj po letech jsem pak doslova hltala.

Michelleee
01.04.2023 4 z 5

Velice temná postava, která se chce pomstít. Za tou zlou tváří se skrývá spoustu špatných událostí z minulosti. Je tu spoustu nenávisti a každému se to líbit nebude. Ve skutečnosti těžko říct, ale v knize jsem si Viciouse oblíbila. Jsem zvědavá na další..

avalonek
19.03.2023 5 z 5

Já si nemohu stěžovat,postavy sympatické, krásná přitažlivost mezi nimi.Čtení jsem si moc užila a hned se vrhla s nadšením na další díl.

Pain
27.02.2023 3 z 5

(SPOILER) V dnešní době by hrdina měl na krku milion žalob za zneužívání. Za mě do vězení tak trochu (možná víc než trochu) patří. Bez ohledu, že jej nejspíš pokřivila (ne)výchova a týrání v dětství. Kdyby s matkou bylo vše OK, tak by možná takový zmetek nebyl.
K ženským se chová jako ke kusu hadru, využije a odhodí. Emilii šikanuje, vyrazí z baráku, pak ji chce zneužít v rámci své pomsty.
Své chování u mne nevylepšil ani tím, že se postaral o rodiče Emilie a jak čekal na svých deset minut...
Dalšímu dílu šanci dám, ale urvaná jsem z této pohádky nebyla.

katasokolov
11.02.2023 4 z 5

Autorka je mistryní svého řemesla.

Děj byl napínavý a plný zajímavých živoucích postav, přičemž ústřední dvojice měla až neskutečnou chemii, kdy jsem si říkala, že mi každou chvíli ty stránky pod rukama vzplanou.

Nenávist, láska, vykoupení, odpuštění, pomsta. Všechny emoce, na které si vzpomenete, má tato kniha zaneseny v jejích útrobách a je to sakra jízda, plná zvratů a pocitů.


Rozhodně doporučuji a píši si autorku na seznam - už teď se těším na další díly těch bláznů a trošku kreténů zvaných Four HotHoles.

Lavina
28.12.2022 4 z 5

Za mě moc pěkná kniha v této kategorii.
Temný muž nevinná žena nic co by člověk nečekal, ale napsáno pěkně...

zp87
20.11.2022 3 z 5

Dávám knížce vždy aspoň 50 - 60 stran, pokud mě nechytne, jdu raději na jinou. Tady to bylo hraniční. Zůstala jsem u čtení hlavně proto, že mi byla kniha doporučena.
A přibližně po té šedesáté stránce mě začal příběh skutečně (překvapivě) bavit. A užila jsem si ho.
Ale ten začátek a chování 'Vikouše' k Růžovce... Já vím, že to měl těžké... Ale stejně. Choval se odporně. A ona musí být slušně křáplá, že je do něj i přesto tak udělaná...
Mám ráda drsňácké hrdiny, ale asi 'ocaď pocaď'... V každém případě na další příběhy z party HotHoles se těším, i proto, že 'Vikouš' z nich byl největší haj*l a od těch ostatních si už slibuju, že to budou chlapi více podle mého gusta. Nebo ne?
Vzdáleně mi to připomíná Sérii Royalové od Erin Watt (a ta taky není úplně šálek mé kávy).

Hvězdičky dolů za to že: 1) přestřelený hlavní hrdina, minimum vtipu, humorných situací a docela iritující překlepy v českém překladu (jeho/její, byl/a) - docela mě to rušilo.
2) nenutilo mě to číst v každé volné chvíli (takový vnitřní indikátor, jestli mě knížka fakt bavila).