Ruckus: Šílená láska

Ruckus: Šílená láska https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413457/bmid_ruckus-silena-laska-mKp-413457.png 4 792 138

Hříšníci série

< 2. díl >

Rosie Říká se, že život je krásná lež a smrt bolestivá pravda. Je to pravda. Nikdo mě nedonutil cítit se víc naživu než ten, kdo mi neustála připomíná, jak mi utíká čas. On je moje zakázané jablko. Také je to bývalý přítel mé sestry. Předtím, než mě odsoudíte, ale musíte vědět: Že to já ho viděla první. Že to já jsem po něm jako první zatoužila. Že to já ho první milovala. O jedenáct let později vtrhl do mého života a chce dostat druhou šanci. Dean Cole se chce stát mým rytířem na bílém koni. Jenže co když přijel pozdě? Ruckus Říká se, že ty nejjasnější hvězdy mají nejkratší život. Je to pravda. Ve světě, kde je všechno nudné, Rosie září jako hvězda Sirius na nebi. Před jedenácti lety nás osud rozdělil. Tentokrát se ale nehodlám vzdát. Rosie LeBlancové zjistí, jak tvrdě dokážu bojovat, abych dostal to, co chci.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Ruckus , 2017


více info...

Přidat komentář

miloslava3256
09.03.2024 2 z 5

Druhý díl byl slabší. Zajímavé téma, fakt silné, boj s nemocí vytvořil silné emoce, ale dost jednoduše zpracované. Jisté kroky předvídatelné.

Misshell1
15.02.2024 5 z 5

Tohle byl příběh se vším všudy, prostě ze života. Nikdy není nic, tak jak byste chtěli. Nic samo nespadne do klína, ne potřeba bojovat a ne každý má na růžích ustláno. Deana už jsem si tak nějak podvědomě oblíbila v první díle, protože byl takový rozumnější. Autorka připravila několik zvratů, odhalení tajemství a také malém infarkt na konci :)


IrenaMikerová
06.02.2024 5 z 5

Jak už jsem říkala u předešlých dílu tahle série je moje srdcovka a obzvlášť tento díl. Rosie svobodomyslná, svým způsobem nezávislá a úžasná žena. Emilii mám ráda, ale Rosie je úplně něco jiného. Dean no jak bych měla popsat Deana? Řekla bych ztrápený Joker s problémy s matkou a s alkoholem než získal svou Harley, která mu ukázala co je skutečná láska. Na tomhle příběhu miluju úplně vsechno!! Dean & Rosie zůstanou párem ke, kterému budu navždy citově připoutaná.

Michelleee
23.08.2023 5 z 5

Příběh mladší sestry Rosie se mi líbil víc i Rucus se mi líbil víc, než třeba Vicious. Milé, pěkné, celkově se mi líbí celá série. Mrzí mě, že jsem začala sérií nové generace. Bylo by lepší začít Hříšníky. Jdu na další..

Nermal
28.06.2023 4 z 5

Příběh Emilie byl skvělý, ale příběh její mladší, handicapované sestry Rosie byl ještě dojemnější. Kdyby tam nebyl ten pohádkový epilog, bylo by to reálnější, ale chápu, že v tomhle žánru takový konec nebyl žádoucí.
Knížku jsem si užil a těším se na další díl.

kkouzlo
06.06.2023 4 z 5

(SPOILER) Jako vážně?

Hodnotila bych jako ostatní ze série, ale ten konec?
Opravdu jsem doufala, že Rosie, s diagnozou naprosto jasnou a definitivní, umře.
Místo toho jsem musela čekat do další série, kde to stejně bylo naprosto nereálné.

Miska9884
24.05.2023 5 z 5

Tady tahle je ale smutná. Až si říkám,že to kazí sérii,na druhou stranu takový je život. Tahke série se autorce povedla.

Moniska2410
08.05.2023 5 z 5

Pokračujeme s dalším zlobivým klukem z party HotHoles Deanem.
Tento díl se mi líbil víc než první a já se už teď hrozně těším na ten třetí.

Četli se to skvěle, mělo to spád a hrozně rychle ty stránky mizeli, až mi je líto, že příběh skončil.

Deana sem si totálně zamilovala a oblíbila už v první díle. Byl to parchant, ale srdce měl na správným místě.

Rosie byla skvělá, vtipná i sarkastická. I když neměla na růžích ustláno, byla to velká bojovnice.

Nesnášela sem Ninu, měla sem nějakou teorii, ale byla sem úplně vedle.

Ke konci mi autorka připravila menší šok, ale naštěstí epilog odvrátil můj nadcházející infarkt.

avalonek
19.03.2023 5 z 5

Tohle ho,to stálo za to.Akorat jsem první četla omylem další sérii,takže vím,jak to vše dopadne,ale i tak krásné.Je smutné,že si nechali utéct 11let,kdy byly bez sebe.Kras e čtení

katerina4564
21.02.2023 4 z 5

Nejlepší kniha série, příběh Deana a Rosie. Už od začátku jim přejete šťastnou budoucnost a dlouhý život, když víte, že je Rosie nemocná. Zápletka kolem života a dětství Deana mě opravdu brala a zajímala. Kdy se mi ale naprosto zhnusil bylo, když nechal Rosie čekat a ona za to zaplatila. Vlastně nakonec za to oba dost platili.

den_i
29.01.2023 5 z 5

Ach joo, četla bych i nadále…

Lavina
02.01.2023 5 z 5

Kniha měla zajímavý příběh ..nemoc do romantiky vnáší úplně jiný rozměr.Určitě byla lepší než první díl.Moc pěkně napsaná,dokonce i záhada,která vyjde najevo až skoro na konci byla moc fajn.Konec mě sice totálně rozsekal a epilog v podstatě taky,ale mohu jen doporučit.

Silvisek
02.11.2022 3 z 5

Zacatek nic moc, pak to zacalo byt aspon napinave. Ale dalo se to

Sarkak94
31.10.2022 4 z 5

O maličko slabší jak Vicious, ale zase úžasné. Opět se tu řeší velmi silné téma. Tentokrát je to alkoholismus, závislost na marihuaně, ale také i velmi závažné onemocnění a to Cystická fibróza. A i přes tady ty témata tady nechybí humor, popichování a vášeň mezi hlavními postavami, záhadná osoba, kdy se snažíte přijít na to kdo to je a opravdu infarktová situace, u té jsem si myslela, že mě autorka chce opravdu zabít. Trošku mi tu vadilo že se tu pomalu na každé druhé stránce zmiňuje Rosieina nemoc, to bylo takové přehnané.
Dean "Ruckus" Cole další člen HotHoles, je arogantní děvkař, který nepohrdne alkoholem a drogami ale hlavně přesto všechno jak působí navenek, ve skutečnosti je to miláček a zlatíčko Který má jedno obrovské tajemství, o kterém nikdo neví kromě jeho rodiny .... Rosie "Růžička" LeBlancová je neskutečně odvážná žena. I přes to jak na tom zdravotně je, snaží se dělat to co miluje, i když musela udělat nějaké kompromisy....Ti dva to vůbec neměli jednoduché, chápu proč Rosie Deanovi tak dlouho odolává, ale jsem ráda, že nakonec jeho "kouzlu" podlehla.... Celkem hodně mě tu štvali rodiče Rosie, ano chápu, že na tom zdravotně není úplně nejlíp. A ano chápu i to, že měli oni strach, ale už to není malá holčička, takže mě to spíš od nich mrzelo. Taky mě zamrzelo to jak se k ni zachovala i Millie, toto jsem od ní nečekala....
A Nina? Kdo sakra je Nina? Tak na to si musíte počkat a knihu si přečíst

ardeas
28.08.2022 2 z 5

(SPOILER) Myslim, ze knihy od tejto autorky by sa mali hodnotiť s odstupom. Pomota Vam hlavu. Vie tak skvelo kamuflovat rôzne problémy v dejovej linke a zatlačiť na pílu, ze jej to proste zhtlnete.
Chystam sa prečítať celú seriu, hlavne kvôli spin off sérii, lebo ta ma viac zaujala svojimi postavami, no chcem mat celkový obraz. Žiaľ mnohonásobna nelogickost počínania postáv mi škrie oči.
Vsimli ste si, ze podla typu knih a vstavaných príbehov posudzujeme svoj život? Preto práve pri tejto autorke pociťujem akúsi zradu, aj ked su to knihy pre ženské publikum. Vo vztahu su vždy 2,no tu ma mrzí, ako je to vzdy chyba muza. Pri Deanovi ma to ozaj bolelo. Stratilo sa to v texte, aj ked mu odpustila, ved ako inak... ale je to smutné, ze autorky, nie len tato, stavia zeny do pozície, ze za všetko môže muz a ten to musi aj napraviť. Akoby sme my zeny boli anjeliky a neviniatka, vsak dami? ;)

Njangu
26.08.2022 5 z 5

Fakt jsem si myslela, že ten první díl byl hodně dobrý. Ale tohle bylo lepší, mnohem lepší. Jestli další díly série mají vzestupnou tendenci, tak netuším kam to chce spisovatelka vyšponovat. Protože pak už nikdy asi nenajdu nic lepšího a budu pořád srovnávat. Ta poslední kapitola byla hodně silná. Ještě že tam byl ten epilog, jinak bych řvala jako želva. Možná je moje hodnocení ovlivněné tou poslední kapitolou. Ale to asi zjistím až po přečtení celé série a s odstupem času.

MAU256
19.08.2022 5 z 5

"Rose!" Oči se jí zavřely, dveře se otevřely, zvuk z monitoru začal táhle pískat a moje srdce se rozpadlo. Jeden kousek. Druhý kousek. Srdce se mi rozpadlo kousek po kousku.

Krásně čtivé, ale tak emočně vyčerpávající. Chápala jsem Deana, proč se utápěl v chlastu, děvkách a sebelítosti. Ale naštvalo mne, když ji zanechal bez klíčů a ona dopadla tak, jak dopadla. Ale naštěstí - díky za epilog. Už se těším na další díly. Autorka píše vážně skvěle.

andreamrs
12.08.2022 3 z 5

(SPOILER) Autorka L. J. Shen má neuvěřitelný talent psát čtivé příběhy plné emocí a vysloveně vás až nutí posedle obracet stránky a číst třeba i do noci. Tady jsem to neměla jinak, proto na autorku nedám dopustit. Na druhý díl série Hříšníci jsem se moc těšila, protože mi postava Deana byla moc sympatická už v první knize. V tomhle v příběhu ale má čtenář možnost odkrýt všechna jeho temná místa, a už mi zase tolik sympatický nepřišel. Paradoxně mi toxické vztahy v knihách zase tolik nevadí (nebo spíš jak které), ale druhý díl teď hodnotím jako nejslabší. Vadí mi, když postavy nekomunikují, nic si nevysvětlí, jen se chovají nelogicky. Dean a Rosie tedy rozhodně nebude má oblíbená dvojice.

Vadilo mi, jak Dean holduje alkoholu, a tím ubližuje všem ostatním. Jak se choval, že by pro Rosie udělal naprosto vše, ale zároveň ignoroval její potřeby jakožto nemocného člověka. Zároveň si nechal ujít tolik času s ní z naprosto nedostačujících důvodů. Rosie se chovala malicherně, můj první dojem z ní ve Vicious byl úplně jiný.

Zejména mi tady hodně chyběla ta chemie, jak autorka píše příběhy, které vás naprosto pohltí, příběhy tak spalující, že se vám nechce věřit, že je neprožíváte sami. Asi to jsem tady nejvíc postrádala. Všechny tři knihy jsem přečetla v průběhu dvou týdnů, proto mám v rámci dílů srovnání. Mám ráda, jak autorka zakončuje knihy až sladkým happyendem, ale tady mi přišel nemožný, vzhledem ke zdravotnímu stavu Rosie. I proto mi přišla kniha těžce uvěřitelná. I když se druhý díl za mě povedl nejmíň, zaslouží si 3*, protože základní věci, které na autorčiných knihách miluju, tady pořád jsou, a byla by škoda v rámci série knihu vynechat.

Blanka29
15.07.2022 2 z 5

Nevim proc, ale tato kniha me moc nebavila. Mozna to bylo tim, ze si sestry "vymenily" pritele, ale postupne jsme se dozvedeli, ze to nebylo tak, jak to bylo prezentovano v predchazejicich knihach. Tim padem bylo pro me chovani Deana nepochopitelne (kdyz nemuzu chodit s ni, tak se spokojim s jeji sestrou).....

Zuzana215
14.07.2022 4 z 5

Dean nebyl můj oblíbenec..dost mě štval už u Viciouse ..K Rosie se choval hodně nezodpovědně, na druhou stranu byl jediný, kdo jí nechal žít. Mám raději dospělého Deana v Rytířovi. A ano, před epilogem se mi zastavilo srdce..